Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alagabi

lelkes újonc

Nekem 2 órám maradt belefutottam div 2 ben egy gyerekbe amit nem értek hogy lehet valakinek neymar mbappe Ronaldo kante van dijk kerete....kb 3 milla volt az összértéke a csapatnak október 4.én...ehez mit kell csinálni?
    Amugy nagy nehezen a gyors emberei miatt megvert 3-1re..
    Mm sbc dobott egy coutinhot legalább .
    Őt eladom meg a Zakariát és megtudom venni Kimmichet középre
    Bundes csapatba idén Reus jó lehet?
    Müller most az irányítom nem rossz de eddig a Thiago jobb volt le lehetett venni vele a teljes védelmet meg gyilkos passzai voltak.Müller van most camba meglepően sok gólt rúgott ahoz képest hogy 6000ért vettem.Lewával elvannak csak szeretnék valakit aki jobban osztogat.
    Egy two players packból esett egy interes lautaro martinez beraktam csereként hát nekem eddig 0...4-2-3-1 be tolom ha gond van át állok 2 csatárra nekem eddig a srác értékelhetetlen.Lewa mindig gólt rug vagy fejel max a sebessége ami kevés.
    Eddig a leipziges hwang hee chan jobb mint a martinez nálam pedig elvileg nagyon jó kéne hogy legyen...untrade úgyhogy nem tudom eladni max majd valami sbcbe beleégetem.
    Ha valaki akarna co opozni esetleg barátságos meccsezni és boxozik vegyetek fel nyugodtan Alagabi a Nick.
    Más kérdés
    Hogyan lehet tradelésből nagy pénzt keresni?
    Kérlek segítsetek hogy ez tudatos vagy full vakszerencse dolga hogy nyitok-e értelmes embereket esetleg velefutok egy iconba akit eladok és kész a keret?vagy mivel lehet okosan működni?
    Mert nemértem hogy rivalsban hogy lehet hogy nem loan Zidane meg cr meg ilyenek jönnek velem szembe trialsos időszakban.néha már bánom hogy megnyertem a besorolásos meccseket mind div 2 ben csak ezek vannak ...

Új hozzászólás Aktív témák