- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Én csak azt nem értem mitől lett ilyen sz*r a játék mint amilyen most. Érdemi patch szerintem március óta nem jött de a játék mégis sokkal rosszabb állapotban van mint volt. Az a legrosszabb, hogy tudom melyik játékos mit tud és ahhoz képest töredékét sem hozza
Capita eddig egy álom volt. Mindenhova odaért, nagyon agilis volt de mellé erős+jól passzolt. Mostanában meg Bellotti úgy lő ki mellette mintha 25 pace különbség lenne közöttük. Labdával az első 3 méteren ötöt ver rá bárki.
Ez a Vinicius lap meg az év kamuja. Esküszöm nektek, hogy ez a gyerek nem , hogy 4.5 milliót nem ér de még csak 300k-t sem. Bamba is csalódás volt nálam de nála még ő is jobb
Mondom kipróbálom csatárba erre meccsenként 2 kapufát lő. Oké akkor rakjuk ki szélre. Szélen meg képtelen egy értelmes passzra. Hatalmas homály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Capita eddig egy álom volt. Mindenhova odaért, nagyon agilis volt de mellé erős+jól passzolt. Mostanában meg Bellotti úgy lő ki mellette mintha 25 pace különbség lenne közöttük. Labdával az első 3 méteren ötöt ver rá bárki.