Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz #16514048 #35229 üzenetére

Rendben, legyen.

Az idézett mondatod visszaszívtam, mert ennek az egésznek nem a köztünk lévő vitáról / feszkóról kell szólni. Vagy bárkinek a vitájáról.

Ad1. Azt nem értem, hogy vki talál egy full leírást a manipulációs rendszerről, akkor neked miért kell instant védeni az ea-t.

Senki nem köpködött, jött egy hivatalos cucc. Elméletileg hivatalos.

Ad2. Miért nekem kell bizonygatom vmit, mikor a leírás egy full bizonyíték, feltéve ha hiteles.

Ad3. Már ne is haragudj de ez a cucc, amennyiben hiteles, teljesen bizonyítja, hogy korábban se volt igazad, mert lehet manipuláció a játékban, esetünkben, hogy az online, vagy offline, az mindegy, mert létezhet. Ergo megdőlt a korábbi állításod, hogy a játékban nincs csalás. Mert van.

Ad4. Miért hozod fel, hogy ez online nincs? Honnan veszed? Miért csak offline létezne ilyen?

Nem mindegy? Eltereli a lényegről a figyelmet.

Ezzel így nem is tudok / akarok veled vitatkozni, mert nem is érdekel, meg idegesít, hogy ennyire védesz vmit, amit igazából nem is kéne.

Kezelje mindenki úgy ezt, ahogy akarja, eddig is tudtuk, hogy van csalás, most leírás is van róla (más dolgokról is), de ennek ellenére csukjuk be a szemünket, az lesz a legjobb, te meg legyél az ördög ügyvédje.

Peace, no offence, de ez már sok. Nem tudlak komolyan venni, sajnálom.

(Eddig nuku csalás volt, most meg már csak offline van. Abban igazad van, hogy a körülmények is gyengék/befolyásolhatnak, szerver, net stb, de ez mellett lehet más is.)

Egyébként mi a motivációd, már csak azt nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák