Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
Én nem tudom, hogy itt ki milyen játékkal játszik és hogy hogy tudja ezt élvezni egyáltalán. Olyan irányíthatatlan fos lagg tenger az egész, hogy az vmi hihetetlen. Két WL meccset kezdtem el, de mind a kettőnél angolosan távoztam a félidőben, mert konkrétan, nem hogy kapura nem lőttem, de hármat nem tudtam passzolni. Senki nem veszi észre egyébként, hogy hiába gyűjt/gyűjtünk Ronaldo-ra vagy akár Puskásra, nem lesz jobb a teljesítményünk ?! Senki ?! Semmi értelme addig amíg úgy mozognak a játékosok mint az 52-es bronz játékosok hála a szervereknek. Én nem értem, hogy ezt meddig lehet így csinálni és elfogadni a részünkről. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- AirPods Pro 3 - Bontatlan - 85.000 Ft
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest