- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Egyébiránt biztos van abba valami, hogyha sokat játszol az adott időszakban, akkor szarabbakat dob a nagyobb packokból. Ezt sok helyen lehetett már olvasni. A swaps óta sok meccset letoltam, jól be is szívatott. A másik megfigyelésem az volt, hogyha jó icont akarsz, akkor tegyél bele egy fos icont az SBC-be. Úgy jött Eto'o hogy beletettem Van Bastent, úgy jött Vieira hogy beletettem Nestát vagy Baggiot. Erre tegnap láttam egy twitches feka gyereket, azt mondta 1 hónapja nem játszott, most kipróbálja mi lesz ha beleteszi Cruijffot. Mit nyitott? Moments Cruijffot!
Így manipulál, így akar visszarántani a game. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így manipulál, így akar visszarántani a game.