- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
Én nem tudom, hogy itt ki milyen játékkal játszik és hogy hogy tudja ezt élvezni egyáltalán. Olyan irányíthatatlan fos lagg tenger az egész, hogy az vmi hihetetlen. Két WL meccset kezdtem el, de mind a kettőnél angolosan távoztam a félidőben, mert konkrétan, nem hogy kapura nem lőttem, de hármat nem tudtam passzolni. Senki nem veszi észre egyébként, hogy hiába gyűjt/gyűjtünk Ronaldo-ra vagy akár Puskásra, nem lesz jobb a teljesítményünk ?! Senki ?! Semmi értelme addig amíg úgy mozognak a játékosok mint az 52-es bronz játékosok hála a szervereknek. Én nem értem, hogy ezt meddig lehet így csinálni és elfogadni a részünkről. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest