- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megjegyezném múlt hétig full küszködés volt, egy beállított (taktika, instrukciók) csapattal, stat szerint nem rossz játékosokkal toltam. Elmúlt hetekben konstans vereéghullám söpört végig rajtam, div 1 határából (1875 skill) 1100-ig zuhantam. Egyszerűen semmilyen változtatás (komplett sorcsere, taktika, formáció, stb) hasztalan volt. Totál kiégés, csalódottság uralkodott el rajtam... aztán gondoltam egyet és egy új csapatot kezdtem, se taktika se csilli vili, még csak játék közben se változtatok. Érdekes módon megint működik (kényszerîtőre eddig csak ácsorgott a játékos, a védők ipari mennyiséget hibáztak) a játék. Szóval sztem semmi értelme nagyon túlbonyolítani meg (más szerint) “meta” beállítást hajtani. Egy hete nagyon jó meccseket játszom, ismét élvezetes a játékmenet. Hogy meddig az nyilván kérdőjel, de carpe diem alapon - ha az egész évi tapasztalatokhoz viszonyítok - ez most egész vállalható.

Más: Jut eszembe, fb Hermoso és a Tots navas kombó baromi jó upgradet jelentettek a bundes védelmemhez képest. A kamutizik megszűntek és brutál jól lépnek közbe. Ja igen, fb renatoval nem tudom mi történt, felszántja a pályát, box2box szerel, gólt lő, megy mint egy pitbull.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Jövedelem
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest