Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MdewC #35231 üzenetére

"Azt nem értem, hogy vki talál egy full leírást a manipulációs rendszerről, akkor neked miért kell instant védeni az ea-t."

Soha nem az EA-t védtem. Akkor nem írnék olyanokat, hogy egy szarul megírt bughalmaz a termékük.

"Már ne is haragudj de ez a cucc, amennyiben hiteles, teljesen bizonyítja, hogy korábban se volt igazad, mert lehet manipuláció a játékban, esetünkben, hogy az online, vagy offline, az mindegy, mert létezhet. Ergo megdőlt a korábbi állításod, hogy a játékban nincs csalás. Mert van."

Valószínűleg hiteles a cucc, de még mindig nem cáfol semmit amit írtam.
    Ez nem feltétlenül a fifáról szól, most belemélyedtem jobban a leírásokba, de még mindig nem találtam benne semmi magyarázatot, hogy hogyan és legfőkébb miért manipulálnának online meccseket egy sportjátékban, amikor a részletezett célokat elérik a matchmaking-gel is.

"Eddig nuku csalás volt, most meg már csak offline van"

Korábban mindig online csalásról ment a vita, a dinamikus nehézségi szint meg azért nem annyira új dolog a játékiparban...

"Egyébként mi a motivációd, már csak azt nem értem."

Összeesküvés-elméletek gyártása helyett logikus magyarázatok keresese, ennyi.

Tudom hogy nem tudsz komolyan venni. Akkor se vettél, amikor például a trait-ekről vitatkoztunk, de tudnám még sorolni. Sikerült már újat mondanom párszor neked is, annak ellenére, hogy milyen magas lovon érzed magad.

Nem vagyok benne 100% biztos amúgy, hogy nincs online csalás a fifában. Csupán nem győzött meg róla ez a dokumentum sem, nem tartom logikusnak, vannak más magyarázatok is a tapasztalt dolgokra.

De legalább egyesekkel ellentétben én nem is szoktam olyanokat mondani, hogy aki nem így gondolja, az hozzánemértő, hülye, meg xy pénzeli.

Új hozzászólás Aktív témák