Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
nyitottam én is, de hát nyilván semmi, legjobb egy 84 Ruffier volt, a player pick meg természetesen semmi használható, szokás szerint valami random 86-os játékost kellett kivennem.... hihetetlen hogy egy kurva piros játékosom nincs megjelenés óta, akit még használnék is valamelyik csapatomban, kész vicc....
ennyit ér a folyamat gold1-2-3 helyezés, szó szerint kiábrándító, ezért az a rengeteg meccs? ilyen 2-3K-ért eladogatható játékosokkal bombáz a játék már nemtudom mióta? semmi ösztönzést nem ad de komolyan, nyilván én vagyok embertelen módon unlucky, de nem tehetek róla ez van, mit kéne tegyek ellene? játék indulásakor amikor 120K-t elvertem rá esett egy Eusebio, szerintem a pélnz függvényében ez volt a minimum, de azóta mióta nem költöttem rá, csak az ingame rewardokat használom semmi nem jött, volt közben valamikor november környékén egy Mbappe asszem, meg talán valamikor egy IF Matip (kb40K), de így ennyi 3 ujjamon megtudom számolni mi volt értékelhető, a többi mind ezek a 1-10K-ig terjedő játékosok... nagyon elegem van
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest