Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
(#9790) bdave16
Lehetségesek:
BPL:
Carl Jenkinson
Calum Chambers
Antonio Valencia
Fernandinho
Ryan Mason
Ramiro Mori
Johann Gudmundsson
Peter Crouch
Ethan Robson
Joshua Onomah
Jose Holebas
Craig DawsonLigue1:
Jessy Pi
Lassana Coulibaly
Malcom
Julien Feret
Arnold Bouka Moutou
Marko Basa
Ivan Balliu
Kamil Glik
Mathieu Deplagne
Benoit Pedretti
Enock Kwateng
Wylan Cyprien
Afonso Figueiredo
Kevin Malcuit
Adrien RabiotBundesliga:
Raul Bobadilla
Thomas Müller
Sokratis
Slobodan Medojevic
John Brooks
Niklas Sule
Filip Mladenovic
Jean-Philippe Gbamin
Klaas-Jan Huntelaar
Thanos Petsos
Josip BrekaloCalcio A:
Samuele Perisan
Abdoulay Konko
Marco Sau
Miranda
Neto
Cristiano Lombardi
Pepe Reina
Bruno Henrique
Domenico BerardiLaLiga:
Aleksandar Katai
Andre Moreira
Jordi Masip
Josep Martinez
Manu Herrera
Giuseppe Rossi
Ruben
Ivan Kelava
Ruben Yanez
Antonio Ramirez
Salvatore Sirigu
Borja Viguera
Mathew Ryan
Mariano Barbosa -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
én a játékkal vagyok így.Kinyírták a balancot, nincs védelem, teljesen mind1 mit állítok, 20-30-as védelmi vonal egyéniben, kontra támadás, high pressure, park the bus, sima def, teljesen össze vissza helyezkednek. Park the bus-nál Chiellini a felező vonalnál akart szerelni. Semmi rendszer nincs, semmi balance, össze vissza rohangálnak, mint a herélt macskák. Passz nagyon pontatlan, labdák visszapattognak. Teljesen, tudatosan lett elrontva a játék, minden meccs kontroll alatt van a gép álltal, vagy simán nyersz gólokkal, vagy te kapsz többet, ha van tudás, ha nincs.
Persze, fogyjon csak a point az ünnepek alatt, hátha a jó játékosokkal jobb lesz, de nem.
Az ea feji a játékosokat, mint öreganyám a Riskát anno. Ezért jött a patch karácsonyra, tudatosan lett elrontva a játék.
Ez a helyzet.
-
dracox
addikt
Draxler a PSG-ben hivatalosan.
-
Attis1117
tag
Szerintetek kék insigne ér 20k-t?
Ennyiért vettem egy if ruganit, a többi ingyen volt.
Bár nálam csak csere lenne mert nagyon gyorsan elfárad... -
-
dracox
addikt
Na csak sikerült egy sima Ruganit megfogni 9700-ért a Juve SBC-hez... hihetetlen mennyire üti lefele mindenki azonnal

-
dracox
addikt
Ez a tegnapi Vidal nem jött be. Egy darab Vargast-Aranguizt sem vittek el.

-
MdewC
nagyúr
Mi volt a cél ezzel a patchel, azt nem tudom, de aki azt hiszi, hogy maga ura a játékának, azt jól átb@ssza magát, meg el. Az idejét. Ezt a játékot tönkre tették. Egy arcade tetrisben szabadabb a gameplay. Ez pedig nem vicc. Magamon röhögök, hogy még azt hittem...
Év vicce. -
HdRew
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
PS4-en jelenleg 10500 Ft digitálisan.
Ez a játék egyszerűen hihetetlen. Egyik pillanatban katasztrófa a gameplay, a másikban játszhatóbb..
1-4-gyel kezdtem a WL-t, majd 7 győzelem zsinórban, és 8-4.. Komolyan, vicc.

A vereségszériámnál volt olyan, srác 2-t fejelt kapura, 2 gól, és az volt az össz kapura és kaput eltaláló lövése.
Már játszottak ellenem is, de most streamen is láttam, hogy egy olyan ellenfelet dobott, aki 5 védős rendszerben játszott, persze Chiellini - Bonucci - Manolas belső védősorral.. Menj át rajta.
Nagy nehezen sikerült neki.. Senkinek nem kívánom egyébként azt a helyzetet. 
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Az idei Fifát eddig nem vettem meg, viszont most tervezem a visszatérést. Az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes megvenni a játékot? Konzolok szervíze, Konzolvilág, vagy Emag? Ára 12-13ezer ezeken a helyeken, viszont melyik a legmegbízhatóbb, és hol a leggyorsabb a kiszállítás? -
bdave16
senior tag
Elkezdtem kicsit tradelni 10 perc alatt 16k jött össze a Movember lapokból .
-
bdave16
senior tag
Lacazettel sem javúltam 3/6 9 winem van és 5 meccs van hátra . Gold 2 lett volna a cél a WL előtt,de nem hiszem,hogy meglesz.
Más: Meglepően könnyűek a mai SBC-k a Bellerin drága egy kicsit,de az is viszonylag emberi áron megoldható.
-
veterángeri
tag
Insigne nem is nehéz.
Min. Movember + Team of the Week Players: 1
Min. Team Rating: 84
Min. Team Chemistry: 80
Number of Players in the Squad: 11 -
_adaml21_
őstag
Bellerin, Perrin, Insigne a mai felhozatal.
Insigne-nek biztos sokan fogtok örülni, a digószurkolóknak megjött a várva várt LW a Calcio csapatba
-
veterángeri
tag

-
Garsza
veterán
válasz
BigDeal
üzenetére
Nem tudom használtad e már Lacag de szerintem ő sem Dybala stílus. Mondjuk Gio 8 chemmel még jó lehet. Esetleg úgy lehet még kipróbálni hogy olaszt rakni elé és meccs közben cserélni. És középpályára én minden félekép raknék egy védekezőbb játékost. Paroló nagyon jó szerintem.
-
zarakisan08
tag
Én off, low kombót használok. Mdewc kollégával nem rég beszéltük ezt a témát. Látott egy videót ahol egy pro játékos ezt magyarázta. Ha analog sprintet bekapcsolod akkor finomabban tudod irányítani a sprintelést, de arra jutottunk, ember legyen a talpán aki még arra is figyelni tud, hogy mennyire mozdítja el sprint közben az analógot. Védekezésnél sokat segíthet, mert a legtöbb hiba a túlfutásokkal van, de eszméletlen sok gyakorlást igényelhet ezt kitanulni, inkább megpróbálok nem túlfutni a labdán.
A másik beállítással kapcsolatban az állítás, hogy ha off akkor nagyon statikus marad a védelem, low-nál már megélénkül a hátsó sor és több elfogást produkálnak, de még tartják a posztjukat, highnál viszont össze vissza szaladgálhatnak, szóval ez nem ajánlott. Nem teszteltem, már több Fifa rész óta off/low beállítással játszok. -
bdave16
senior tag
Srácok csak én kapok szemrákot a San Sirotol délután? A pálya fele árnyékos és alig látni valamit,de valahogy nyerni tudtam

-
BMS
őstag
hali
Ti milyen joystick beállításokat használtok??
Az analóg sprint jó ha off-on van?
illetve a váltás rásegítő high low nagy none? -
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Kb. 400k volt,egy ideig vezettem,hogy mi mennyi,de így a végére abbahagytam . A Toulouse játékosokra a gatyám ráment,de az is meglett(80k volt csak az a csapat) . Én kemény 7 winnel állok 15 meccsből,de úgy,hogy az utolsó 2 win volt. Elkezdtem 2-0al utána 4 vereség na az betette a kulcsot.
Lacazette első meccsén megjelent egy duplával . -
zarakisan08
tag
Ma tesztelgettem sbc Can-t. Eddig a sima volt, az is teljesen jó szerintem, de hozzá képest az sbc-s egy álom. Nagyon megérte megcsinálni.

-
Lori82
senior tag
Na végre dobott valamit az SBC.Jött egy Rakitic én már ennek is tudok örülni,mert az érte kapott kb. 45k-ból talán végre megcsinálhatom a Ligue 1 SBC-t Lacazette-ért.Persze ha lesznek Toulouse játékosok,mert még 5 hiányzik.Pc-n játszom,de Toulouse LB,CB,RB,RM-t még nem láttam.
-
BigDeal
tag
Igen néztem Giot de sajna nincs elé olasz nemzetiség csatár aki az én fogamra való Sif Immo nem agilis és 3*skill.
Nézegettem én is nagyon sokat hogy ki lenne az a páros aki hasonlít Dyb-Mertens duóhoz de nem nagyon találtam.
Agu- Sanchez én szegény vagyok ahhoz.Esetleg egy ilyenben: [link] gondolkodom még. Igaz Gio 8 chem lenne edzővel és 10meccs után de úgy is bitang a kis dugó.
Amúgy még mindig nem emésztettem meg hogy "nem tudom használni" , nem működik nálam Grizli. Még adok neki időt mielőtt repűl a banda

Mondjuk Modric és James miatt sajnálnám nagyon."""
LendvaiFeri1:
Tökéletesen megválasztott gif

(hihetetlen hogy miket dobál itt, nekem meg ilyen 79es palikat ad)
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
bdave16
üzenetére
Mennyi volt összesen?
Más: Úgy tűnik, hogy nekem sem lesz meg a havi Elite... Múlt héten és ezen a héten is szopat a gép. Tényleg semmi sem jön össze, a védelmemen úgy fut át az ellenfél, mintha becsukott szemmel játszanék és a kapusom meccsenként maximum 1-et véd. Pedig Butland után megvettem Cech-t és Courtois-t is, de egyik sem tud védeni nálam...
10 győzelmem van 17 meccsből, tehát elvileg még a heti Elite 3 is meglehet, de esélytelen, már a Gold 1 is csoda lenne... Pedig reggel úgy kezdtem, hogy Elite 3-ra is reális esélyem volt 8 meccs után.
Haviban 21 győzelem kell még Elite-hez, tehát most kellene a gold 1 és jövő héten a gold 1 +1 győzelemmel. -
bdave16
senior tag
És ezzel kész a LacaSWEET

-
Garsza
veterán
válasz
BigDeal
üzenetére
Szerintem az egész játékban IF Giovinco van legközelebb statok alapján IF Mertenshez. Én ezt a csapatot ajánlanám köré építve.
Vagy még a BPL ből Agüero IFSanchez párosa de az meg egy vagyon.
-
bdave16
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Milyen Bellerinhez?
Az alap payet sztem nem lassú szélsőhöz képest,de ha 7 chemmel használod cm-ben akkor jó lehet. -
zsolti72837
addikt
Bellerinhez holnap mi fog kelleni?
Payet megéri az árát?
-
chop
őstag
Van 150k-m. Mibe fektessem?
-
BigDeal
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én ezt nem érzékelem. Szerintem inkább csak éppen szopat a gép és ilyenkor bizony én is sokszor úgy érzem hogy nincs mit tenni ellene mindenhol ott van mindenbe beleér , utolér, kifog stb....
Ha "tiszta a játék" akkor nom mondanám hogy a védők túl lennének húzva.
"""
Ez a mihaszna Griez még mindig impotens a pályan, sorra James és Modric hozza a meccseket. Minek tartsam 320k ért ha....
Ötlezek egy jó 4411 csapatra valaki esetleg?
A koncepció adott: Dybala, If Mertens, Marchi, Nainggolan, Perisic, Candreva mintára kéne. Hasonló skillek, workratek, pace mintára nagyjából.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem még az is sok neki
-
dtrms
aktív tag
nekem van Ruganim csak nem lehet eladni....
Meg vagy 10 olaszom ugyan így :/És pont tegnap előtt gold upgradeztem el az összes angol alsó osztályos játékosomat
(Bár jött egy IF Vardy szóval nem cink, de pár maradhatott volna
) -
BigDeal
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mit értesz ez alatt? Túlhúzott lenne a védekezés a játékban?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Új gépem van, win10-re váltottam. Mindez nem tudom, hogy számít-e. Mindenesetre próbálom elindítani a játékot de Reus papánál egyszerűen hibaüzenet nélkül kilép.
Tipp?
-
LendvaiFeri1
veterán
A védőket mikor szeretnék nerfelni? Szánalmas ami itt megy.

-
BigDeal
tag
Eddig a 4411 felállással játszottam, utána kipróbáltam a 4222 a 4231 és a 4321 et de egyik sem adta azt vissza amit a 4411 tehát visszaálltam erre és még mindig azt mondom hogy a legjobb felállás idén. (Magán vélemény)
Ezt a csapat lett végül a SerieA mellé: [link]
Herrera helyett eddig Rooney volt de a workrate miatt nem maradhatott, nem támogatta eléggé a támadásokat mint Herrera.
Griezmann egyelőre csalódás. Valahogy sosem találom a pályán. Meccs végén csak arra eszmélek hogy James csinált mindent a francia meg köddé vált a meccsen. Még próbálgatom hátha...
Az biztos hogy nem egy Dybala mert az argentin totális gyilkos kiegészítve IF Mertenssel olyanok mint a kivégzőosztag. Ha továbbra sem érzem Grizlit akkor új csapat/csatár után kell nézzek.Martial LM nagyon sokat segít a támadásban sőt sok ziccer rá jön ki. A védekezés is kiválóan megoldja a fizikális erejével.
Williams RM szintén jól megoldja a védekezés besegítését, a támadásban viszont bénább de nem baj arra a posztra elég. ( Ennek a felállásnak a kulcs posztjai úgy is a 2 CM a CF és az ST)
Shaw alap beton!
Smalling egyelőre hozza az elvárt teljesítményt.
Modric kötelező darab továbbta is. A középpálya csimborasszója! Elől hátul zseni.
Carvajal alap beton!
Ramos! Na ő most van előszőr nálam és a saját kérdésemet megválaszolva hogy jobb e mint Pepe? Hmm nincsen arra szó! Olyan szereléseket vonultat fel sorban amilyet csak tényleg a kivégelesek tudnak. A legkitekertebb pozícióból is képes odapiszkálni és szerelni. Ilyeneket eddig csak Chiello és Matic hozott nálam.
A végére hagytam a csapat legjobbját BUTLAND, na gondoltan kihagyom Navast mert már volt és nem voltam oda érte kipróbálom az itt jól véleményezett Butit. Olyan bravúrokat nyomat a hajam kihullik.
Nem tudom hogy az extra magassága miatt vagy az EA sutyiban felturbózta de a statjai tuti nem azt mutatják amit tud. Sokkal jobb kapusok papíron közelében sincsenek IG.Feljutottam közben div 1 be

-
Nadihun
csendes tag
Marquee matchup!!
Xboxon nincs Rugani a piacon, komoly
-
dejvid8
őstag
Őszintén szólva még nem játszottam azóta hogy megszereztem, nem volt ma rá idő, majd hétvégén.
De a tulajdonságai alapján, legjobb CDM szerintem (PL-ben biztos).
Szóval nyilván sokat várok tőle majd. És nekem a 24-25ös mezszámú felhozatalból már nincs senki aki kellene,úgyhogy akkor megcsináltam ezt. -
dejvid8
őstag
Na, csak megszereztem végül Can-t is.
Mostmár pénzem sincs, úgyhogy remélem megleszek egy jó darabig ezzel a csapattal.

Vélemények? -
dracox
addikt
BREAKING: Carlos Tévez a Shanghai SIPG játékosa lesz. Az argentin támadó heti 615 ezer fontot kereshet a kínaiaknál. Lesz valamikor plafon heti bérezésben??

-
MdewC
nagyúr
válasz
veterángeri
üzenetére

Nincs rá csapatom!

Pogba van helyette.

-
zsolti72837
addikt
Payet megéri az árát?
-
MdewC
nagyúr
Ajándék silver pakk, haszon 15K.
SBC Laca miatt, nonrare silver lapok... -
BenXL
aktív tag
Ezekre a játékosokra milyen chemet tegyek?
4-3-1-2-ben
-Kante jobb CM
-Barkley CAM
-Lukaku ST
-Matic CDM -
sz_abika
addikt
Megnéztem a fifa goal of the year summaryt a nyito kepernyon (ps4) es elment a kedvem a játéktól

A legtobbhoz azt sem tudom milyen gombokat kene nyomnom , ugy h fifa 2000 ota játszom :$
-
BigDeal
tag
IF Insigne nagyon aljas. Én nagyon ajánlom! Egy igazi "kis köcsög"
befér mindenhová.
Ha IF Salah nem jött be akkor helyette nem tudok jobbat, szerintem a SerieA legjobb jobbszélsője.
Talán tehetsz egy próbát Berardival, valaki jól ki zudja használni az adottságait hátha Te is.""""
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
-
Garsza
veterán
Perisic és Salah helyet kit ajánlotok 443 4 be szélsőknek? Valahogy nekem nem adják. Az első csapatomban Mertens és Cuadrado van.
-
dtrms
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én is MU szurkoló vagyok (kb 12-13 éve!), de attól még beteszek poolosokat a csapatomba.
A poolt legalább lehet tisztelni, mert egy nagy klub. Én csak Citysekkel nem játszom...
De ilyen alapon neked elég kicsi a PL-es lehetőséged. Se Arsenal, se Pool, se City játékos?
Amúgy Rooney helyére pl Herrera (+anchor) vagy Schneiderlin (+engine). Nekem mind a kettő nagyon bejött, annyi, hogy Schneiderlin nagyon sokat kerül helyzetbe is de lőni nem annyira lehet vele.
Nekem mind a kettő védekező CM vagy CDM poszton van. -
Meghivott
addikt
Gold upgrade: Courtois.
Kellemes Ünnepeket Minden TopikTársnak!
-
vatafakk
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Csináld meg az SBC Can-t, hogyha nem akarod eladni később.
-
dracox
addikt
Lehet tudni, hogy milyen ajandek pakkokat kapnak a drága felhasználók a hétvégén? Az oké hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de remélem nem ilyen hulladék pár ezres pakkokkal fogják a szemünket kiszúrni. Reális lenne 50-100k-s pakk simán
Ui: Boldog Karácsonyt minden fórumozónak. -
szupersanyi
aktív tag
Kit vegyek meg (4321) Rooney helyére CM-be? Eddig nagyon jónak tűnt, de WL-ben nálam már nem védekezik elég jól. 180k-m van és csak PL játékos fér be. Talán egy kis átszervezéssel Matuidi még beférne.
-
Takika14
aktív tag
-
dtrms
aktív tag
Valaki megcsinálta már CAN-t? Milyen ez a lapja?
Statokat nézegettem, hogy kik a legjobbak védekezőbb CM posztra (Matic, Schneiderlin, Touré, Kanté, Can stb...) és hát Can-nak ez a lapja elég jól néz ki statok alapján. Védekezni, irányítani is és támadni is tud elvileg. A fizikuma meg nagyon jó és magas is, szóval labdatartásban is tuti jó.
Akárhogy nézegettem jobbnak tűnik még Touré-nál is mert neki meg workrate-je rossz.Egy sbc Can és sima Kanté duó előtt egy sbc Chadli elég jó középpályának tűnik. Ennél már csak a Pogba, De Bruyne páros lenne jobb, de az nem igazán megfizethető nekem most

Annyi, hogy egy Hummels-t kellene beáldoznom hozzá, akit nem lehet eladni.
Ezért kapnám meg: (mindegyik alapból megvolt és ebből 5 játkos nem adható el....)
Bony-Slimani
Mata-Schweini-Ramsey-Kagawa
Azpilicueta-Terry-Mustafi-Hummels
Handanovic (ő se adható el, de ő annyira nem is érdekel)Ez így nekem kb semmibe nem kerülne...A legdrágább megvett játékos ebben Mata 3500-zal. Mindenkit vagy nyitottam, vagy akkor vettem, amikor nagyon olcsók voltak.
Szerintetek?!?
(Illetve 25-én mennyi esély van Valenciára !?) -
LendvaiFeri1
veterán
Nyomorult akinfeev megfog mindent, a gyereknek 1 szerencsétlen lövése van, de azt Cech nem fogja meg. El is ment a kedvem ettől a fostól.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Takika14
üzenetére
Benzema nagyon jó, sokkal jobb, mint a tavalyi évben, ott nem szerettem.
Nálam 41212 szűk formációban, CAM-ként szerepel. Jól passzol közelre, messziről is jó lő, fizikálisan erős, a befejezése pedig hibátlan. Csak ajánlani tudom. DIV3-ban bent tart PS4-en jelenleg a Benzema-Griezmann-Martial támadó trió.
-
MdewC
nagyúr
KEDVES FIFÁSOK!
EZÚTON KÍVÁNOK MINDEN KEDVES KOLLÉGÁNAK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS SIKERES ÚJ ÉVET!

Sokat családozzatok, keveset játszatok, de ha mégis, akkor keményen verjetek oda, a játékmenet hibákkal meg ne foglalkozzatok. Ne kegyelmezzetek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá!

-
BigDeal
tag
válasz
Takika14
üzenetére
Nálam volt Benzi egy jó ideig. Csak jót tudok róla mondani. Labdakezelés, megtartás, technika, befejezés nagyon jó. Picit lassan gyorsul fel, de ha lendületben kapja úgy nem lehet tőle elvenni. Felpasszolni rá tökéletes. Csak hát helyette érkezett Griezmann

""""
Most én kérdezek mindenkitől.

Sergio Ramos-t használta valaki? IG jobb mint Pepe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én a játékkal vagyok így.

Pedig tegnap este óta spammolom...

. Holnapra láttál valamit,hogy kik lehetnek?

pace van bőven inkább q labdával legyen ügyesebb
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)