- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Tegnap még nem tudtam kirakni a 85+ PP-t, mert kellett hozzá a mai SB reward. Éppen néztem a csapatomba Angelino illene a Chem miatt. Mást nem tudok beépíteni. Tudom nem egy nagy szám lap de már undorodom F. Mendy-től. Tegnap még 90 ezer volt a lapja. Ma kirakom, két gold lap melett pont őt kaptam. Nézem micsoda szerencse, erre most látom keményen bezuhant az ára. 55 ezer körül pörög most. Nem baj... Inkább örülök neki (valószínűleg amíg ki nem próbálom
).nekem a 81+ nem adott még semmi értelmeset, talán valami törököt egyszer. Lehet a Swap-ok közzül inkább rámegyek valamelyik ikonra. A 83x25 sem adott semmi nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).