Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ezt én is tudom hogy "eredmény" centrikus, de van azért ahol én személy szerint meghúzom a határt. Esett egy Willian (nem is játszatom, inkább Ox játszik a helyén).
Martialt nem szeretem ezért mané van a szélen. Kaptam pakkból Bakayokot, de eladtam mert nem szeretem a való életben (el kell ismernem ettől még kiváló játékos).
Ugyan így vagyok Luke Shawval is, inkább Bertrand vagy Milner van ott. Csatár poszton is eladtam Jesust mert a való életben sem kedvelem (inkább egy Slimani vagy egy Giroud-t rakok be.)
Lenne pénzem Baillyre is de inkább Sanchez és Koscielny a védő. De hogy mondjak ellen példát, Matat például kedvelem és ő játszik is, valamint Rooney is.
Valamint akit soha nem hagytam ki a keretből az Sakho, hatalmas szive van így őt is beszoktam rakni.
Lehet nem lesz meg a WL kvali így soha és bosszankodni fogok csak az elbukott döntők miatt, de nem akarom se a 4-1-2-1-2-őt játszani (habár 2015-től azzal voltam) és nem akarok mainstream játékosokkal sem lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest