Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Citroware
    addikt

Most a Milannal tolom a karrier módot (legendás), gondoltam cél, hogy fellendítsem egy kicsit a Serie A-t, és a Juve mellett más is legyen ott a BL élmezőnyben.
    Egész jól alakultak a dolgok, aztán megvettem Lukakut. Eddig mindig a mozgékony, jól cselező, technikás, jól passzoló csatárokat preferáltam, és nagyon eredményes voltam velük, de gondoltam most első év januárjában kipróbálok egy igazi erőcsatárt, aki jól is fejel, és azért Lukaku nem mondható annyira nagyon lomhának sem. Hát egyelőre rosszabb lett a csapatom vele. :( Tényleg közveszélyes elöl, de mivel nem annyira mozgékony és nem passzol olyan jól, ezért a csapatom mezőnyjátéka sokat romlott. A kupából talán pont ezért estem ki, még van egy fél év, BL úgysincs most, a második-harmadik helyen vagyok, ezt a helyet tán megtartom így is, ez a félszezon meg jó lesz arra, hogy legalább rendesen kikísérletezem az erőcsatárra való játékot, aztán ha nem működik, nyáron eladom. Amire már rájöttem, hogy olyan szélsők kellenek egy Lukakuhoz, akiknek a passzolás/beadás az erősségük inkább, mintsem a kapuratörés és befejezés.

Viszont nem a Juve vezeti a szezon felénél a bajnokságot, hanem az Inter. :DDD Nem is kevéssel. A Juve csak a negyedik. Igaz, ahogy néztem, pár kulcsjátékost kivásároltak onnan a nagyok, pl Pogbát.

Új hozzászólás Aktív témák