- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
A rizikós nagy lapok helyett, a "sok kicsi sokra megy", türelem alapú módszer idén a nyerő, lásd a napokban Digi esetét. Persze akkor nem tudsz nyitni olykor hetekig, az nyilván egy kényelmetlen tényező. Ellenben múltkor el quick selleztem 50 lapot, mert be akartam rakni a WL előtt Beckhamet, az is volt összesen egy 15-25e bukta a vételi árat nézve, annyi egyetlen nagy lapon meg van könnyen, a haszon meg türelemmel és kis szerencsével (ha EA nekünk kedvező objecticet, v SBC-t dob ki) ezeknél a kis lapoknál is tud laponként 3-4-5e lenni, az 50 dbnál már bőven tisztességes, és szerintem nagyobb is mint pl. 3-5 db nagy értékű lapnál

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest