Na így első WL után pár gondolat, bár nem is csak kizárólag WL...23/10el zártam, elképesztően életképtelen és idegörlő volt. Nem tudom hogy mit kéne csinálni, de van pár kérdés:
1. 1v1 arcodban kapussal, hogyan lőttök? Driveneket folyamat mellé, vagy kapusba teszi még Higuain is, rengeteg góltól estem el.
2. Szöglet a rövidre. Minden tutorialt megnéztem, ráteszem a legjobban fejelő emberemet (aki Manolas és természetesen a legmesszebb áll, így ha az ellen gyorsan elvégzi akkor biztos hogy gólt kapok) és ha oda is ér, akkor is lefejel egy izomtömeg Rashford. Mi többet kéne még tennem?
3. Mindig, mindenki jobban reagál a lose ballokra mint az én embereim középpályán és egy 4-3-3ban ez azt eredményezi, hogy hiába a stayback, akkor is max a 2 középső védőmre jön egy félelmetes Adame-Williams-realos Junior, akik ellen nyílván nincs esélyem.
Egy Agility 82,Balance 80,Reactions 86 vs Agility 90,Balance 82,Reactions 70 miért az utóbbi tudja rendszeresen továbbpöckölni a labdát?
BónuszQs: hol vannak a szép ingame statok, amiket a launch előtt mutogattak, ahol az accounthoz kötődő overall statok vannak? Miért csak 1 angol kommentár van, mikor a demoban volt egy másik páros is?