Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz_abika
    addikt

6 RTTF lófasz meccsből 2 darabot tudtam megnyerni. A saját divíziómban ilyen sohasem fordul elő. :) A 4 vereség az olyan megalázó volt, h ki kellett lépnem... Egy újabb hatalmas kitalálás ez a friendly baszás az EAtől.

Ami még hányingerkeltő az a kibaszott loan lapok. Ne már. Aki az elején nyitott egy 5 meccses Eusebiot az az egész éveben azzal szopatja az objektíveknél a jónépet?! Blöááááá

A másik meg h nincs ezzel baj, h 8 ucl lap kell a csapatba stb, de akkor ne is lehessen cserélni... és tényleg a saját szintemről kapjak ellent és ne top100as játekossal kelljen kínlódnom. :D

Már a DKT korszakban sem szabadott hétfő-kedd belekezdeni, mint ahogy most sem. A lelkibékéd bánni fogja.

Amúgy nekem ez a Fifa21 az elmúlt 3 év legerősebbje - skillben. Tavaly 1000-1250 között utaztam, egyáltalán nem feküdt, most 1600 felett vagyok. Ilyen talán utoljára a Fifa 18 év vége felé volt, bár akkor ott kihalás közepette meg lett DIV1 is.
    Mondjuk a csapat is szerintem az aktuális power curve előtt van, Neymar hozott a konyhára szépen, meg egy fél milla lett összekereskedve, a többi meg reward coin. Asszem nem panaszkodom, tekintve hogy az egész jobb oldal untrade. Amennyire rühellem ezeket a túlhúzott PL metákat, annyira sűrűn dobálják az untrade pakkok őket...

Új hozzászólás Aktív témák