Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobilhasználat külföldön
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Speciális lap nem, de pár fodder jött. A 87+ csomagot totál elfelejtettem megcsinálni, pedig az jó lett volna, de a többit megcsináltam.
Jött Lewa, Salah, Handa, Robertson, Lloris, Szcsesny, 3-4 85-ös meg még egy pár 83-84. A kedvencem az volt, ahol a 3db kínai ligás 83-as brazil egymás mellett volt a csomagban.
Ebben a Summer Starsban azért komoly lapok vannak! A chem maximum Laporte beépítését engedné, de abban sem vagyok biztos.
Kár mert pl. ez a Locatelli is jól linkelne Florenzivel, de már így is egy turmix az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár mert pl. ez a Locatelli is jól linkelne Florenzivel, de már így is egy turmix az egész.