Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én casual Fifásnak vallom magam. Értsd úgy, hogy sosem szerettem a cselezést, a Zidane csel kivételével nem nagyon tudok más cselt tudatosan felmutatni (bár mostanában próbálkozom), ennek ellenére elmondhatom, hogy játék elején sokkal több vereségben volt részem mint az elmúlt egy hétben.
A Fifa 21 első 2 hónapjában játszottam, akkor is inkább SB-t (pont azért mert állandóan kikaptam online :D) majd PES-re váltottam, és kb 1 hete tértem vissza ismét FIFA-ra, ahol már jobban érdekel a Rivals, sőt, jobban is megy. Vagy.. ha jobban nem is, de sikeresebb vagyok mint az elején. 😀 Bár ez gondolom annak is köszönhető, hogy Skill Pontban nem ütöm meg azt a szintet, mint aki egész évben tolta.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ez tök érdekes, hogy Ti úgy érzitek már csak a "profik" játszanak Vele, miközben itt vagyok Én, aki casualnak vallja magát, és pont az ellenkezőjét érzem. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest