Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest