Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz
    aktív tag

Nem ő vagyok, de ezért egyébként megint jöhetne egy bann, ha következetes lenne a topik és az adminok. Egyébként tegnap is jött a kötekedés, nem ennyire célzottan, nem akartam írni, de mostmár megteszem.

Valaki írta, hogy "hülye vagy, hogy nem a pakkot választod, mert az ugyis vissza adja az értékét:D" vagy valami ilyesmit.

1. lehet engem hülyézni, de nincs igazatok.
    2. én nem azt mondtam, hogy az értékét adja vissza, hanem hogy az a 3-4-5 pakk amit az adott coin ellenében választhatsz maximum 15-20 k difit hoz, ennél roszabbul nem jössz ki. nagyon nem ugyanazt jelenti a kettő.
    3. mondtam, hogy várom a képeket, amikor ez nem teljesült, de sosem jött, ellenben hülyézés az igen. vajon miért nem jött kép? Pontosan azért, mert igazam van.

Másrészt a múltkori dolgom sem volt hülyeség, ha látnád, hogy milyen gólokat kapok és hogy csalja el a gép a meccseket, akkor velem értenél egyet, de igazábol értelmes érv akkor sem jött, csak hogy hülye vagyok:D Ilyet bárki tud irni.

Pedig én írtam több értelmes érvet is, például, hogyha a gép az egyik játékost segíti az adott meccsen, amit mindenki tényként vesz (én is leírhatnám, hogy ez baromság és hülye vagy), akkor máris azzal hogy belenyúlt beskatujázta a rangod is. Vagy ha ebbe belenyul és itt van segítés miért ne dönthetné el a rangot? Persze erre nem jött semmi, de akárhonnan nézem ez egy értelmes érv volt.

Új hozzászólás Aktív témák