Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ellenem most Neto, illetve Areola is ihletett módban védett. Van Dijk meg Mbappé-t is lesprinteli ha kell. Fura ez az egész. Hiába van az embernek posztonként sokkal jobb csapata (és teszem azt még jobban is játszik hozzá), az EA kompenzál. Nagy kedvenc mikor felrúgnak, majd megy tovább, lap nélkül a dolog + rövid, elrontott passzok a saját térfelén (főleg, feltünően a 2. félidőre jellemző ez (tudom, fáradnak a játékosok (POTM Bruno staminája elég jó)... De akkor az ellenfél miért tud a seggemben lenni 70-80percen keresztül?)).
Nem értem miért kell belenyúlni. Aki jobb, attól kapjak ki, aki gyengébb azt verjem meg, aki megy egy szint, azzal legyen szenvedős végeredmény. Aki szerint nincs a játékban script, az sztem még nem játszott vele eleget. A pro-k is szenvednek sokszor (HugeGorilla pl), csak még ilyen körülmények között is képesek felülkerekedni a gameplay-en.
10. win-ért kaptam egy 84es Portugál védőt. De megérte. Juhhéj.
Délelőtt még le is cseréltem a csapatot. Eto'o-t is ki akartam próbálni. Jó lap, de lehet egy fürgébb Kenny lesz inkább helyette.
De Jong patent, mégse jön Xavi.
Dest: in-game LB (Yuri helyett).
Ez most így tetszik.
Lehet Schmeichelt kirakom, legalább bárki jöhet CB-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest