- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Persze, hogy az én tudásomon múlik. Megtanulhatnám egyszerre mozgatni a 11 játékost, ha már a szerver nem akarja mozgatni őket. Sőt. Az én tudásomon múlik az is, hogy a 95 pace játékosomat lefutja egy 80-as védő. Sőt. Az én hibám, hogy possession taktika alatt egy játékosom sincs szabadon. Sőt. Az én hibám, hogy a játékosom a saját lábában képes elbukni. Nem a szerveré. Az enyém. Az én hibám hogy a kisnyugdíjból tengődő 8x játékos felesik a saját lábában, mikor senki sincs a közelében. Az is az én hibám, hogy a csapatom alulfizetet ezért kick offnál csak távcsövel szugerálják, amíg a csatár középen befut és bebikáz egy gólt.
Játszottam hajnali 4-kor és ma délben is. Hajnali 4-kor úgy játszott az összes játékosom, mintha Roanldó lett volna, délben meg úgy, mintha mindet tolókocsiba ültették volna. Nem pplaceboeffekt, egyértelműen el van rohadtul baszarintva, amivel évek óta nem foglalkoznak. PErsze akinek semmi gondja nincs, annak a legkönnyebb rántani a vállát: hm 10 win 1 lose, biztos azért mert kurvajól játszok. Nem azért mert nekem jobb a netem és az összes ellenfelem EA lagtól szenved és 50%-ra butított játékosokkal küszködik ellenem, hanem mert én király vagyok. Nem, mind hülye én meg tudok játszani. Ja hogy sikerült lefutnom OLIVIER GIROUD-dal a Gomezét? Hát én ilyen kurvajóvagyok na! Még nyomok is rá valami szemétkedős gólörömöt, amit nem lehet elnyomni, félidőben meg direkt nem skipelem el, hadd forrjon fel az agyvize. Mert ÉN KIRÁLY VAGYOK ÉS KÉSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Metal topik
- Nintendo Switch
- RAM topik
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- További aktív témák...
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest