Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Tegnap még nem tudtam kirakni a 85+ PP-t, mert kellett hozzá a mai SB reward. Éppen néztem a csapatomba Angelino illene a Chem miatt. Mást nem tudok beépíteni. Tudom nem egy nagy szám lap de már undorodom F. Mendy-től. Tegnap még 90 ezer volt a lapja. Ma kirakom, két gold lap melett pont őt kaptam. Nézem micsoda szerencse, erre most látom keményen bezuhant az ára. 55 ezer körül pörög most. Nem baj... Inkább örülök neki (valószínűleg amíg ki nem próbálom
).nekem a 81+ nem adott még semmi értelmeset, talán valami törököt egyszer. Lehet a Swap-ok közzül inkább rámegyek valamelyik ikonra. A 83x25 sem adott semmi nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).