- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
üzenetére
"a játékosok között és időben is egyenletesen elosztva kap mindenki"
Igen, de azért 1000+ beletett óra, 1000 meccs 4 hónap alatt, a pakkok számát és sbc-k számát megbecsülni sem tudom esetében elképzelhetetlenül hangzik számomra, hogy egyetlen egy nagyobb nyitással sem vagyok érintett.
Egyetértek azzal, hogy sokszor csak a betett képpel szembesülünk és fanyalgunk, hogy ez igen, de a mögöttes munkát/energiát/időt/coint/pénzt senki sem látja.
Nekem legtöbbször azzal van "problémám" ha szabad így fogalmazni, ha valaki minimális befektetett energiával silver 1-ből , hétésfélkás' pakkból húzza a millás tételt, míg más nem kevés befektetéssel töredékéhez sem jut.
(#34425) MdewC: ezzel nem is vitatkoznék, mert ugyanarról beszélünk. Ha valaki melózik érte, az kapjon is! Csak ismételni szeretném önmagam, aki viszont 3 hetente lép be és belebotlik egy marquee matchupba, meg elpukkant a maradék coinjából két 7,5k-s pakkot és bankot robbant, (sőt van ismerősöm aki ugyanennyi energiával, egy héten 3x is!) na attól kinyílik a bicska.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest