Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Én csak azt nem értem mitől lett ilyen sz*r a játék mint amilyen most. Érdemi patch szerintem március óta nem jött de a játék mégis sokkal rosszabb állapotban van mint volt. Az a legrosszabb, hogy tudom melyik játékos mit tud és ahhoz képest töredékét sem hozza
Capita eddig egy álom volt. Mindenhova odaért, nagyon agilis volt de mellé erős+jól passzolt. Mostanában meg Bellotti úgy lő ki mellette mintha 25 pace különbség lenne közöttük. Labdával az első 3 méteren ötöt ver rá bárki.
Ez a Vinicius lap meg az év kamuja. Esküszöm nektek, hogy ez a gyerek nem , hogy 4.5 milliót nem ér de még csak 300k-t sem. Bamba is csalódás volt nálam de nála még ő is jobb
Mondom kipróbálom csatárba erre meccsenként 2 kapufát lő. Oké akkor rakjuk ki szélre. Szélen meg képtelen egy értelmes passzra. Hatalmas homály.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Capita eddig egy álom volt. Mindenhova odaért, nagyon agilis volt de mellé erős+jól passzolt. Mostanában meg Bellotti úgy lő ki mellette mintha 25 pace különbség lenne közöttük. Labdával az első 3 méteren ötöt ver rá bárki.