Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

Kicsit Futhead-ezgetős kedvemben vagyok, összeraktam az általam vélt év csapatát :) :
    TOTY

A 2 csapat, amit szeptember óta toldozgatok-foltozgatok, és amikkel sikerült feljutnom 1. osztályba:

Angol liga - Nagyon egyben érzem a csapatot, főleg a védelem, ami egyben van, Llorissal a hátuk mögött, de nagyon elégedett vagyok Ramiressel, és Payettel is (utóbbi hidden gem!). A két szél egyformán veszélyes, és gyors, de amíg Depayyal általában kapura török, Williannel a Costával való linket próbálom kihasználni, beadások, összjátékok formájában. Akit mindenféleképp ki fogok próbálni, az Rooney. Tavaly CAM-ként használtam, azonban idén Fernandinho helyén fogom kipróbálni, egyrészt Depayyal való linkje miatt, másrészt Payet kiszoríthatatlan lett.

Spanyol liga - Ez sajnos már gyengébb, mint a fentebb linkelt angol, de a spanyol foci szerelem miatt ezt kezdtem legelsőként megépíteni, valamint ide jön majd egy Neymar (ez egyike a végső céljaimnak a játékban). Ami nagyon jó ebben a csapatban, az a bal oldal, Tremoulinassal, Konoplyankával, és Enzo Perezzel - utóbbi a 2 ratinges downgrade ellenére is a legjobb középpályásom a 16-ban. Szintén fekszik a játékomnak Jackson Martinez, és igen nagy meglepetés volt Koke, aki egyrészt tök jó linket alkot vele, valamint 1000(!) coinba került, és sokkal többet ér pl. Isconál. A bal oldalt kicsit gyengének érzem, de Danilo jó linket alkot Rafinhával is, valamint a teljes védelemmel, és a 81-es Pace ellenére is megfelelő. Aleix inkább a gyorsaságával, és a beadásaival tűnik ki, de lőttem már vele pár gólt is, nem teljesen botlábú, de egy Konoplyankától vagy Depaytól igen messze van.

Egyelőre ezekkel meg vagyok elégedve, van 80ezer coinom is, kereskedés nem megy :( , és olyan játékos se nagyon van akit megvennék jelenlegi forrásaimból.

Új hozzászólás Aktív témák