- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ellenem most Neto, illetve Areola is ihletett módban védett. Van Dijk meg Mbappé-t is lesprinteli ha kell. Fura ez az egész. Hiába van az embernek posztonként sokkal jobb csapata (és teszem azt még jobban is játszik hozzá), az EA kompenzál. Nagy kedvenc mikor felrúgnak, majd megy tovább, lap nélkül a dolog + rövid, elrontott passzok a saját térfelén (főleg, feltünően a 2. félidőre jellemző ez (tudom, fáradnak a játékosok (POTM Bruno staminája elég jó)... De akkor az ellenfél miért tud a seggemben lenni 70-80percen keresztül?)).
Nem értem miért kell belenyúlni. Aki jobb, attól kapjak ki, aki gyengébb azt verjem meg, aki megy egy szint, azzal legyen szenvedős végeredmény. Aki szerint nincs a játékban script, az sztem még nem játszott vele eleget. A pro-k is szenvednek sokszor (HugeGorilla pl), csak még ilyen körülmények között is képesek felülkerekedni a gameplay-en.
10. win-ért kaptam egy 84es Portugál védőt. De megérte. Juhhéj.
Délelőtt még le is cseréltem a csapatot. Eto'o-t is ki akartam próbálni. Jó lap, de lehet egy fürgébb Kenny lesz inkább helyette.
De Jong patent, mégse jön Xavi.
Dest: in-game LB (Yuri helyett).
Ez most így tetszik.
Lehet Schmeichelt kirakom, legalább bárki jöhet CB-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest