- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Vették hát. Van napi 2 órám játszani, az max. 5 meccs. Darabja ad(na) 500 zsetont kb. de nem, mert random DNF-van 10, 15 meccsenként (persze legtöbbször akkor, amikor vezetek, belövöm a 2-ik, 3-ik gólomat - mit ad isten, pont akkor szakad meg a kapcsolat...
) Venni kell szerződést, és akkor fejlesszem a csapatomat. (arról most nem is beszélek, hogy két csapatot kell fentartani, ha nem akarom a nehezen megszerzett profitomat Squad fitnessre elpazarolni, ez meg ugye plusz szerződésekkel jár, plusz idővel...) Kereskedéssel&játékkal sikerült másfél hónap alatt szerezni olyan 230K-t, persze nem egyszerre volt ennyi, hanem 150K coin, és egy 80K-s csapat. És akkor csak Reusok, IF Müllerek, Ronaldók, Hazardok, Ibrahimovicsok hada jön szembe, tudom, látom nap mint nap. És ha hiszed, ha nem, én a vásárolt 1M coinból egy Hazard-ral fejlesztettem a csapatomat, aki Depay helyett jött. Ég és föld a kettő, a másodosztályos szenvedést követően egyből feljutottam az első osztályba, ahol aztán már én magam is kevésnek bizonyultam sok helyen, ezt bevallom. De éreztem, hogy a második vonalban a csapat a szűk keresztmetszet, ezzel most nincs gondom, alázok mindenkit, mert szimplán jobban tolom, mint a többség, és a játékosok sem húznak vissza. Ugye non-rare Rafael? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval lehet lenézni a vásárlókat, de még egy dolgot fűznék hozzá. Tavaly 700 órát öltem bele a játékba, vettem kb. 8ezerért fifa pontot, de coint nem. Egy Yaya Touré esett a nyitott pakkokból, az ő kb. 140K-s árából akkor forgattam a pénzt, és kb. kicsivel kevesebb, mint másfél milliót csináltam belőle karácsony és június között. Ekkor már 9 hónapos volt a játék, és a legjobb játékosom egy Reus volt. Csak álmodhattam egy több millióba kerülő Bale-ről, Ibráról, Messiről. Szóval vagy kezdjenek valamit az egész rendszerrel, vagy ne baszogassák a jónépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Venni kell szerződést, és akkor fejlesszem a csapatomat. (arról most nem is beszélek, hogy két csapatot kell fentartani, ha nem akarom a nehezen megszerzett profitomat Squad fitnessre elpazarolni, ez meg ugye plusz szerződésekkel jár, plusz idővel...) Kereskedéssel&játékkal sikerült másfél hónap alatt szerezni olyan 230K-t, persze nem egyszerre volt ennyi, hanem 150K coin, és egy 80K-s csapat. És akkor csak Reusok, IF Müllerek, Ronaldók, Hazardok, Ibrahimovicsok hada jön szembe, tudom, látom nap mint nap. És ha hiszed, ha nem, én a vásárolt 1M coinból egy Hazard-ral fejlesztettem a csapatomat, aki Depay helyett jött. Ég és föld a kettő, a másodosztályos szenvedést követően egyből feljutottam az első osztályba, ahol aztán már én magam is kevésnek bizonyultam sok helyen, ezt bevallom. De éreztem, hogy a második vonalban a csapat a szűk keresztmetszet, ezzel most nincs gondom, alázok mindenkit, mert szimplán jobban tolom, mint a többség, és a játékosok sem húznak vissza. Ugye non-rare Rafael? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)