Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcabome

aktív tag

Olyan rossz olvasni, hogy mindenki szerint kuka Suárez lapja. 4-3-3 (2)-ben most középcsatárban IF Felix van, semmi panaszom rá. Viszont legszívesebben egy Suárezt raknék oda. Jó lenne olvasni pozitív tapasztalatokat róla. :)

Lehet széllel szemben akarok h.gyozni, de sima online seasons-ben nagyon verte a gólokat az uruguayi. Kicsit meg vagyok lőve, mert csak La Ligás csatárt tudok beépíteni full chemmel, amúgy nyilván egy Wernert el tudnék viselni. Bár Rule Williams is jó volna, csak sajnos róla lemaradtam, a sima lapja meg annyira nem izgat hiába OP.

Így is ott van már egy csomó faxa Bundesligás lapom, amik a padon csücsülnek, de Barca szurkoló lévén, ha már ennyire szar a játék úgy voltam vele építek POTM Fati köré egy csapatot.

---------------POTM Fati -- IF Joao Felix --------- Portu
    ----------------------- Coutinho --------- Griezmann
    -------------------------------------- De Jong
    Jordi Alba ------ Diego Carlos ----- RTTF Koundé ----- Rule Mukiele
    ------------------------------------ Ter Stegen

Amiket tervezek fejleszteni: Alba helyett Mendy, ez még nem biztos, mert Albával nagyon elégedett vagyok. Olvastam, hogy Rule Ocampos egy fos RW-ben, úgyhogy majd jön RTTF Portu a sima helyett.

Griezmann nem rossz CM-ben, bár egyelőre nem is valami nagy extra, viszont Mukiele miatt kell oda, hogy meglegyen a max chem.

Szerk.: Egy hülye kérdés. Az L2-vel védekezést vágtam eddig is, de megfigyeltem YT-n, hogy sokan a "nagyok" úgy nyomják, hogy folyamatosan nyomva tartják és úgy helyezkednek a támadóval szemben állva. Gyakorlatilag úgy néz ki mintha beszart volna a védő, de tényleg sokkal mozgékonyabbnak tűnik olyankor a játékos. Ezt érdemes folyamatosan használni, vagy inkább csak akkor nyomjam az L2-t, ha már nagyon közel vagyok a labdás emberhez? :F

Új hozzászólás Aktív témák