- Google Pixel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sinya_24
üzenetére
Undorítóak. És sajnos ez rendszeressé vált. Tudom nem szép ilyet írni, de néha úgy felbosszantanak azt kívánom bárcsak ne is élne ilyen toxikus geci ember. Most pl. 4-0-ra vezettem a 13. percben. Bár sose szoktam megállítani most azért tettem egy próbát de nem kapcsolt az idióta, gondolom nem tűnt fel neki eddig h ki 0-1-nél ki szoktak lépni. Lepergett az idő, de nem lépett ki. Utána persze kurvára nem voltam ott fejben meg -1 motivációm volt, feljött 4-4-re a félidő végére. 5-4, majd nekiáll hátul buzizni. Akkor szépen le is tettem. Aztán nyert 15-4-re mert szartam bele az egészbe. Persze az összes góljánál tolta a gólörömöt, hogy még véletlenül se fejezhessük be a meccset hamarabb.... Szándékosan az volt a célja hogy minél jobban kibasszon a másikkal. Az lett volna utólag a helyes döntés hogy 4-0-nál én lépek ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest