Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szbencee94
friss újonc
Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Tegnap nyertem vagy 60 friendlies meccset (one league), mert a 300 győzelemre pályázom éppen, hogy kapjak egy ultimate packet. Hozza teszem én is kiléptem 1-0-nál, mint általában az ellenfelein. És már tegnap is kidobott vagy kétszer, és meg kellett erősíteni az accountomat (valami állatot kellett egyenesbe rakni..)
Viszont ma reggel óta amint elinditok egy meccset, akár vége van, akár kilép az ellenfel, egyből kidob az ultimate team, és értelemszerűen nem kapom meg a győzelmet.. volt már valakinek hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest