Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Ma viszont nagyon jó meccseket játszottam. Nyertem vesztettem tök mindegy de tényleg élveztem.
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.Érdekes mennyivel jobb mint a rivals. Pele supersub de annak qrvajo
Zidanet is jatszatom cm Gullit mellett. Vieira meg cb. Lehet Renato jobb de akkor is nem lehet tudni mikor lesz lehetőség újra használni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.