- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Ez mind így van sajnos. És ezért nem játszom WL-t.
Rivalst és friendly küldiket kedd és csütörtök között van értelme, a szerverek kb 50%-on lehetnek a hétvégi 200% helyett.
A köztes időkben az SB meccseket nyomom.
Játékmenetben horror milyen különbség van SB és Rivals/WL között.
Ha online csak fele olyan jó lenne mint offline akkor megérné drága csapatot építeni, de amúgy nem. Ezért adtam el mindenkit már két hete és csináltam egy olcsó brazil csapatot Digestive kolléga mintájára. 442 ben most ezek nagyon jók
Azért nem hiába gyűjtünk puskásra, mert kell az élmény hogy megvan és vele játszom .
Ilyen most Szoboszlai hero is. kispados, de minden meccsen becserélem. -
Digestive
veterán
Ez így van pont ahogy írtad! Pont az előbb dumáltunk Ledygyuszi kollégával. 26-28ms mellett olyan lagg és delay van mint még soha. Nem lehet embert váltani, nem lehet irányítani, cseleket nem veszi be, még az AI sem tud reagálni, mert 30 centire csorog a labda az ember lába előtt és nem mozdul érte, de ráváltani sem lehet mert nem engedi. Semmi közöd ahhoz ami a pályán történik, csak úgy részt veszel benne valamilyen szinten...
Nekem ilyenkor minden évben már 2-4 fullos ikonom szokott lenni 0!!! Forint ráköltéssel, csak kereskedésből. Na az idén már nem visz rá a lélek, h annyi időt és energiát tegyek bele ebbe a dögkútba. De be is fogom fejezni lassan az egészet, mert feldühít nagyon, h nem azt kapom amiért fizettem!
Alessandrinivel meg a kínai-brazil srácokkal elbohóckodok amíg nem pattan el az utolsó húr.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest