- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez is olyan hogy nem mindegy hogy átlagpisti, vagy egy jóval jobb játékos használja. Legtöbbször levédekezem, de amit kaptam az egyik ellenféltől... Piszok jó időzítéssel tolta meg 16oson belül is labdákat. Széleken meg alig lehetett beérni. De lehet nem is a bridge volt, hanem simán ez a "dash" vagy mi, amivel gyorsítasz. Más volt, mint amikor én kivitelezem.
WL: 14 meccsből 8 win lett ezúttal. 3 tizipárbajos vereség a 6ból. Most ennyire futotta. Ma kiszedtem a Fáraót. Csereként eddig egész jól tolja. Tényleg Joao F. 2.0. Valahogy be kellene építsem a csapatba, de nehéz lesz. Neymar-hoz ragaszkodom.
[link]
Van még cka 1 Milla mozgatható ezen kívül, de PL csapatot nem építek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest