Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Walker sokkal jobb, mint Florenzi.
Én IF Fernandinhot CDM használom, anchor lappal, hibátlanul szűr, előz meg támadásokat, jól szerel és passzol. Nem cserélném le. Annyi, hogy Bonaventura jobb lehet támadásban, de biztosan rosszabb védekezésben.
Azt kell eldöntened, hogy kit áldozol be, Allant, vagy Bonaventurat. Fernandinho meg fogja oldani a védekezést. Ha Allan marad Fernandinho mellett, akkor kicsit sztem túl deffenzív lesz a csapat. Annyi, hogy ig át kell tenni Fernandinhot középre. Stay back és man mark.
-
-
Garsza
veterán
A jó nyitásodon felbuzdulva én si megcsináltam azt az SBC -t nekem egy Sima Kane dobott.
De így is lett belőle 30k profit 10 perc alatt.
10k megcsináltam 43k elmegy Kane. + maradt 10 player.Egyébként elég jó hetem volt nyitások szempontjából.
Nyitottam két PTG Bakayokot (egyet eladtam) PTG Sane most Kane. Meg Gold Ubgradeből is esett 86 84 player. -
sz_abika
addikt
Egyreszt grat, 1 het alatt nagyon kemény egy csapat ez, sokunknak rajt ota nem jött össze.
Masreszt nezegetem ezt a Lukakut, mindenütt ő van, holott
https://www.futbin.com/18/compare/1246/477/908
Itt összehasonlítva semmi, pace van alatta és kész. Hol a trükk? Fekete es ettől OP? -
MdewC
nagyúr
Mai kedvenc kommentem!

Mondjuk dícsérj meg, mert most a saját taktikai hibáimat elismerve keresem a megoldást, amit írtam is.

De egyébként pirospont a topiknak, mert szvsz sokkal többen keresik a megoldást a jó meccsekre, mind amennyire szidják a játékot, akkor is, ha sokszor megérdemli a game.

Mondjuk pont ezt leírni Kristóf kiborulása alatt...

FAIL
-
-
Meghivott
addikt
Ehhez elég lett volna 5 napig olvasni a fórumot

Szerintem jó a játék. Bár...nekem eddig mindegy milyen csapattal vagyok, WL-ben kb ugyanannyi győzelmem van 13-16 (PC). Ezért most el is adtam a drágább játékosokat és SBC függvényében (mennyi pénz jön még be) tervezek egy darab icont. Széles a skála: Crespo, Kluivert, Shevchenko, Del Piero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest