Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Body_builder
csendes tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nekem most 89-es Icardi van, róla tudok nyilatkozni. Ő egy nagyon jó csatár sok dologban disznó. Annyi hogy skill a feleftős vele, de mindig jól helyezkedik és indítható, lövés és befejezés bomba biztos. Erős, elnyomni nehezen lehet és nem lassú plusz agilis is nem egy tank.
Higu nem ilyen komlex sztem. Darabos, lassú. Ő pont az akire rá kell tenni a labdát.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Igen nagyon betegek az árak, de egy POTY játékosért nem kérhetnek keveset. Én inkább azt látom hibának hogy nem eladható. Mert lehet hogy később megunom, másféle csapatot akarok csinálni stb. Tehát nem csak olyanok léteznek akik kereskedni akarnak vele.
Más: a következő pár hétben csinálok egy kis egy kis tesztet arra vonatkozóan hogy tényleg létezik-e a hendi. Van egy egész jó csapatom, de eddig kettő volt. Ha a piac kicsit helyreáll eladom a másik csapatom és csinálok helyette egy színes lapok nélküli brigádot. Még nem tudom milyen lesz, de valószínűleg olasz-angol hibrid. Kiváncsi vagyok milyen eredményeket érek el majd a két csapattal. Mert általában a szép színes csapatom a legjobban a szín nélküliek ellen szenved a legjobban. Az előző pár mondatot a rasszizmus teljes kerülése mellet érdemes értelmezni😂
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
A bal felsőt mutatja alapból, de most 3 meccset a jobb felsővel játszottam, mert nem állt vissza az eredetire. Mielőtt indítottam a játékot, akkor már átváltott jobb felsőre. Elöl kettő usb van, 2.0 és 3.0, az előbbit használom általában, de próbáltam már a 3.0-val is.Hátulra nehezen tudnám csatlakoztatni, mert 3 oldalról zárt a gépháztartó és ha kijjebb húzom a gépet a kábelek is feszülnek.
De egyébként valószínűleg kontakt hiba az oka. A WD40 tényleg segíthet? 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Ugyan! A BPL nudli a Serie A-hoz képest, legalábbis az eddigi jó pár meccsemen ezt tapasztaltam.

Bár tegnap DIV1-ben 2-0-ra elhúztam egy fullos csapat ellen. Dybala, Higu, Nainggolan, szóval a szokásos sablon, de ezek közül is több IF volt. Átugrottam mindkét gól visszajátszását, pedig 20 perc után már meglőttem őket, erre kiegyenlít és mindkét gólnál Big Man gólöröm (ahol együtt táncol a fél csapat), majd visszanézés. Na itt lettem mérges és ha jól emlékszem a vége felé 4-2 vagy 5-2-nék kilépett. Persze végignéztem a gólokat és nyomtam a jó kis ünnepléseket. Nagy volt az ego, tolta a gép rendesen az összes játékosát, de megszívta.
-
echterion
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Driver-ek rendben vannak, friss, ropogós.
(#15245) dejvid8: Ez sem nyert TV-t, ugyanaz a jelenség.

(#15246) bdave16: Sajna ez se jött be.
Ami viszont megoldotta: másik vinyóra toltam fel gyorsba egy win10-et, azzal nincs gondja a full screen-nel. Az EA fórumokon találtam ezt, mint egyedüli megoldást a problémára. Most törpölhetek, hogy a 8.1-es rendszeremet hogy frissitsem úgy, hogy ne kelljen friss install-t csinálni.
Köszi mindenkinek a tippeket. -
77Guba
aktív tag
-
szupersanyi
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Sőt, nem csak a tejét itta, hanem nagyon nagyon keményen tartotta...

Zsinórban 4 meccset döntött most el WL-ben, csereként beállva. Ebből egy mester hármas a 105, 119 és 120. percben.

Ezzel az új patchel úgy érzem, hogy teljes egészében nerfelték a sima L2 labda fedezést és az L2 + R2 kombinációt is...
Tuti, hogy belekavartak.
-
zarakisan08
tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nálam nem vált be.
Más...
Kihagytam online egy kis időt, látszott is a játékomon, sorban vereségek... 433(4)-ben játszottam, korábban jól ment ezzel, viszont a nagy bajom a csatárokkal volt. Bárkit raktam be egyszerűen alig volt a pályán, több instrukciót meg egyéni taktikát kipróbáltam, de a csatár mégis mindig kihasználatlan maradt. Remy hirtelen 0 lett 41212-ben pedig a legjobb csatárom volt. Jött Lukaku aki szintén nem váltotta meg a világot, most Sturridgeot tesztelgettem, de rosszabb volt mint Lukaku. Legjobban a fitnesz csapatomban lévő Benteke szerepelt, minden második meccsen átlagosan eredményes volt és mellette gólpasszokat is szép számban osztotta. Mondjuk tény, hogy évek óta 2 csatáros rendszerben játszottam, ezért kicsit nehéz is átállni, de az eredmények jöttek, a többiek hozták a meccsek nagy részét. Most, hogy kihagytam online majdnem két hetet semmi nem működött úgy ahogy korábban, szóval ismét váltás a mostanában nagyon népszerű 4321-re. Eredmény 1 x finomhangolás után 4 win több gólos különbségekkel. Ok nem lehet kijelenteni 5 meccs után, hogy szignifikáns javulás következett volna be, majd 20-30 meccs után talán, viszont a kezdet biztató. Végre értelmet nyertek a csatárok, és a többi támadó is szépen teljesít. Védekezésben nem érzek nagy különbséget a korábbi felálláshoz képest, viszont középen sokkal jobban eloszlanak a játékosok, szépen lehet passzolgatni, szinte mindig van üresben játékos.
Szélső támadók: get in b...
csatár: hamis 9 (jobban besegít támadásépítésbe, a szélső támadók terrorizálják eleget a védelmet, hasznosabbnak éreztem ezt az opciót, eddig tetszik)
szélső cm: stay back
középső cm: alapon mivel eleve kicsit visszavontabb a pozíció nem akartam hátrahívni, de ez még változhat
Szélső védők: stay back (kipróbáltam első meccsen, hogy alapon hagyom, de ha az ellenfél kontrákzik kevés ember maradt hátul, meg tudtak lógni az ellenfél szélsői)Egyéni taktikát most nem írok, fejből nem vágom pontosan, de ha valakit érdekel megosztom szívesen.
Amúgy IF Defoe nagyon állat, 4 meccsen 6 gól és 3 gólpassz, ami igazából 2 meccs 433(4) ben 0 teljesítmény, az előbbi statot 2 meccs alatt produkálta az új felállásban, így a másik csapatomba átkerült Sturridge is érezhetően javult, gólokkal bizonyított végre. Ebben a felállásban Sigurdsson lövőpotenciálja kicsit kihasználatlan, mondjuk nem is szeretek annyira távolról puffogtatni, de a passzai viszont továbbra is ott vannak.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Aguinaga
üzenetére
Próbáld MdewC kolléga 4-3-3(4) taktikáját is.Szerintem nagyon jó lett.Frankón lehet benne védekezni is, no meg támadni is.A youtube hasonló taktikáknál sokkal jobb.
Ja, és köszi MdewC a leírást, meg persze mindenkinek aki feltett hasonlóan részletes felállásokat.Mind kipróbáltam már!
Nekem még szokni kell ezt a fifát.PES után nagyon más.Igazából én nem szeretem a cselezek, meg szarrá futok mindenkit taktikákat.Én a passzolós játékot kedvelem.Kényszerítőkkel felhozom a labdát, rövid gyors passzok.Így játszottam a PESben is, de itt nem találom azt a felállást, amivel menne ez a játékstílus.Értitek, majdnem 3 hónapos a játék, és még mindig nem találtam meg a taktikámat...gáz, full gáz
...ez persze nem a játék hibája. -
Rypejakten
addikt
-
balisz
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nekem ez a csapat nagyon bejött, Weekend Leauge-ben is jól szerepelek vele, annyi, hogy azóta vettem hozzá egy Lacazette-et. A Bayern Játékosok helyett be lehet tenni az Asamoah-Khedira-Cuadrado hármast is, biztos van aki szerint ők jobbak. Ha most olcsón levadászgatnád őket, szerintem akkor is kijönne 130k körül, de ha vársz egy kicsit akkor biztos lesz jóval olcsóbb is. A maradékból meg lehet cseréket venni. Csereként meg már vehetsz azt aki szimpatikus, nem kell figyelni a Chem-re.
-
balisz
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Az igazán top játékosok mindenhol drágák, viszont van mindenhol ár-érték bajnok játékos is, mert vannak jobbak a posztjára a bajnokságban. Ilyen például Varane: tök olcsó, mert elméletileg sok jobb védő van a bajnokságban, viszont abszolút top védő, nem lógna ki semmilyen csapatból. De például valamiért Smalling is tök olcsó ahhoz képest, hogy mekkora állat. Szerintem az ilyen játékosokra érdemes vadászni ha limitált a büdzsé, és ezeket összegyúrni egy hybrid-dé. De ha egy bajnokságból egyszerűbb lenne összeállítani, akkor azt mondanám, hogy Serie A vagy Bundesliga, a többi bajnokságban bizonyos posztokra nagyon drágák a jó játékosok.
-
zarakisan08
tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Köszi!
Igen itt is kapufa volt mindkettő, de végre most gól lett belőle, általában nem így szokott lenni. Valahogy úgy érzem sokszor, hogy a lövéseimet mintha vonzaná a kapufa, alig van olyan meccs mikor legalább egyszer nem találnám el.
Amúgy próbálkozni kell és egyszer csak összejön, én is az eleje óta próbáltam bejutni folyamatosan, kétszer döntőztem akkor nem sikerült. Sokszor csak nézek ki a fejemből, hogy kik ezek a játékosok akik szembe jönnek és esélyem sincs ellenük, pedig nem ma kezdtem én se.
Mondjuk sok jóra nem számítok hétvégén, gondolom nagyrészt div 1-3-as csapatok jönnek majd szembe, én meg be vagyok ragadva div 5-be. 
-
balisz
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nehéz megmondani mi pontosan a legfontosabb stat, de az megállapítható, hogy idén nagyon jók a jó diving és reflex értékű kapusok, és az acrobatic save technique is jól működik. Emellett nekem eddig a gyors kapusok váltak be a legjobban, de ez lehet hogy csak véletlen, tavaly nem igazán számított. Handling szerintem kb. 88-90-től kezd igazán számítani, akkor már nagyon ragad a kapus kezéhez a labda, de alatta tapasztatom szerint főleg ütik a labdát.
Nálam Buffon véd az egyik csapatomban, de Hart olyan jó, hogy ha a chem nem hátráltatna, akkor ő védene helyette. Neki is egyébként pont a diving, reflex és speed stat-jai nagyon jók. Ezért szerintem elsősorban Perin-t próbáld, nagyon jó a reflexe és gyors.
-
kicsako
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
1. Team of the week, a het csapata. Rare lapnak szamitanak packben szoval olyanbol eshet aminel irja hogy dobhat ritka lapot.
2. (Ugy tudom) csak pc-n vannak. Elindul a meccs megszakad es ok megkapjak gyozelemnek te meg csak veszited a contractokat. Elso osztalyban gyozelemert egesz jo penzeket kapnak aztan a zsetont neten aruljak(vagy epp megtartjak maguknak).
3. Enginet en semmire nem tennem, vannak sokkal jobb chem lapok. De kozeppalyasra erdemes.
4. Valszeg lesz. Vannak ilyen 1( vagy tobb) napig tarto packek pl. Toty ( az ev csapata, kek lapok es megaszupercsupper op-k).
5. In form. Formaban levo lap. Totw-os lapok. If, sif, tif stb= second in form, third in form etc
-
Rypejakten
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

, mert most temporarily azt nem lehet