Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Köszi. Igen De Gea kicsit költséges lenne.
Martialt próbáltam, tudom hogy jó de nekem Coman jobban illett...de annál tudod ki jobb még? Az öreg Ribery!
Aurier kérdőjel, de egy próbát megér. PS-en Alaba 120K körül van. Mkhitaryan meg Bailly már megvan. Sztem 300 ból kijön így.
A Hardcore-al meg nálam inkább ÍGY nézne ki

-
F1rstK1nq
aktív tag
Ezt nem vitatom, tényleg van tudás mögötte és tudom is, hogy Pro player volt. (minden videója elejéből is ezzel megy el 1 perc
)
De ettől szerintem még 80% a tartalmainak bullshit, ha nem több.(#8995) Blashe: Na igen, Krasi a másik, de legalább az ő akcentusa szórakoztató.

-
dtrms
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Martial-t mindenképp hagyd bent, mert szerintem jobb is mint Koman és így Kanté is full chemes lesz. Kapuba De Gea drágább (190-200K) mint az összes többi játékos együtt
...szóval Leno jobb döntés lehet és kb 10-12 K-ból megvan
És ha Már Bailly meg Touré, akkor RB-be mehetne Aurier. Valaki itt azt írta, hogy ő a legjobb RB a játékban.És ha már itt tartunk, ezt így én is kipróbálom
Nagyon tetszik. Aztán későbbi tuning esetleg:
HARDCOREItt akár Pogba, De Bruyne helycsere és Hazard LF-be....
SZERK: Most nézem PC-n ALABA 290 K és van belőle 15-20 darab

-
ferni
őstag
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1
Néztem én is a napokba. Különösen ajánlott, végre egy Pro player-től, nem ilyen klikkvadász, likehuszár Ovv(ár)y-tól. (new hidden attacking glitch technique revelead és még sorolhatnám
)Azért a végén megjegyezném, hogy vannak ott is jó anyagok, de már átesett a ló túloldalára a román barátunk.
-
Rypejakten
addikt
Defending tutorial by BorasLegend
kérvényezném az összefoglalóba felvételét.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hehe!

-
Attila432
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Persze, értem, nem kötekedésnek szántam.
Nekem megéri, csak azt akartam mondani. Másnak már nem feltétlen. -
Attila432
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem vagyok juve fan és nem vagyok tele lóvéval se, viszont egy kék Buffont, aki 600-as milleniumot ül, nem fogok kihagyni. Aki szereti az olasz focit, az vinni fogja, lehet némi gondolkodással, mint én, de végül a szűkös határidő miatt le fog csapni rá. Szóval szerintem Buffon épp az, aki megér simán ennyit.
-
detre
csendes tag
Megeri beruhazni erre a kek Buffonra egyebkent? Van mar valakinek valami tapasztalata vele? Jobb mint egy sima? Koszi!
-
gabigyerek
senior tag
Ez jó. Boateng helyett hummels. Cech helyett begovic. Kosi helyett Bailly. Willian helyett Mkhytarian. ST-pedig Remy és meg is van. (még talán Martial helyére Coman...)
Köszi a tippet amúgy. tetszik.
Valahogy így jól nézne ki.
-
dtrms
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Tavalyi felállásom ugyan ez volt, csak akkor Vidal volt Sanches helyett és fölötte meg az arsenalos Sanchez
Nyertem velük div 1 -et
-
gabigyerek
senior tag
Valaki tudna tippet adni egy olyan BPL csapatra, amiben Renato Sanchez- Kante - Yaya a 3db CM?
kb 300K ból. Köszi

-
Garsza
veterán
Én értem. Csak utána néztem az áraknak és kb. ugyan ott van a két csapat. Már össze is raktam de még filzok be e váltsam. Valahogy nem vonzanak már ezek a színes lapok.
Más:
Jelenleg ez a keretem.
Garsza FC
Higuain kegyetlen jó elől. Egy fifaban sem volt még ilyen j csatárom. Pedig használtam annó Tevezt, Agüerot, Lacazetet, Griezmant, ....... egyszerűen szinte minden helyzetét beveri, és jól is lehet helyzetbe hozni. Pedig soha nem feküdtek nekem a relatíve lassú csatárok.
Jelenleg azon filózom hogy átállok 4231 re. Szerintetek ha mecsközben váltok a jelenlegi játékosokkal az tökrözni fogja a valódi felálást? Játékos chemek pozíciók ilyenek. -
dtrms
aktív tag
Az a Sanchez gyerek brutális....ahányszor olyan csapat ellen játszom, amiben benne van, szinte tuti hogy kikapok. Alig tudok átmenni rajta, és az egész meccset kibírja fáradás nélkül. Plusz távolról is kapom a bombákat és akkor mint egy ház (leginkább szélességében).
Nagyon nehéz ellene játszani.Jó csapatok amúgy...csak azzal a chelsea-s védelemmel nem lennék kibékülve

-
#TOTTI
őstag
Ugyanígy jártam, kiestem 6. osztályba, így létrehoztam a Last Chance FC-t Megy egy Hibrid Fitness csapatot.
-
dtrms
aktív tag
Én az elmúlt 2 napban valami csodálatos szériát futottam....nagyjából 40 meccs és csak 2-3 győzelem, meg kb 15 döntetlen....3ik osztályból zuhantam a 6-ikba

Úgyhogy feladtam mindent és összeraktam egy olyan csapatot, ahol csak azt néztem melyik posztra kit bírok....EZ LETT BELŐLE...és ami a vicc az egészben, hogy innentől elkezdtem nyerni
Quaresma az eddigi legjobb jobb szélső akivel játszottam (volt már BPL-ből mindenki amúgy....)
-
Attis1117
tag
detto. én sem bírtam kihagyni. juve drukkerként is meg sok agyalás után is arra jutottam h inkabb beáldozom régi buffont, barzat, hamsikot, dani alvest a többi elhanyagolható (khedira, bacca, benatia, berardi, insigne, mandzu, maksimovic).
ki is próbáltam gyorsan és 3 meccsen 1 gólt kapott. parádézott és biztosan védte a kaput. na most csak h tudjátok én még csak most jutottam fel div 5-be (október óta!) és általában a wl-ekre sem tudok kijutni. szóval ezért nagy dolog most ez nekem.
nálam is cat került rá pont azért amit te is írtál.
így néz most ki a kis csapatom: [link]
a kezdőben csak barza volt akit majd később visszaveszek, hamsik meg cserepados volt.és még mielőtt kifakadtok dybala CAM és általában átváltom meccs elején vagy félidőben mindenképp 4-1-2-1-2 szűkre. egyébként meglepően jól szerel a középpályán míg ott van.
-
Linkin1994
senior tag
Íme az én BPL csapatom
[link] -
Andris837
senior tag
Jó reggelt sziasztok!
Ma újra FUT Kupa az ESL Hungary szervezésében!
Gyertek, játszatok a saját csapatotokkal és zsebeljétek be a 15.000 FUT Coint!További információk, valamint nevezés: ITT
-
Garsza
veterán
Lehet drága. De ezek a playerek megvannak Baccan kívül. Bufont amúgy is beáldoznám rá, rajta kívül meg csak Barza Bonu Cudrado triót használom.
Amúgy mért drága? Kb. ugyan az a csapat mint amit te linkeltél. Csak Miranda Insigne Buffon és Asamoah eltérés.
Buffont meg úgy is vissza kapom. A többi meg hasonló árban van. -
toome1985
tag
Amugy most komolyan ki legyen a két cb? Barza Bonucci, Barza Chiellini, Bonu Chiellini? Benyujtok egy népszavazást rá!

-
MdewC
nagyúr
Sztem viszont kb mind1. Ebben a két napban ezek az árak lesznek, se sokkal feljebb, se lejjebb addig nem mennek a magasabb ratingű Serie A lapok. Majd talán csütörtökön esik picit a pakkok miatt, de pénteken meg már minden drágul a WL miatt.
Aki kékekbe akar fektetni (TOTGS), akkor csütörtökön lépjen sztem.

-
toome1985
tag
Bejutottam a hetvegi kupara vegre megint. Szeretnek erositeni a csapaton. Egy Sima Buffon jonne Hart helyett. A vedelembe pedig vennek egy Chiellinit. A kerdes az hogy Barzagli vagy Bonucci helyett tegyem-e be. Persze stat alapjan Barza helyett de ingame barmi lehet ugyebár. Felállás 433-4 MdewC ur costum taktikjaval. Lehet majd valtok 4321re a heten teszt celjabol is. Segitseget koszi elore is.
-
MdewC
nagyúr
-
77Guba
aktív tag
Nekem SIF Immobile nagyon bevált, de Higuaint még nem próbáltam, bár a statjai gyengébbek a 88-as ratingje ellenére... Én tuti beáldoznám, ezt a csapatot, ha nincs épp SBC Serie A-ra, bármelyik hétköznap éjszaka 60-70 körül vissza tudod venni. Már pedig, ha ezt a lapot IF Buffonként adták volna, szerintem 120k biztos lenne...
-
Garsza
veterán
Immobile helyett én betenném Higuaint szerintem sokkal jobb . Én nem rég cseréltem le de fényévekkel jobb nála. Gyakrabban tudom helyzetbe hozni, és hatékonyabb a helyzetkihasználása is.
Én ezen filózom hogy be e áldozzam Buffonért.
Más 4231 mennyire használható idén? A 3CAM es változat. Azon filózom hogy váltok arra.
-
sz_abika
addikt
Hetvegi Torinoi derbi kapcsan felcuccoltam magam..hat igy is jo, koszi EA!
-
szupersanyi
aktív tag
Nem. Gigi egy kapus, azért nem voltak rohadt nagy elvárások ennél a SBC-nél.
Rooney kapna gondolom egy 86-87-es lapot, 76-80 sebességgel, 82-3 dribblinggel, a többi statja pedig már így is rohadt jó. Szerintem annál kell majd 2-3 csapatot csinálni sajnos. De azt ajánlom, hogy a következő gólja után vegyetek sok angol, Unitedes játékost. -
badzsó
kezdő
mi van itt xboxon?! Használhatatlan a játék...
Most pl nekem egy nagy feketeség volt egész meccs alatt, de meccs ment közbe és vélhetőleg az ellen pedig látta a meccset is.. én csak félidőben tájékozodtam róla h 3-0.. Volt már hogy játszottam labda nélkül azt találd ki hogy épp kinél lenne valójában, de nem para megoldottam, de ez hogy full vakon..

-
detre
csendes tag
Sziasztok! Ha Rooneybol erkezik esetleg record breaker lap, szerintetek hasonlo feltetelek mellett kell megepiteni a csapatot mint most Giginel?
-
Soulfly842
addikt
Mi a véleményetek erről?

Van a min konfigtól lentebb árban valami, amin elszaladgál?

feleslegesen nem adnék ki 35-40E forintot egy videokártyáért, s használtat sem szívesen vennék

Köszi a választ előre is

Egy fapados tempó is elég lenne. Azért is kérdezem mert sok esetben a min konfigtól egyszerűbbel is elfutottak sokszor játékok - hátha ez a fifánál is adott lenne

-
MdewC
nagyúr
válasz
Attis1117
üzenetére
Meginvitáltam GIGI-t a csapatba, nem tudtam ellenállni.
80K-t kellett beletennem, az szvsz annyira nem vészes. (3-5-2 Bacca, Mandzu, Insi, De Rossi, Asa, Cuad, Rodríguez, Miranda, Bonu, Handa)CAT kerül rá nálam, nekem a sima lapja is azzal vált be. Sebesség és reflex jól jön rajta, a többiben egyébként is kiemelkedő. Pozíció és handling, utóbbin is sokat dobtak.

-
bajzal
őstag
nagy nehezen vásárlással, eladással összegyűjtöttem 40k coins-ot, de ez így nagyon lassan megy. Mibe fektessek be? Megéri draftozni 15 ezerért? vagy hogyan lehetne kicsit több pénzt szerezni?
A Másik, hogy draftoztam már, mert volt ez az 5 darab ingyen draft, ebből 2 vagy 3-at le is játszottam, de a maradékot nem kaptam meg, miért? -
Attis1117
tag
Ti milyen chemet raknatok a 89-es buffonra?
-
HdRew
őstag
Az nem semmi. Én is imádtam Perisicet, egy hawk lappal kiváló LF-ben.
Na, a 2 csapatomat mivel eladtam, csinálnom kellett egy ütőset, nem lett rossz. Első meccsen 5-0.
-
77Guba
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A két játékos ára normális időszakban 65k körül van, a fele meg visszajön a Mandzukicokból, Benatiakból, én inkább Perisicet sajnáltam, akivel majd 400 meccsem volt...
-
SzakalyAti
tag
A kék lapok vajon mennek még lejebb, vagy már nem nagyon? Esetleg csütörtökig érdemes lenne várni? Mahrezt szeretném..
-
ferni
őstag
Ezt jól beszívtad, pont az SBC előtt bakker.....

Összes Juve player aranyáron megy.
Agyaltam, hogy megépítem, de most nincs erre zsetonom, ennyire nem fontos.
Inkább eladtam, akit lehetett.
Volt egy bajuszos Barzaglim is, azt is eladtam 10k haszonnal, ahhoz képest, amennyiért vettem, Handanovic meg aranyáron megy

Chiellinit, Buffont meg Marchisiot is eladnám, de én magához a laphoz is ragaszkodok, nem szeretem kicserélni egy másikra....

Sztem mindenki adja el a jobb SerieA playereit most, 83+osokért jól fizetnek.
-
Takika14
aktív tag
Megint szar az EA serverek vagy csak nálam van a gebasz? Minden ellenfélnél a kapcsolat 2 csík, meccs közben pedig laggol folyamat.
-
mitisz
tag
Rohadt jó lenne ez az untradeable SBC Buffon, de ahogy elnézem a PC-s árakat, belekerülne vagy 200k-ba. Annyit nem ér meg. : /
-
HdRew
őstag
-
Meghivott
addikt
Érdekes az új SBC. Biztos hogy nem kezdem el.
-
BigDeal
tag
Az LB.RB fellépése annyi hogy amikor a szélen megy a játék rövid passzokkal akkor feljön besegíteni kérni a labdát. Nem jön fel teljesen a támadással pl beadásaim nincsenek egyáltaláb velük.
A széleken nincs átjáróház nálam emiatt
A lestaktikából meg mondom semmit sem érzek.Ezen én is csak csodálkozom hogy az idei legjobb védekezésemet sikerükt abszolválnom. Beton biztosnak érzem a dolgokat hátul. Jóval kevesebb gólt kapok és helyzetet akakítanak ki az elkenfelek mint eddig a többi felállással és beállítással.
A Jó Isten lássa lelkem
nem lódítok! -
MdewC
nagyúr
válasz
BigDeal
üzenetére
Van neked egyáltalán hátul védelmed?

LB és RB mindig fel lép, plusz a CB-k is a vonalra helyezkednek. Ez így nem lehet jó, itt vmi nem stimmel.

Hanyas vagy? Izé, melyik osztályban vagy?

Ja, most nézem.

Itt vmi akkor sem kerek, most vagy te vagy egy terminátor és két könnyű bekapott gólra lősz hármat, vagy a div 2-ben félkezű kismacskák jönnek, vagy nem nem tudom, de ha ilyen öngyilkos beállítással kéne tolnom, akkor tökön bökném magam. Ezt nem bírom hova tenni.

-
BigDeal
tag
Az egyénim: 75, 35, org, 60, 50, 70, org, 40, 50, 50, offside trap
Instrukciók:
ST: get in behind, stay central
LM, RM: get in....
LB, RB: always overlapMdewC:
Valahol én is gondoltam hogy inkább az egyéninek köszönhető mintsem az offside trapnak, de hát úgy voktam vele hogy majd a rutinosabb taktikusok itt úgy is helyre pofoznak sec-perc alatt

De akkor lehet az offside beálkítás bugos és nem is működik? Mindegy így marad

-
dtrms
aktív tag
válasz
BigDeal
üzenetére
Megosztod velem/velünk a taktikát?
Nálam pont ez van, hogy minden védő szalad minden irányba 20as pressingnél is. Van hogy Smalling fent van félpályán és a szélső védőim húzódnak be középre....amit egyáltalán nem értek mert mindenkin stay back van és egyik védőre se tettem olyan hogy menjen előre, valamint az elején védekezőbben nyomom, tehát még hátrébb kellene maradniuk. Általában 1 szélső védőm és egy középvédő marad hátul a másik center kint van szélen vagy épp fent.... és tuti cover, mert a 16-osom vonalán állnak ráadásul

Nem volt mostanság (az elmúlt 1 hónapban patch egyébként?? Eddig nem volt ilyen problémám a védőkkel, de másfél hónapot most kihagytam és ez fogad
) -
BigDeal
tag
Van most egy nagyon jól belőtt egyénim a 4411 felállással. Több mint 50+ meccdn bizonyított.
Tdljes az összhang az egész pályán, védelem, támadás, középpálya stb... tényleg az idei kiadásban még nem érdztem ennyire kafának a dolgokat.Na de itt jön a csavar a dologban mert tegnap este ránéztem az egyénimrd és meglepődve láttam meg hogy OFFSIDE TRAP ra van és volt mindvégig állítva.
Na de akkor én ebből miért nem éreztem semmit sem. Egypercig nem jutott eszembe hogy a védelem nem stimmel vagy bármi. Ez akkor hogy lehet?Lehet ezért érzem annyira jónak mert a lestaktikával nem szakad szét annyira a pálya és együtt tolódik az egész csapat? ( ez lehet marhaság, de majd kijavítotok)
Nem kapok olyan gólokat hogy mögém beteszik, ívelik, indítják ami a lestaktikàból hátulötőjeként következne.
Most már így hagyom nem állítom át!
Div 2ben játszom, még az sincs hogy világtalanok ellen játszanék.Ez akkor hogy is van?
-
MdewC
nagyúr
válasz
SzakalyAti
üzenetére
Hiba volt, mert az Ő rendszerük se érzékelte a feljutást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem Niang ugyan így pöcköl bele a labdába középkezdéskor... (századannyiért