Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Olyan rossz olvasni, hogy mindenki szerint kuka Suárez lapja. 4-3-3 (2)-ben most középcsatárban IF Felix van, semmi panaszom rá. Viszont legszívesebben egy Suárezt raknék oda. Jó lenne olvasni pozitív tapasztalatokat róla.

Lehet széllel szemben akarok h.gyozni, de sima online seasons-ben nagyon verte a gólokat az uruguayi. Kicsit meg vagyok lőve, mert csak La Ligás csatárt tudok beépíteni full chemmel, amúgy nyilván egy Wernert el tudnék viselni. Bár Rule Williams is jó volna, csak sajnos róla lemaradtam, a sima lapja meg annyira nem izgat hiába OP.
Így is ott van már egy csomó faxa Bundesligás lapom, amik a padon csücsülnek, de Barca szurkoló lévén, ha már ennyire szar a játék úgy voltam vele építek POTM Fati köré egy csapatot.
---------------POTM Fati -- IF Joao Felix --------- Portu
----------------------- Coutinho --------- Griezmann
-------------------------------------- De Jong
Jordi Alba ------ Diego Carlos ----- RTTF Koundé ----- Rule Mukiele
------------------------------------ Ter StegenAmiket tervezek fejleszteni: Alba helyett Mendy, ez még nem biztos, mert Albával nagyon elégedett vagyok. Olvastam, hogy Rule Ocampos egy fos RW-ben, úgyhogy majd jön RTTF Portu a sima helyett.
Griezmann nem rossz CM-ben, bár egyelőre nem is valami nagy extra, viszont Mukiele miatt kell oda, hogy meglegyen a max chem.
Szerk.: Egy hülye kérdés. Az L2-vel védekezést vágtam eddig is, de megfigyeltem YT-n, hogy sokan a "nagyok" úgy nyomják, hogy folyamatosan nyomva tartják és úgy helyezkednek a támadóval szemben állva. Gyakorlatilag úgy néz ki mintha beszart volna a védő, de tényleg sokkal mozgékonyabbnak tűnik olyankor a játékos. Ezt érdemes folyamatosan használni, vagy inkább csak akkor nyomjam az L2-t, ha már nagyon közel vagyok a labdás emberhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Synology NAS
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest