Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomenko

tag

Többnyire csak olvasó vagyok a fórumon talán egyszer írtam egy pár sort. Régi fifa motoros vagyok így van egy kis tapasztalatom. Minden részben megnyertem a FUT Div1-et többször is de az idén ez még nem jött össze.
    Nem kenyerem a kereskedés, meg mindenféle színű lapok gyűjtése, egyszerűen a játék ( foci öröme ) és versenyzés miatt töltöm az időmet képernyő előtt.
    Most éppen a div1-ben vagyok de ahogyan a játék belenyúl az eseményekben nevetséges. Már az első percektől lehet érezni,hogy kinek lejt a pálya és hány liter vízleadással ússzuk meg az adott mérkőzést.
    Sajnos nem sikerült lementenem az utolsó mérkőzésemet ami a Chaplin filmeket idézte. 2:0-ás hátrányból egyenlítettem úgy, hogy mindkettőt szögletből többszörös biliárd ping-pong,flipper és ezeknek rokonai közbejárására kaptam.Az egyenlítő 2 gól valami brutális volt ( benevezhettem volna a szépségdíjra ) csak kár,hogy pc-n nem lehet menteni a játékból csak külső program segítségével.Szóval Baines kb 35m az oldalvonalról a hosszúba. A második, Cavani csoda ollózása kb. a 16-ról. Baines nagyon jó lő, ez tervezett volt, de Cavani megmozdulása totál más volt mint szerettem volna ( szerencsére ). Nem érdemes felhúzni magát az embernek hiszen elég sok random esemény van a játékba és nem mindig a jobb és a szebb győz :)
    És a lényeg, totál beletojtam minden Chemistry és hasonló mutatók optimalizására, átálltam 5-2-2-1 felállásra ami jó beállításokkal 3-4-3 -ként működik. Nincs semmi szupertehetség csapaton belül és két sorral játszok.
    Az első pld: Hátvédek:Baines-Jagielka-Cahill-Kosi-Zabaleta/ Közép: Eriksen-Schweini/ Támadók: Pedro-Sturidge-Walcot.A második egy hibrid felállás de sokkal jobban teljesít.

Új hozzászólás Aktív témák