Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr
    válasz tigomigocika üzenetére #8621

R1 + PASS: Driven pass. (megjegyzem az R1-et lehet nyomni az indítás mellé is, amikor pontosan, erőből indítja a játékost, nem pont neki passzolja, hanem a körülményeknek megfelelő, lehető legjobb módon próbálja indítani a beindulót, ha kell erősen, ha kell gyengén.)

Használjátok. :)

(#8607) vegitossj7: Remek írás, jöjjön minél több ilyen. :)

Nagyon sok hasznos információ van benne és tiszteletben is tartom, hogy minden fejben dől el, hiszen én is ez alapján játszom, szinte soha nem adom fel, még a vesztett meccseket sem. HA kell cserélek, ha kell taktikát váltok, mentalitást váltok, próbálok a lehető legjobban alkalmazkodni az ellenfelemhez, persze erőltetve a saját játékom. Engem az se zavar, ha az egész meccs az én térfelemen zajlik, sőt, a lényeg, az eredmény. Minden sikerhez szerencse is kell, ez is tökéletesen így van.

Ettől függetlenül, sok lejátszott meccs után én tartom azt, hogy vannak olyan akadós, sokszor az irányítás rovására is menő meccsek, amik nem tiszták. Hogy ezt minek nevezzük, az sztem teljesen mind1.

Ettől függetlenül mindig mindent meg kell tenni, hogy az eredmény a mi oldalunkon legyen.

:R

Új hozzászólás Aktív témák