Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Sinya_24 #13205 üzenetére

Igazából van 2-3 csel ami úgymond nehéz de a legtöbb gyerekjáték. Szívesen írok neked párat aztán youtubeon utána nézhetsz, hogy kell és mikor alkalmazni.
    4* skill:La croquetta és la croquetta cancel,bridge,directional nutmeg,heal to heal.
    5* skill: ball roll+scoop turn,reverse elastico,mcgeady spin.
    Kb. ezek amik eszembe jutottak. Először skill arenaba gyakorold be magát a mozdulatot majd mehet sbben. Egyébként én sokszor rivalsban próbálgattam az új cseleket mert az élő ellenfél jobban megkajálja mint a gép :D :D

A swaphoz: Én személy szerint a 82+83+mid or prime icon packet veszem ki. Ez 18 swap token. A packok azért jók mert sok foddered lesz sbcbe/promonál bármilyen jó promo lapot beadhat. A 81+-t viszont nem ajánlom mert az már annyira kis ratingről indul, hogy nagy eséllyel l***sz sem fog belőle jönni :D

#13206Madn!ght
    Ez melyik Ronca? Egyébként a ziccereknél sokszor az a legfontosabb ha figyeled az ellenfél kapusát. Sokan nem mozgatják a kapust hanem csak simán ráhívják a csatárra. Ilyenkor elég egy ball roll aztán lövés. De alapvetően is ha csinálsz lövés előtt valamilyen egyszerűbb mozdulatot(ball roll,heal to heal) a játékos sokkal pontosabban lő. Inception(?) beszélt talán pont erről, hogy az Anders kissrác is ezt csinálja minden lövés előtt mert sokkal pontosabban lő a játékos.

Új hozzászólás Aktív témák