Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

ÁÁÁ... Kérdezd inkább Blashe kollégát, megint rédzskviteltetett... :)

Elég, ha nem játszol pár napig, csinálsz egy új csapatot és máris Dybala úgy borítja fel Pogbat, hogy öröm nézni. :) Olyan gyorsan tolta, nem bírtam semmit csinálni, szóval őt kell kérdezni. :)
    Persze tényleg jól tolta, de ezekkel én nem bírok már mit kezdeni... :U

(ember váltás: air balls, de jobb analóggal váltok hátra, az egyénit a lenti szerint variáltam újra.)

Egyébként pár jó tanács, a kolléga által talált profitól, ha még valaki nem ismeri.

InceptionXx Minden statisztikája magárt beszél, Ovvy és Krasi a kanyarban sincs.

Minden infó a videók alatt, de van folyamatos live közvetítése is, vagy más több órás videója.

youtube csatornáról a saját custom taktikája

Stílusának lényege, ha valaki beleássa magát a játékába:

- sok rövid passz, ha kell kapásból, egymás után
    - sok egyszerű alap csel folyamatosan, akkor is, ha nem indokolt, saját térfélen és építkezésnél
    - széljáték és sok hátra passz
    - szélről test csel és be passz kapás lövésre
    - 16-os környékén kiugratások és váratlan 4*-os cselek
    - védekezésnél: megelőzés, bal alsó használata

- 2 dolgot kell észben tartani, de a labda soha sem pihen.

Vagy egyből passzol, akár többször is egymás után, ha nem akkor az alábbi cseleket alkalmazza felváltva és folyamatosan:

- ball roll, akár 2-3-szor egymás után.
    - test cselek, sima body faint, vagy a vissza fordulós, ez kifejezetten beadás előtt is (lapos driven pass a tisztán érkező emberre)
    - lövő csel: labda átvételkor, vagy labda megállításhoz
    - 16-osnál: pörgős cselek

A lényeg, hogy a labda soha nem pihen, a passz és cselek közül valamelyiket folyamatosan alkalmazni kell. Kifogások nincsenek, Ő meg tudja csinálni. ;)

Én az alábbiakat finomítottam a sajátomhoz képest, mert én nem tudom levédekezni a széleket, ha túl szűk a csapat, de nyugodtan teszteljétek, ahogy ő javasolta, én most így használom, páran tudják, hogy hogyan tolom, de én messze vagyok az általam elvárttól. (már egy ideje)

70
    45
    szervezett
    40
    40
    55
    szabad
    20
    35
    55
    nem les

---

Ássátok bele magatokat, megéri, bár mindjárt itt a 17, legalább nyárra lesz még mit kipróbálni, ha valakinek még van lelkesedése. Írjatok vissza jelzést, kinek mennyire segített.

Köszönet Blashe kollégának, aki találta, tesztelte és motiválta a kipróbálását.

:R

Új hozzászólás Aktív témák