Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

válasz gabigyerek #5668 üzenetére

Ezt én is tudom hogy "eredmény" centrikus, de van azért ahol én személy szerint meghúzom a határt. Esett egy Willian (nem is játszatom, inkább Ox játszik a helyén).
    Martialt nem szeretem ezért mané van a szélen. Kaptam pakkból Bakayokot, de eladtam mert nem szeretem a való életben (el kell ismernem ettől még kiváló játékos).
    Ugyan így vagyok Luke Shawval is, inkább Bertrand vagy Milner van ott. Csatár poszton is eladtam Jesust mert a való életben sem kedvelem (inkább egy Slimani vagy egy Giroud-t rakok be.)
    Lenne pénzem Baillyre is de inkább Sanchez és Koscielny a védő. De hogy mondjak ellen példát, Matat például kedvelem és ő játszik is, valamint Rooney is.
    Valamint akit soha nem hagytam ki a keretből az Sakho, hatalmas szive van így őt is beszoktam rakni.
    Lehet nem lesz meg a WL kvali így soha és bosszankodni fogok csak az elbukott döntők miatt, de nem akarom se a 4-1-2-1-2-őt játszani (habár 2015-től azzal voltam) és nem akarok mainstream játékosokkal sem lenni :)

Új hozzászólás Aktív témák