- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alagabi
lelkes újonc
Nekem 2 órám maradt belefutottam div 2 ben egy gyerekbe amit nem értek hogy lehet valakinek neymar mbappe Ronaldo kante van dijk kerete....kb 3 milla volt az összértéke a csapatnak október 4.én...ehez mit kell csinálni?
Amugy nagy nehezen a gyors emberei miatt megvert 3-1re..
Mm sbc dobott egy coutinhot legalább .
Őt eladom meg a Zakariát és megtudom venni Kimmichet középre
Bundes csapatba idén Reus jó lehet?
Müller most az irányítom nem rossz de eddig a Thiago jobb volt le lehetett venni vele a teljes védelmet meg gyilkos passzai voltak.Müller van most camba meglepően sok gólt rúgott ahoz képest hogy 6000ért vettem.Lewával elvannak csak szeretnék valakit aki jobban osztogat.
Egy two players packból esett egy interes lautaro martinez beraktam csereként hát nekem eddig 0...4-2-3-1 be tolom ha gond van át állok 2 csatárra nekem eddig a srác értékelhetetlen.Lewa mindig gólt rug vagy fejel max a sebessége ami kevés.
Eddig a leipziges hwang hee chan jobb mint a martinez nálam pedig elvileg nagyon jó kéne hogy legyen...untrade úgyhogy nem tudom eladni max majd valami sbcbe beleégetem.
Ha valaki akarna co opozni esetleg barátságos meccsezni és boxozik vegyetek fel nyugodtan Alagabi a Nick.
Más kérdés
Hogyan lehet tradelésből nagy pénzt keresni?
Kérlek segítsetek hogy ez tudatos vagy full vakszerencse dolga hogy nyitok-e értelmes embereket esetleg velefutok egy iconba akit eladok és kész a keret?vagy mivel lehet okosan működni?
Mert nemértem hogy rivalsban hogy lehet hogy nem loan Zidane meg cr meg ilyenek jönnek velem szembe trialsos időszakban.néha már bánom hogy megnyertem a besorolásos meccseket mind div 2 ben csak ezek vannak ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest