- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Olyan rossz olvasni, hogy mindenki szerint kuka Suárez lapja. 4-3-3 (2)-ben most középcsatárban IF Felix van, semmi panaszom rá. Viszont legszívesebben egy Suárezt raknék oda. Jó lenne olvasni pozitív tapasztalatokat róla.

Lehet széllel szemben akarok h.gyozni, de sima online seasons-ben nagyon verte a gólokat az uruguayi. Kicsit meg vagyok lőve, mert csak La Ligás csatárt tudok beépíteni full chemmel, amúgy nyilván egy Wernert el tudnék viselni. Bár Rule Williams is jó volna, csak sajnos róla lemaradtam, a sima lapja meg annyira nem izgat hiába OP.
Így is ott van már egy csomó faxa Bundesligás lapom, amik a padon csücsülnek, de Barca szurkoló lévén, ha már ennyire szar a játék úgy voltam vele építek POTM Fati köré egy csapatot.
---------------POTM Fati -- IF Joao Felix --------- Portu
----------------------- Coutinho --------- Griezmann
-------------------------------------- De Jong
Jordi Alba ------ Diego Carlos ----- RTTF Koundé ----- Rule Mukiele
------------------------------------ Ter StegenAmiket tervezek fejleszteni: Alba helyett Mendy, ez még nem biztos, mert Albával nagyon elégedett vagyok. Olvastam, hogy Rule Ocampos egy fos RW-ben, úgyhogy majd jön RTTF Portu a sima helyett.
Griezmann nem rossz CM-ben, bár egyelőre nem is valami nagy extra, viszont Mukiele miatt kell oda, hogy meglegyen a max chem.
Szerk.: Egy hülye kérdés. Az L2-vel védekezést vágtam eddig is, de megfigyeltem YT-n, hogy sokan a "nagyok" úgy nyomják, hogy folyamatosan nyomva tartják és úgy helyezkednek a támadóval szemben állva. Gyakorlatilag úgy néz ki mintha beszart volna a védő, de tényleg sokkal mozgékonyabbnak tűnik olyankor a játékos. Ezt érdemes folyamatosan használni, vagy inkább csak akkor nyomjam az L2-t, ha már nagyon közel vagyok a labdás emberhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Háztartási gépek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest