- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én most döntöttem el, hogy a kövi részig hagyom is a fifát. Jön a jó idő, nem szenvedek tovább. Amivel betelt a pohár, az egy olyan meccs amikor úgy kapok ki, hogy moment Dp, if Cr és toty Bruno 8 ziccert lő kapufára, mellé, kapusba, míg nála gold Vardy 3 fél helyzetből 3 gól. És nem csak egy meccs ilyen. Feleslegesnek érzem a beletett időt. Nem azt mondom, hogy ha jó csapatom van csak én nyerjek, de legyen már előny ha melóztam érte. Millió sebből vérzik amúgy is a játék, azt a kicsi időt amit a gép előtt töltök nyáron inkább Warzonet tolok, ott ha fejbe lövök valakit az meghal, nincs az, hogy valami rendszer dönti el, hogy ki nyer.
Kitartást nektek
Fórumot azért nézem és a mobil appon néha kirakok pár sbct úgyis van coin mert eladtam mindenkit, úgyhogy pár nagy nyitást azért majd linkelek

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest