Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Navast nem használtam,de nálam Mané nagyon jól nyomja.Gyors,jól cselez és elég sok gólt rúg
-
gabigyerek
senior tag
Érdemes lehet, az első winter upgrade valahogy januárban lesz. Én vettem múltkor még 2db OTW Bailly-t várva az IF lapot vagy a upgrade-t. Igaz sok tőkém le van így kötve, hosszú időre, de minden évben kb így van, az új Fifa megjelenésétől fogva 4-5 hónapig nem érdemes "álomcsapatot" építeni...
-
zsolti72837
addikt
Navas vagy Mané?
-
bobooo
addikt
Winter Upgrade mikor szokott lenni?

Érdemes lehet arra betárazni One's to watch és a várható Upgrade emberek legutolsó IF-jét beszerezni, nem?

-
badzsó
csendes tag
Vajon ma vagy holnap tetőzhetnek az árak?
Egyébként ez a Lemar gyerek lehet akárhányszor if be akkor is használhatatlan lesz
-
balisz
senior tag
-
Meghivott
addikt
Egy kedves
románfiatalemberrel diafilmen néztük végig a legutóbbi meccset. Mi kell ahhoz, hogy valaki vagy rájöjjön arra, hogy a letöltéseket állítsa le a játék alatt, vagy hogy élvezze azt, hogy minden meccse ilyen? Nem lehetne megoldani valahogy, hogy az ilyen emberek csak egymás játékát rontsák el? Nem szoktam soha ráírni ellenfelekre (azt sem tudom pontosan hol lehet), de most komolyan vissza kellett fogjam magam. -
77Guba
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Én is így gondolom, esetleg a PSV-Ajax lehet a barcelonai helyett, vagy a klubvilágbajnokság helyett... De a németre visszatérve a múltkor a Bréma-Hamburg északi rangadót is kihagyták. Azt vettem észre ha az EA talál valamit, amivel szívathat, akkor azt meg is teszi... Persze a liverpoolit nem hinném, hogy ki meri hagyni...
-
MdewC
nagyúr
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Igen, megvolt a feljutás DIV 1-be és segített a support.
3615059550
12:00 - 20:00 között hívható.
TOPIK összefoglalóba is betettem.

-
scholl
tag
Szerintetek várható karácsony környékén árcsökkenés?
Konkrétan Marci, Naingolan, Chielini, Bonucci, Pjanic eddig elég jól tartják az árukat (a mostani értékük kb 300-320k) és a heti SBC -vel meg időnként növelik is az aktuális értéküket.
Tudom, hogy ők a seria a top játékosai ezért szerintem tartani fogják az árukat.Pénzem lenne rá, de ha 20-30% -val olcsóbban meg tudom venni őket 2 hét múlva akkor várnék még.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Amúgy én is gondoltam rá hogy Bundásból feltűnően kevés a marq.
-
bdave16
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem hülyeség jó a gondolat menet. Szerencsémre van vagy 3 lipcsejátékosom még örülnék is neki.
-
Rypejakten
addikt
lehet hülyeség, de talán lesz egy Leipzig-Hertha SBC is. mindkettő észak-német klub, mindkettőnek jól megy, a Lipcse játékosok valamennyire ritkák is, én el tudom képzelni.
egy Timo Wernert meg egy olcsó silvert én elrakok, hátha, hiába nincs történelme a két klub rivalizációjának.
ha nem most, akkor majd a későbbi Bayern meccsük előtt csak lesz valami Lipcsés SBC, a Bundesliga eléggé kimaradt idén a pixisből. -
Mr.Rain
senior tag
Yaya Toure—ról és Dembele-ről (belga) kinek, mi a véleménye?
Jelenleg egyikre van csak coinom. Yaya kb.60 000, Dembele kb 23 000 coinba kerül.
Jelenleg így áll fel a kezdő csapat:
[link]Mit gondoltok?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy rare players csomag, abban semmi nem volt, viszont a megában egy Buffon walkout! Mr akkor láttam, hogy walkout lesz, amikor később jelent meg az animáció, mint szokott. Hát nem a legjobb walkout, de így is elment 44 ezerért!
-
Meghivott
addikt
Megjött a WL díj, 20K és 2 pack, amiből leginkább egy IF Falcao esett.
-
HdRew
őstag
SIF Emil Forsberg-et próbálta már valaki?
-
77Guba
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, az csak a következő hét, redditen elírták, de én sem ellenőriztem le, és vettem belőlük, de talán majd jó lesz a jövő héten...
-
Lori82
senior tag
válasz
pennywise88
üzenetére
Akarok csinálni egy francia csapatot és ezért kell nekem Lacazette + elég sok a francia játékosom.Amúgy 2 fő csapatom van.Van egy BPL : Begovic,Azpilicueta,Bailly,Smalling,Clyne,Matic,Oscar,Kánte,Sterling,Musa,Mané. Cserepad : Can,Henderson,Ramsey,Remy,Sané,Walcott,Zouma,Cahill,Cabaye,Bellerin,Shaw.
A Serie A csapatom : Perin,Alex Sandro,Manolas,Koulibaly,Peres,Khedira,Parolo,De Rossi,Felipe Anderson,Bacca,Cuadrado. Cserepad : Biabiany,El Sharawy,Niang,Strootman,Medel,Alan,Murillo,Benatia,Abate,Asamoah, 4-3-3(3)-ban játszom 2 CDM-el,gyakran bejutok a WL-be.A 2-4 osztályok között liftezek a Season-ban,most éppen 5 pontra a 2. osztálytól és még van 3 meccsem
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
hétvégén Sporting-Braga van...
-
77Guba
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Lehet az is, de a melbourne-i meccset, és a klubvilágbajnokság döntőjét azért gondolom, mert ha teheti az EA szereti szívatni a népet...
-
tibi206
tag
válasz
pennywise88
üzenetére
Hello! Nekem megvan SBC Lacazette nagyon bejön illetve én is Fekirrel használom ő is jól játszik. A maradék védőkhöz pedig állandóan nézegetni kell, frissítgetni a marketet mert ahogy felraknak egyet már viszik is el.
-
pennywise88
csendes tag
De PC-n csinálom, valahogy kitudtam rakni a többit de tényleg egy vagyonba került. De most már végig akarom csinálni nyilvánvalóan, igy hogy csak 3 játékos hiányzik. Szeretném beilleszteni azt a Laca-t a BPL csapatomba, neked milyen csapatod van? Az enyém igy néz ki jelenleg, ha majd berakom Lacazettet ST-ként akkor kipróbálom Fekirt RF-ben hogy meglegyen neki a chem:
http://www.futhead.com/17/squads/2943166/
-
ferni
őstag
Én Zahában bízom nagyon.
Elêggé rossznak tartom a PL jobbszélső kínálatát és Sturridge mellé kéne linknek.
Sajna Sterlingről lecsúsztam, mikor volt, bár neki meg 4*os skillje nincs, ami nem árt egy szélsőnek. -
Lori82
senior tag
válasz
pennywise88
üzenetére
Nem Pc-n csinálod ugye?Én is csinálom a Lacazettest,15 csapat már kész,de a maradék 5 egy vagyon lesz.Toulouse játékosból tegnap néztem 5 oldalnyi játékos volt és abból 2 kapus és 3 gold ismétlődött.Egyszerűen nincs 11 játékos nem tudom,hogy fogom kirakni.
-
Meghivott
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Smallinghoz nem jobban passzol Koscielny? Mindkettő M/H workrates.
-
zsolti72837
addikt
A védelmem szerintem meccsek alapján elég jó.

Cserélni akarok majd igen. Bailly és Smalling.
Most még nyomatom kicsit aztán majd egyszerre lecserélem.

Sokan mondták már, hogy Alli egy f@s, de nekem valahogy nagyon bevált.

Boufalt csak futóbolondodnak rakom be amikor már nagy a veszély.

De amúgy nálam nem is rossz annyira.Herrerát most vettem meg mielőtt írtad volna.

80k-m van.

-
pennywise88
csendes tag
Valaki akinek megvan SBC Lacazette, mi a véleménye róla? Közel vagyok a megszerzéséhez, csak 3 Toulouse védőt kéne megszereznem de teljesen kihaltak a piacról, esetleg valaki nem akarná eladni nekem 10k-ért darabját?

Amúgy én is billentyüzetet használok, Div 2 volt eddig mindegyik fifában a legjobb, jelenleg az 5.-ben vagyok.
-
blaca83
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Multizni nem nagyon szoktam, de a CO-OP egyáltalán nem ment rosszul billentyűzettel sem.

Főleg Carriert játszom a saját csapatommal és az is simán tolom World Class szinten. Szerintem csak megszokás kérdése a dolog.
(#9033) kdavid94
Hálás köszönet, estére ki is fogom próbálni.

-
Meghivott
addikt
-
BigDeal
tag
Sif Brozi jól megvágta If Bona árát. Rögtön esett egy 30ast, már 85-90ért kapható.
-
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Volt már ilyen, akkor péntektől lenne nyitható a mostani IF lapja.
-
dtrms
aktív tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én a komplett védelmet úgy ahogy van kidobnám a kukába
Már bocs...ezt nem támadásnak szánom, hanem én is BPL csapattal nyomom és kb mindenkit végig próbáltam a védelembe (Kivéve Kompany, Otamendi és Koscielny). Most valamiért nagyon felment Smalling ára, de középre egy Bailly - Smalling páros a legjobb szerintem.
Bal szélre: Shaw, Rose és eeesetleg Azpilicueta
Jobb szélre pedig: Clyne, Walker, Bellerín vagy Valencia
CB cserének meg Zouma, Ogbonna teljesen jóKözéppálya: az végül is teljesen rendben van, viszont én a helyedben megvenném Schneiderlint egy Engine lappal Lallana helyére, és Lallana lehetne Eriksen cseréje.
Schneiderlin cseréje meg lehetne Fernandinho (bár én citysekkel nem játszom pár kivétellel).
Jobb CM: Alli csere és helyette Herrerát vedd meg vagy Drinkwatert a kezdőbe szerintem...esetleg még Henderson nagyon jó, vagy Canbal szél Martial egyértelmű....Boufal nekem nagyon nem jött be. Cserének Depay van most, de Son is nagyon jó volt, meg Wijnaldum is, de ő inkább CAM.
Csatár sor teljesen jó
Jobb szél is
A padról meg szerintem mindenkit eladhatsz, Drinkwateren, Feghoulin és Slimanin kívül.
De ha van sok pénzed, akkor Lukaku, Dembélé, Kanté, Touré, Rooney nagyon jó

Ja meg Coutinho is elvileg de rá még gyűjtök
-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Az 5 pacen kívül minden fő statja jobb...

-
HdRew
őstag
A digi elmehet a ...
Rúgnám a tizenegyest 0-0-nál, erre megszakad a meccs. ILYEN A BÜDÖS ÉLETBEN NINCS.
Mostanában már nem az első, ma már egyszer el is ment a net. Mi a frászt csinálnak, idáig egész évben semmi ilyen probléma nem volt??????!!!!
-
szupersanyi
aktív tag
Hamsik múlt héten kapott szerintem, egymás után pedig nem kaphat 2-t.
Ez eddig az egyik, ha nem a legjobb TOTW szerintem abból a szempontból, hogy sok használható, OP, de megfizethető játékost tartalmaz. Gayle, Miki, Karnezis (Manolas-Sokratis kapocs
), Vardy, Higany, Brozovic, Zaha, Tevez, Semedo, Alba (ő mondjuk eléggé túlárazott lesz szerintem), Ruffier. Brozovicot még a mostani WL előtt megveszem szerintem, de hosszú távon Tevezt, Zahat és Vardy is nagyon ki szeretném majd próbálni.(#9029) 77Guba: IF Bonaventuránál úgysem lesz jobb

-
BigDeal
tag
-
Meghivott
addikt
Tevez egész jól néz ki

Vajon Vardy mennyi lesz
-
_adaml21_
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Azért én a középpályára beraknék legalább egy olyan játékost, aki tud védekezni is, Fernandinho pl. Illetve egy kicsit sebesebb RB sem ártana
Clyne, Walker.blaca83: ne sértődj meg, de szerintem nem fogsz egyhamar segítséget kapni itt ehhez, mert egy bizonyos szint felett (kb. gép ellen semi-pro) már mindenki gamepadot használ, és én is ezt javaslom neked!

Megjegyzés: Zaha lapja érdekes, én úgy olvastam pár napja, hogy hivatalosan is az elefántcsontparti válogatott tagja lesz, miután elfogadták a kérelmét (csak 2 barátságos meccsen lépett pályára az angol válogatottban).
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Pár napja írtam és kértem segítséget, ha valaki játszik billentyűzettel akkor az küldjön egy beállított profilt!
Most végre lenne időm egy kicsit játszani, ha kapnék valakitől egy kis segítséget azt nagyon megköszönném...!

-
77Guba
aktív tag
válasz
Attis1117
üzenetére
Vettem minden csapatból aki résztvevő a klubvilágbajnokságon, Jeonbuk, America elment szép haszonnal, Nacional rajtam marad, viszont a Kashimat szerintem korán adtad el... Amit bánok, hogy az ausztrál játékosokat eladtam, mert szerintem majd velük lehet hétvégén kaszálni...
-
zsolti72837
addikt
Ki mit változtatna rajta?[link]
Még megvan: Slimani, Sakho, Clichy, Musa, Allen, Arbeloa, Rodwell, Carrick, Gabriel.
-
Attis1117
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nem feltétlen erre gondoltam de igaz

-
Attis1117
tag
nem tudom emlékeztek-e még 1 v 2 hete leírtam h egy olyan rangadóra vettem 10k-ért játékosokat ami előző héten volt. nah most úgy néz ki mindet elvitték (4-500/lap haszonnal!) elvitték a kashima játékosaimat 8-900 ért!
vki írta régebben h bevásárolt szaudi játékosokból... neki azt üzenem egyszer a te időd is eljön

-
_adaml21_
őstag
Újra jön a tél, újra szúrják el tehetséges futballisták a karrierjeiket...
Én azért vettem magamnak egy lapot 900-ért, hátha egyszer kelleni fog

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Van még olyan, aki nem így tolja?

Persze, hamarosan belinkelem, köszönjük a videót!
Minden ilyen hasznos videó jöhet.

-
csocsioko
csendes tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy nem engedi az összes játékost felrakni a transfermarketre csak néhányat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a román netről változatlan a véleményem.

.

Elküldtem a fájlt privátban.