Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

Én is most a 4-2-2-2, 4-2-3-1 és 4-1-2-1-2 (2) között vacilálok, eddig már eljutottam, hogy tuti ezek közül lesz valamelyik, de még a voksom nem tudtam letenni.

Pro/Kontra:

4-1-2-1-2 (2), ezt kezdtem legkorábban tesztelgetni, tavaly ugyebár ez volt a mindenki által használt taktik, nem is rossz egy gold2-t csináltam is vele egyik WL-en, de mostanában szűknek érzem. Egyik ST target man a másik get in behind + drift wide, egyedül ő ad bele valami szélességet a kifutásaival, amúgy totál kiszámítható taktik. Most valami szellősebre vágyom talán....

4-2-3-1, na ez meg az idei év mindenki által használt taktikája, nagyon jó kis balanszos formáció, nem az a rusholós fajta, de szépen lehet támadást építeni vele és jó a védelem. Elöl néha kevés viszont az az 1 csatár egyedül, sokszor kell vissza játszani és bevárni, hogy a csapat teste is felérkezzen az ellenfél térfelére, mert úgy, hogy folyamat 4 védője hátul áll és vár, nem lehet áttörni. Távoli finessekre van tervezve, de ha az nem megy akkor nem annyire jó.

4-2-2-2 ezt hagytam a végére, lényegében egy 4-4-2 csak feltolt szélsőkkel. Ez beívelésekre nagyon jó kis formáció, elöl ha van egy Kane + Lukaku akkor tényleg csak a széleken kell megverni az ellent és betenni középre, a többit már megoldják ott bent a vizilabdások. :) Néha hiányzik viszont az a CAM játékos, aki a másik két formációban viszont megvan. Itt nem tudsz betenni egy De Bruynet, Mullert, Sigurssont, Draxlert stb. egyszerűen nincs helye ezeknek a játékosoknak.

Új hozzászólás Aktív témák