Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Kis reggeli kávé mellé megosztanám veletek a jelenlegi "A"csapatomat:
    PSG POWER

Leírás: alapvetően egy liga1 csapat, megbolondítva a kötelező Telles és Paulinho párossal. Ebben a csapatban jelenleg mindenkivel elégedett vagyok, talán a védelem tengelyében Marcelo-t gondolhatnátok gyengének, de nem az! Ugyan nem gyors alapvetően, DE mivel low-os az attacking workrate-ja így mindig a védelem középpontjában van hátul, nem kell vele visszafelé futkosni, szemből tud szerelni, ergo nem érződik a sebességbeli hátránya. Na viszont iszonyat magas, iszonyat jól fejel, szögleteknél kb minden második meccsen fejelek vele egy gólt. 89-es staminája van, több mint bármilyen CB-nek, ami azt eredményezi, hogy a meccs előre haladtával ő mindenki máshoz képest gyorsul, mert nem fárad. Hiába van mondjuk 75-ös sebessége egy CB-nek ha van 67 stamja, Marcelo gyorsabb lesz nála a második félidőtől kezdve, mivel a stamina fogyása minden fizikai képességet, (sebesség, erő, ugrás) csökkent. IF Meunier szintén, ilyen tehát kicsit lassúcska, meg zömök az elején, de neki is valami 94 stamja van, tehát azt a szintet a büntető párbajig képes hozni, míg az ellenfél támadói nem biztos. Ő szintén szögleteknél élet veszélyes, nem kevés gólt fejelek szögletekből az ellenfeleknek, biztos szidnak is érte, de ez ilyen, valamit valamiért. Aki full pace BPL csapattal jön, Fredekkel, Jesusokkal, meg Salah-kal az ne csodálkozzon, ha a szöglet gólok miatt nyerem meg a meccset ellene. Ha megnézitek a CM trió is mind nagyon jól fejelő játékosok, szóval bármilyen mezőnybeli fejpárbajt többnyire én nyerek, ez nagyon fontos. Az ingame felállás amúgy 4-3-1-2, és elöl mindenkin finisher van, brutálisak a lövések.

Szóval ez most a tuti A csapatom, e mellé kell majd még a B csapat, amiről tegnap itt kérdezősködtem is, lehet az a Bale, Suarez, Perisic triós verzió lesz, az sem lesz gyenge, van rá több mint 2 millám még.

Új hozzászólás Aktív témák