- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest