- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Persze, hogy az én tudásomon múlik. Megtanulhatnám egyszerre mozgatni a 11 játékost, ha már a szerver nem akarja mozgatni őket. Sőt. Az én tudásomon múlik az is, hogy a 95 pace játékosomat lefutja egy 80-as védő. Sőt. Az én hibám, hogy possession taktika alatt egy játékosom sincs szabadon. Sőt. Az én hibám, hogy a játékosom a saját lábában képes elbukni. Nem a szerveré. Az enyém. Az én hibám hogy a kisnyugdíjból tengődő 8x játékos felesik a saját lábában, mikor senki sincs a közelében. Az is az én hibám, hogy a csapatom alulfizetet ezért kick offnál csak távcsövel szugerálják, amíg a csatár középen befut és bebikáz egy gólt.
Játszottam hajnali 4-kor és ma délben is. Hajnali 4-kor úgy játszott az összes játékosom, mintha Roanldó lett volna, délben meg úgy, mintha mindet tolókocsiba ültették volna. Nem pplaceboeffekt, egyértelműen el van rohadtul baszarintva, amivel évek óta nem foglalkoznak. PErsze akinek semmi gondja nincs, annak a legkönnyebb rántani a vállát: hm 10 win 1 lose, biztos azért mert kurvajól játszok. Nem azért mert nekem jobb a netem és az összes ellenfelem EA lagtól szenved és 50%-ra butított játékosokkal küszködik ellenem, hanem mert én király vagyok. Nem, mind hülye én meg tudok játszani. Ja hogy sikerült lefutnom OLIVIER GIROUD-dal a Gomezét? Hát én ilyen kurvajóvagyok na! Még nyomok is rá valami szemétkedős gólörömöt, amit nem lehet elnyomni, félidőben meg direkt nem skipelem el, hadd forrjon fel az agyvize. Mert ÉN KIRÁLY VAGYOK ÉS KÉSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crystalfall "free online Action RPG"
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest