Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Egyébiránt biztos van abba valami, hogyha sokat játszol az adott időszakban, akkor szarabbakat dob a nagyobb packokból. Ezt sok helyen lehetett már olvasni. A swaps óta sok meccset letoltam, jól be is szívatott. A másik megfigyelésem az volt, hogyha jó icont akarsz, akkor tegyél bele egy fos icont az SBC-be. Úgy jött Eto'o hogy beletettem Van Bastent, úgy jött Vieira hogy beletettem Nestát vagy Baggiot. Erre tegnap láttam egy twitches feka gyereket, azt mondta 1 hónapja nem játszott, most kipróbálja mi lesz ha beleteszi Cruijffot. Mit nyitott? Moments Cruijffot!
Így manipulál, így akar visszarántani a game. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így manipulál, így akar visszarántani a game.