Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Persze, hogy az én tudásomon múlik. Megtanulhatnám egyszerre mozgatni a 11 játékost, ha már a szerver nem akarja mozgatni őket. Sőt. Az én tudásomon múlik az is, hogy a 95 pace játékosomat lefutja egy 80-as védő. Sőt. Az én hibám, hogy possession taktika alatt egy játékosom sincs szabadon. Sőt. Az én hibám, hogy a játékosom a saját lábában képes elbukni. Nem a szerveré. Az enyém. Az én hibám hogy a kisnyugdíjból tengődő 8x játékos felesik a saját lábában, mikor senki sincs a közelében. Az is az én hibám, hogy a csapatom alulfizetet ezért kick offnál csak távcsövel szugerálják, amíg a csatár középen befut és bebikáz egy gólt.
Játszottam hajnali 4-kor és ma délben is. Hajnali 4-kor úgy játszott az összes játékosom, mintha Roanldó lett volna, délben meg úgy, mintha mindet tolókocsiba ültették volna. Nem pplaceboeffekt, egyértelműen el van rohadtul baszarintva, amivel évek óta nem foglalkoznak. PErsze akinek semmi gondja nincs, annak a legkönnyebb rántani a vállát: hm 10 win 1 lose, biztos azért mert kurvajól játszok. Nem azért mert nekem jobb a netem és az összes ellenfelem EA lagtól szenved és 50%-ra butított játékosokkal küszködik ellenem, hanem mert én király vagyok. Nem, mind hülye én meg tudok játszani. Ja hogy sikerült lefutnom OLIVIER GIROUD-dal a Gomezét? Hát én ilyen kurvajóvagyok na! Még nyomok is rá valami szemétkedős gólörömöt, amit nem lehet elnyomni, félidőben meg direkt nem skipelem el, hadd forrjon fel az agyvize. Mert ÉN KIRÁLY VAGYOK ÉS KÉSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dell Precision munkaállomások
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest