Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Szigma70 #34386 üzenetére

nyitottam én is, de hát nyilván semmi, legjobb egy 84 Ruffier volt, a player pick meg természetesen semmi használható, szokás szerint valami random 86-os játékost kellett kivennem.... hihetetlen hogy egy kurva piros játékosom nincs megjelenés óta, akit még használnék is valamelyik csapatomban, kész vicc....

ennyit ér a folyamat gold1-2-3 helyezés, szó szerint kiábrándító, ezért az a rengeteg meccs? ilyen 2-3K-ért eladogatható játékosokkal bombáz a játék már nemtudom mióta? semmi ösztönzést nem ad de komolyan, nyilván én vagyok embertelen módon unlucky, de nem tehetek róla ez van, mit kéne tegyek ellene? játék indulásakor amikor 120K-t elvertem rá esett egy Eusebio, szerintem a pélnz függvényében ez volt a minimum, de azóta mióta nem költöttem rá, csak az ingame rewardokat használom semmi nem jött, volt közben valamikor november környékén egy Mbappe asszem, meg talán valamikor egy IF Matip (kb40K), de így ennyi 3 ujjamon megtudom számolni mi volt értékelhető, a többi mind ezek a 1-10K-ig terjedő játékosok... nagyon elegem van

Új hozzászólás Aktív témák