Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chop
    őstag

Gondolkodtam ezen a fejelos dolgon, de egyszeruen nem ertem, hogy mit tudnek csinalni annak erdekeben, hogy tobb fejesgol legyen. Vagy hogy ugy altalaban nyerjek fejparbajt. Merthogy eleg ritkan nyerek, emiatt nem is ivelgetek.

Ha kirugasnal felivelem, akkor 10-bol 9-szer visszaszerzi az ellenfel. Ezert nem fogom felrugdosni. Ha beivelem Suarezt allandoan lefejelik. Barki. Szogletbol iden kb. 5 golt szereztem. Az ellenfel ellenem 50-et. Es nem tudom, hogy mit barmolok el: nyomom a gombot. Szerintem idoben. Es megse jo.

A masik pedig az, hogy amikor en rugom ki a labdat, akkor az ellenfel jatekosai az en jatekosaim seggeben vannak, mire odaer a labda, mar ravaltott es megelozte, ha viszont forditva van, akkor az enyemeim 2-3 meterrol nezik, ahogy nyugodtan atveszi a labdat. Kerdesem: hogyan lehetseges ez? A masik pedig, hogy az ellenfel vegigpresszingeli a meccset, a 80. percben pedig ugyanugy fut, mint az elejen, ha viszont en csinalom ugyanezt, akkor legkesobb a 60. percre jarokeretes oregasszonyokka valtoznak az urak.

Az a gond, hogy ebben a jatekban az ilyen nuanszon dontenek es ha valaki ezeket tudja (vagy mittomen hogyan tortenik), akkor olyan elonyben van, ami hosszutavon fele billenti a merleg nyelvet.

Tenyleg nem akarok sirni, csak az az erzesem, hogy akinek bejon a jatek, vele van a momentum, az dicseri, akivel meg nincs, azt meg szetszopatja. Es azert nem ertem ezt az egeszet, mert megis vannak jatekosok, akik hetrol hetre (fuggetlenul a lagtol, fuggetlenul a momentumtol) ott vannak az elmezonyben. Ugy, hogy a momentum es a lag meccseket tud eldonteni! Erthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák