Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Hát nem tudom. Hetek óta szerintem a hétvégén kivül nem is játszom
Ha programom van akkor általában a szombat is kimarad de így kb. ezen a 3 napon csinálom meg az objektív játékost +wl-t is. Rivalst ugyanezért nem játszom én sem. Csütörtökön beléptem 3 meccsre de azokután, hogy 3 ellenfél jött ellenem 5 védővel már a kedvem is elment tőle
Nem hiszem el, hogy 2300 skill ratingen valakinek 5 védőznie kell..Nem bonyolítottam túl:
Acuna nyitás nélkül nem lett volna pénzem jobbszélsőre de így azért összejött végül. Ha jönne egy jó kis Ramos akkor lenne még 300k-m az sbcbe ha megéri aztán akkor Capita kimenne szélre Kimmich meg vissza a kezdőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha programom van akkor általában a szombat is kimarad de így kb. ezen a 3 napon csinálom meg az objektív játékost +wl-t is. Rivalst ugyanezért nem játszom én sem. Csütörtökön beléptem 3 meccsre de azokután, hogy 3 ellenfél jött ellenem 5 védővel már a kedvem is elment tőle