- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ellenem most Neto, illetve Areola is ihletett módban védett. Van Dijk meg Mbappé-t is lesprinteli ha kell. Fura ez az egész. Hiába van az embernek posztonként sokkal jobb csapata (és teszem azt még jobban is játszik hozzá), az EA kompenzál. Nagy kedvenc mikor felrúgnak, majd megy tovább, lap nélkül a dolog + rövid, elrontott passzok a saját térfelén (főleg, feltünően a 2. félidőre jellemző ez (tudom, fáradnak a játékosok (POTM Bruno staminája elég jó)... De akkor az ellenfél miért tud a seggemben lenni 70-80percen keresztül?)).
Nem értem miért kell belenyúlni. Aki jobb, attól kapjak ki, aki gyengébb azt verjem meg, aki megy egy szint, azzal legyen szenvedős végeredmény. Aki szerint nincs a játékban script, az sztem még nem játszott vele eleget. A pro-k is szenvednek sokszor (HugeGorilla pl), csak még ilyen körülmények között is képesek felülkerekedni a gameplay-en.
10. win-ért kaptam egy 84es Portugál védőt. De megérte. Juhhéj.
Délelőtt még le is cseréltem a csapatot. Eto'o-t is ki akartam próbálni. Jó lap, de lehet egy fürgébb Kenny lesz inkább helyette.
De Jong patent, mégse jön Xavi.
Dest: in-game LB (Yuri helyett).
Ez most így tetszik.
Lehet Schmeichelt kirakom, legalább bárki jöhet CB-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest