- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Kicsit Futhead-ezgetős kedvemben vagyok, összeraktam az általam vélt év csapatát
:
TOTYA 2 csapat, amit szeptember óta toldozgatok-foltozgatok, és amikkel sikerült feljutnom 1. osztályba:
Angol liga - Nagyon egyben érzem a csapatot, főleg a védelem, ami egyben van, Llorissal a hátuk mögött, de nagyon elégedett vagyok Ramiressel, és Payettel is (utóbbi hidden gem!). A két szél egyformán veszélyes, és gyors, de amíg Depayyal általában kapura török, Williannel a Costával való linket próbálom kihasználni, beadások, összjátékok formájában. Akit mindenféleképp ki fogok próbálni, az Rooney. Tavaly CAM-ként használtam, azonban idén Fernandinho helyén fogom kipróbálni, egyrészt Depayyal való linkje miatt, másrészt Payet kiszoríthatatlan lett.
Spanyol liga - Ez sajnos már gyengébb, mint a fentebb linkelt angol, de a spanyol foci szerelem miatt ezt kezdtem legelsőként megépíteni, valamint ide jön majd egy Neymar (ez egyike a végső céljaimnak a játékban). Ami nagyon jó ebben a csapatban, az a bal oldal, Tremoulinassal, Konoplyankával, és Enzo Perezzel - utóbbi a 2 ratinges downgrade ellenére is a legjobb középpályásom a 16-ban. Szintén fekszik a játékomnak Jackson Martinez, és igen nagy meglepetés volt Koke, aki egyrészt tök jó linket alkot vele, valamint 1000(!) coinba került, és sokkal többet ér pl. Isconál. A bal oldalt kicsit gyengének érzem, de Danilo jó linket alkot Rafinhával is, valamint a teljes védelemmel, és a 81-es Pace ellenére is megfelelő. Aleix inkább a gyorsaságával, és a beadásaival tűnik ki, de lőttem már vele pár gólt is, nem teljesen botlábú, de egy Konoplyankától vagy Depaytól igen messze van.
Egyelőre ezekkel meg vagyok elégedve, van 80ezer coinom is, kereskedés nem megy
, és olyan játékos se nagyon van akit megvennék jelenlegi forrásaimból.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:
, és olyan játékos se nagyon van akit megvennék jelenlegi forrásaimból.