Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Kíváncsi lennék a tapasztalataidra Griezmann, Mascherano, Mandzukic és Ter Stegen-t illetően, mert gondolkodtam rajtuk.
Pedro-hoz képest milyen Griezmann?
Mandzukic nem lassú? De gondolom Mandzura ziccerig kijátszod és nem is kell nagyon futnia csak befejeznie ugye?Amúgy én nagyon szeretem az Italy keretemet jó velük tolni, ajánlom a Seria A-t, ügyesek!
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
[BBVA] Ezzel játszok jelenleg, de gondolkozok, hogy összedobok vagy egy Serie A teamet, vagy BPL-t, vagy pedig Bundesligát, de valszeg a legolcsóbb lesz, szóval Serie A-t rakok össze.
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Én is meglepődtem amikor elsőnek mentem velük LOL! Doumbia felburit mindenkit plusz kiszaggatja a hálót jah emelett meg nem érik utol

-
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Bocsi
Itt a pótlás: [Italy]
Igen sajnos a BBVA CDM téma elég karcsú, én azért választottam inkább Busqets-et mert nem annyira tulok mint Khedira, itt a fordulékonyságot és a passzokat értem! Igen Gabi pedig nem az igazi. Tehát Busquets Ő a jobbik rossz.
Ki a csatárod?
drk88: A BPL is brutál, de a Doumbia + Emenike a legjobb, két igazi afrikai oroszlánölő !!!

-
drk88
senior tag
Végre nekem is sikerült 3 elég ütős teamet összerakni így már nem egyhangúak a meccsek h tudom váltogatni őket.

-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Az Italy teamed helyett is a BBVA-t linkelted. Egyébként nálam Khedira játszik CDM poszton, és én 4-3-3(2)ben tolom, de engem nagyon zavar, hogy Khedira lassú, viszont sajnos BBVA ligában nincs gyors CDM.
Gabi lenne még jó a CDM posztra, mert ő gyorsabb, de csak M/M, nem pedig M/H. -
evibly
senior tag
Egyébként argentin27 kollégát azért jó olvasni, mert helyettem is bosszankodik és amíg olvasom, nálam is levezetődik a feszkó a játék hülyeségeivel kapcsolatban.

Nálam most volt egy nagyon furcsa dolog, de már nem dühöngök, csak értetlenkedek:
2:0-ra vezettem, nálam volt a labda, kb. 85. perc. Éppen kirúgáshoz készülődtem, amikor jött egy ilyen brutál hosszú lag szünet, simán azt hittem, h kilépett az ellenfél. De nem, hosszú másodpercek múlva folytatódott a cucc, kirúgtam a lasztit és azzal a lendülettel elvesztettem, ő meg simán végigvezetett egy támadást és beverte.
Utána egy perccel jött (na, gondolom már kitaláltátok) egy szöglet fejes, és 90. perces egyenlítés. Nem akartam hinni a szememnek, két gól két perc alatt. Nem arról van szó, hogy kiengedtem, nem figyeltem, totál fókusz volt végig, de kaptam két gólt a semmiből. És nagyon furcsa volt ott az a kihagyás, de mindegy.
Már az az előtti meccset is úgy hozta be az ellen, hogy kapott egy 90. perces 11-est, amit persze bevarrt. Jelenleg az van, hogy 6. Div-ből ki fogok esni, de mindegy, már nem feszülök rá, hanem próbálok igazodni a játék fasságaihoz.

-
argentin27
senior tag
Megvettem ezt a Rodrigo gyereket Uche helyett és 2 meccsen eddig 5 gól, 3 gól sima ziccer a másik 2 gól-nál pedig olyan szinten érkezett a kipattanóra mint egy párduc, csak lestem!!!
Lehet hogy a positioning 85 és a beast rating 86 odavágott egy kicsit!!!
-
gardzser
csendes tag
Sziasztok.
Most nyitottam el 350K-t és a legjobb lap 1 Pedro volt.

Más meg jobbnál jobb lapokat nyit. Tudom hogy szerencse kérdése na de akkor is.

Szerintem én be is fejeztem a 15-ben a pakk nyitást.
Max ha jönnek majd a TOTY-k akkor nyitok párat. -
martoonx
csendes tag
Bpl-s csapattal nyomja valaki itt? Nekem Lukaku nekem nagyon bejött. 20 meccsen vagy 40 gólt lőtt nálam. Nehéz megállítani, és nem is lassú. Jól fejel, lő távolról is. Ajánlom nagyon!
-
peq
aktív tag
Olvasgatom alkalomadtán a posztokat, java részükkel egyetértek, sok az idegesítő jelenet, meccs közbeni furcsaságok. Ezek ellenére csípem a játékot, összességében jobb mint a 14. Az exponencialitás a sorozat évadjai és játszhatóság/realitás függvényében számomra mindenképpen pozitív. Egyetlen dolog zavar, de az kurvára. Mi a tetves faszomért szalad előttem a csatár/támadó középpályás, ha egy védekező, vagy szélső középpályással török a kapu felé a 16-os környékén?!
Az "organized" egyik hibás eleme lenne? -
xyzikeee
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
És ezt online meccs előtt ha be akarom állítani? annyi idő alatt nem tudom, nem lehet esetleg menteni vagy vmi?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Először neked kell azzá válnod.

-
argentin27
senior tag
Skacok a futhead-on a játékos statjai-nál van olyan hogy "beast" rating ez mit takar, a játékban ez hogyan nyilvánul meg? tudom mit jelent csak a hatása mi?
-
bobooo
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
iOS-en a Featured résznél, de szerintem van konzolon is ilyen. Lehet akkor csak a PC-t hagyták ki.
-
xyzikeee
aktív tag
sziasztok!
A csapat taktikát UT-ben is tudom állítani? Arra gondolok amiről egy kedves fórumtárs írt egy hosszabb fogalmazást tegnap. Hol lehet UT ben ezt? köszi -
bobooo
addikt
Most nyitottam egy 35k-s Mega Pack-ot. Jött a Bayern Home Kit-je (kedvenc kit-em az idei szezonban, Santiago Bernabéu, Tévez (ST 85, 50k körül mozog az ára) plusz csomó 78-80as player akik 1k-ért elmennek szitne mind. Tegnap is kijött mega packban Daniel Alves meg egy csomó más jó cucc. Szóval szerintem nagyon megéri ez a mega pack

-
Giii
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséged!
Tehát fel kell vennem emberkéket. -
Giii
senior tag
Uraim megkérdezném mégegyszer hogy hol tudok csetelni? Olyan nehéz válaszolni gyerekek?
-
Barell
őstag
Sziasztok, valaki játsza a játékot Pentium G sorozatú procival? (G3220 stbstb)
-
argentin27
senior tag
Vettem ma 200 fifa point-ot, 50 point-ért kinyitottam a promo csomagot abba semmi és a maradék 150-ből nyitottam egy 7,5k-s pakkot ott esett egy Jordi Alba aki 40k-t ér

-
^Boss
őstag
válasz
gyulakr
üzenetére
valaki írta, hogy elnyomják, de nekem bejött. főleg hogy a rengeteg fifa coinommal kölcsönbe meg tudtam venni Sterling-et, aki kezdett, aztán a 75. percben Iturbe csere, 2 gólpassz általában benne volt, volt hogy 87. és 90. percben az ő assistjaival fordítottam.
(i feel you bro' érzés megvolt az ellennel, aki ritka rendes volt, egy sérülésemnél kirúgta a labdát, én meg visszaadtam neki csere után.. tompítja a dolgot, hogy 2-1 után egyből kilépett a 90. percben, dehát az ő baja..) -
zsoltirte
aktív tag
Handi úgy nincs, mint tavaly. Többen is ezt írtátok. Szerintem meg van, csak másként. Már legalább a 3. olyan hullám jön, amikor sorozatosan iszonyat béna lesz a kapusom és a védőim is. És nem csak online, hanem offline is. Most állítgattam ezt a taktikát, de érdemi változás egyelőre nem történt. Amúgy én Xbox-on simán elmentem offline és nem kell online meccsek előtt beállítani.
-
Nazara
őstag
-
jeno852
tag
hálás köszönet a kimerítő leírásért, még annyiban tudnál esetleg segíteni hogy a többi opciót mire érdemes állítani? értem itt a beállításoknál a légi labdák stb., passz rásegítés ilyesmik... bill-el játszom már évek óta úgyhogy ez alapján kellene valahogy belőni őket..
illetve emberváltás stb..... -
gyulakr
tag
haha, csak nem Iturbe van ott?

Én ezzel a csapattal kóstolok bele a Serie A-ba, Egy 10esből megvan (PS4-en), illetve 4-5 játékos amúgy is megvan már.
Hetemaj meg Nocerino úgy lett kiválasztva, hogy az 1000 alatti total stat szerint rendeztem sorba a játékosokat - mindketten 445 -ös total stat-al rendelkeznek, az nemrossz!!
-
csuri004
csendes tag
Sziaszok.
Tudom alap kérdés, de én csak online season valamint online szoktam a haverok ellen nyomni friendlies online.
De mivel még soha nem próbáltam kíváncsi lennék, hogy a Co-OP Season az miben más mint mondjuk az Online Season.
Esetleg azt jelenti, hogy a felvett barátaimmal tudnék ebben a Co-Op Seasonban játszani? -
^Boss
őstag
-
zsoltirte
aktív tag
Egy hónapja fut a játék meg a piac, de Xbox-on 30 fölött még mindig csak manuálisan és egyesével lehet listázni a játékosokat. Ráadásul ha nem WebAppon listázom őket, akkor mindig újra be kell állítani az árakat is, mert ott még azt se jegyzi meg.

-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
hát nem tudom este fele szoktak lenni jó licitek, én elég jó áron elhoztam pár játékost.
-
argentin27
senior tag
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Noha kb. két hete nem kereskedtem, de akkor is elég kevés volt a licites, szóval szerintem igazad van.
-
argentin27
senior tag
Csak én érzem úgy mostanában hogy az átadólistákon egyre kevesebb a licites játékos?
Ezen azt értem hogy a zöme inkább azonnali áras és sokkal nehezebb találni jó licitálható játékosokat, de lehet hogy én vagyok a bírka, de ezt vettem észre!Volt kb 20-25 játékos akikkel eddig rendszeresen kereskedtem, azokból már szinte nincs is licites csak alapáron azonnali!
Ti hogy látjátok ezt?
-
gyulakr
tag
"meguntam hogy akárki akármikor tud gólt szerezni. Csak kocogsz és ráhúzol a sprintre meg a karra és cikázol a védők között"
Nekem abból van elegem h 90+ pace-s szélsőkkel elfutnak (jellemzően Gervinho és Iturbe, ők viszonylag olcsók), középreadják aztán csak lesz valami. Egyszerűen nem lehet őket utolérni, tegnap volt egy meccsem ahol az ellenfélnek 4 kapuralövésből 4 gólja volt (nekem valami 12-ből 3).
-
m.hegyi
tag
Hello!
Felakarom tenni a jatekosom transfer list-re, de ezt az uzenetet kapom: This item cannot be moved, because it no longer exists. Egyik jatekost se engedi, listam nincs tele, jatekos nem serult es létezik is.. Mi lehet a gond?
Koszi -
dulifi
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas csalódás lett a játék számomra így ha valakit érdekel, eladó: FIFA15 + XBOX360 SLIM
Azt ígérték nem lesz piaci csalás, meg coin kereskedelem, ennek ellenére a FUT-ban akármennyit játszol, esélytelen egy "jó" csapatot összerakni. Nyilván kinek mi a jó.
Emiatt idényekkel játszottam, hogy ha már a fifa14-ben nem tudtam kipróbálni a top játékosokat. A reallal meneteltem a 7. osztályig csak győzelmekkel, viszont meguntam hogy akárki akármikor tud gólt szerezni. Csak kocogsz és ráhúzol a sprintre meg a karra és cikázol a védők között. Sok lassítást megnéztem góloknál, és mintha félnének a védők a támadóktól és elfutnak. 
Nevetséges, komolyan minél jobban beígérik hogy realisztikusabb, annál kevésbé hasonlít az igazi focihoz. -
jeno852
tag
hálás köszönet a kimerítő leírásért, még annyiban tudnál esetleg segíteni hogy a többi opciót mire érdemes állítani? értem itt a beállításoknál a légi labdák stb., passz rásegítés ilyesmik... bill-el játszom már évek óta úgyhogy ez alapján kellene valahogy belőni őket..
illetve emberváltás stb.....

-
bab1987
tag
FUT csapathoz is lehet saját taktikát kreálni?

-
MdewC
nagyúr
Kiváló hozzáállás.

(persze a sulihoz is.)Magam részéről nekem a győzelem az 1., elég nehezen viselem, ha nem jön össze mint most az első online kupadőntőmben.

De a lényeg az, amit írsz. Gépet már ultimaten aprítom, igaz még csak offline 5.-ben, lényeg még csak most jön, online pedig még rengeteg rutin kell, hogy felvehessem újra a komoly harcokat.

Ami pedig kedvenc, az a fórumtársakkal való game, megtiszteltetés, remélem ez ismét felpörög.

-
Giii
senior tag
Rinyáltam pár hozzászolással előrébb a védekezés miatt.Nos kezdek belejönni.Rájöttem,hogy a játékosaim ha intsruction-at adok nekik pörgösebbek és hamarabb levédekezik az ellenfelet.Viszont lenne egy kérdésem a csevegéssel kapcsolatban.Hogyan lehet írni vkinek? pl ha játszok valakivel.Akár csak annyira ,hogy gratuláljak neki.Vagy volt olyan hogy Polska "barátommal" nyomtunk egy nagy mecset.Lemaradt még1
Pnline tolom UT-ban.XP pontok mire jók? Sík hülye vagyok hozzá.Vannak dolgok ami számomra sötét.elnézést a helyesírási hibákért! 
-
Nazara
őstag
Az EA oldalán valahol meg lehetett nézni a 14-ben még az előző ellenfeleket, de most semmi ilyesmit nem találok.

Az egyéni taktikát meg tudtommal jelenleg még minden egyes meccs előtt kénytelen vagy kézzel beállitani, tavaly ez is meg volt oldva, idén még nem sikerült...

De a web appon ha rámész a felhasználónevedre fent, és a my activity-re, akkor ott lehet megnézheted. Azért nem tudom biztosra, mert nekem már szinte csak offline eredmények vannak ott.

(#3241) argentin27: Érdemes még néha esetleg kiengedni a fáradt gőzt más stilusú játékkal. Nekem a stratégiai és a szerepjátékok a kedvenceim, de most pl. ezt az új Ryse-t, meg Shadow of Mordort szeretném majd kipróbálni. Az agyatlan hentelés jót tesz a fifán képzett idegeimnek

-
argentin27
senior tag
Megpróbálom megfogadni a tanácsod-4

Teljesen egyetértek veled abban, hogy nehogy már a játék szabja meg, hogy milyen stílust kell játszani!
Elég baj hogy egy stílusra hegyeződik ki ilyen nagy mértékben, ennek inkább egyensúlyban kéne lennie valamennyire!Az lesz a szép amikor mindenki a futkosósat nyomatja, az aztán a futball öcsém, zombi foci!
Én is inkább tolom a megszokott stílusomat, minthogy átszokjak a többség által húú de szórakoztató kerge focira!Elnézést kérek azoktól akik ilyen stílust képviselnek, nem bántásnak szántam, ez csak egy nézőpont!
-
lofagi
addikt
Akkor feltenném megint a kérdéseimet :]
1. Valaki írta már korábban, hogy összesorsolta egy másik divisionból azt hol melyik oldalon tudom megnézni,hogy kivel játszottam? Vagy hol lehet megnézni?
2. Ezt a custom taktikát minden egyes meccs előtt be kell állítani? Gondolom,hogy nem, valahol csak be lehet állítani,hogy mindig az legyen nem? Vagy rosszul gondolom?
-
Nazara
őstag
Biztos, hogy fog változni, mert nagyon élvezetes lenne a FUT, kevesebb a hendi-szerű eset, de egész egyszerűen nem engedhetem meg magamnak most, hogy ráfüggjek az egyetem mellett. Szorgalmi időszak végén biztosan sokkal több időm lesz vele foglalkozni.
(#3235) argentin27
Köszönöm az elismerő szavakat, de közel sem vagyok olyan jó, mint gondolnátok. 14-ben mindösszesen egyszer sikerült megnyernem az első osztályt online, egyszerűen nem lehetett magasra tolt védelmi vonallal olyan hatékonyságot elérni, mint a Guardiola-féle Barcának. Enélkül pedig a tiki-taka halott, ezt láthattuk, nem csak a Barcánál tavaly/tavalyelőtt, de a spanyol válogatottnál a nyáron és a Bayernnél is a Madrid elleni elődöntőkben.
Ha egy tanácsot adhatok: Ne vedd ennyire komolyan a játékot, próbáld meg élvezni, én most profi szinten játszom a karriermódot, épitem a csapatot lassan, és próbálok kisérletezni a taktikákkal, fiatalokat felfedezni és szép passzjátékkal, cselekkel szivatni a gépet. Nem ér annyit, hogy szétverjük a kontrollert, el kell fogadni, hogy magasabb szinten csal a játék.
(#3238) Kalos7: De ez is mindenkinek szól leginkább.
Biztos megfogtok kövezni, de ne felejtsétek el, hogy ez a játék nem a győzelemről szól. Persze mi sem jobb érzés, mint egy utolsó perces győztes gól, de én legalább ennyire tudok élvezni egy szép támadást, egy 5*-os cselt, vagy foslábbal eleresztett bombát ami a felsőlécen csattan. Azért vettük meg a játékot, hogy kikapcsolódjunk, nem azért, hogy felidegesitsük magunkat nap mint nap.
A futóbolond játékstilus is ide jön: Inkább kikapok a tiki-takámmal, de nem fogom csak azértis azt csinálni, amit a többség online. A passzjátékot imádom, ezért érdemes leülni a játék elé ha nem is minden nap, de két-háromnaponta biztosan. Plusz: a csapatépités: két kedvenc játékosom van eddig idén, Schneiderlin és Herrera. A francia bárkit leszerel, a baszk pedig rendkivül sokoldalú, 4*csel és fosláb.
Igazi Hidden gemek. És nem, nekem nem kell Ronaldo és Bale. 
(#3236) ^Boss: Én is a Futhead.com-ot javaslom a csapatmegosztásra, sokkal egyszerűbb, mint az EA-rendszerén keresztül. De örülök, ha jól működik a taktika.

-
Kalos7
tag
Én azt vettem észre, hogy minél többet gyakorlók és nézzek/olvasok tapasztalatokat egyre kevesebb a furcsaságok és a hibák a játékomban.

Valamint rengeteget számít az,ha az ember megtalálja a számára megfelelő csapatot és taktikai beállításokat.
Mert lehet egyéni taktikát szerkeszteni csapat és egyéni szinten!2-3 napja most offline tolom és kísérletezzek beállításokkal, hogyha ****** beállítom akkor mennyivel változik a csapatom szerkezete.
Ez a FIFA most már kezd hasonlítani a Football Manager-hez és az történik, amit én akarok.
Mert úgy mozognak a játékosaim, ahogy én akarom és ezáltal egyre több a betanult mozdulatok.
Igazából is a rögzített szituációkat gyakorolják a csapatok, hogy mindenki tudja bizonyos helyzetekben mit kell csinálnia.
Anno 2010-es fifánál, amikor napi 2-3 órát játszottam "becsukott szemmel" is tudtam, hogy mikor mit kell nyomni.
Akkor sok passzos játékom volt, ami feküdt a 2010-es fifának.Ebben a sorozatban egyértelműen a sprintelés az OP.

Szal érdemes átállni a futkosós stílusra és ezt megtanulni, mert erre "kényszerít" a játék.
Ezért 1 szem csatárként Benzema elől és a 2 szélen Ronalno és Bale, akiknek az van beállítva, hogy a szélekről középre fussanak be.
És így olyan indításokat lehet csinálni, hogy a gép "se tudja" levédekezni legendásan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ehhez a taktikához olyan játékosok is kellenek és olyan beállítások.
Mert pl, ha a támadási sebesség alacsony lenne, akkor nem lehet a 2 szélsőt megindítani.
Ezért nekem a sebesség 100 és ennek következtében a passing is magas (80), mert minél magasabb a szám, annál többet futnak üres területre támadáskor a játékosok, várva a rizikós indításokat.
És ahogy tapasztalom ez a játék fekszik az idei fifának, noha én régebben a lassabb rövid passzos tiki-taka volt rám jellemző.
De hamar rájöttem, hogy itt a sprint az OP.
És ha megnézzem igazából a Realt ott is ez van, mert Ronaldo és Bale nem sétál a labdával, hanem mint a bagzó macska száguld és 3 ember kell, hogy megállítsák, különben átgázolnak a magukra, hagyott védőkre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoltirte
aktív tag
Rakd fel ide a csapatot inkább. Sztem nem azt linkelsz, amit akarnál, mert du is valami ilyesmit raktál be.
-
^Boss
őstag
sikerült összehoznom egy tűrhető kezdőt az ajánlásod alapján, 1-2 cserével, a többi még alakul.
íme: [link], remélem így működik.
meccset ma nem vesztettem, mindössze az elsőt, amikor még a fele keret más volt. aztán 9. osztályban végig győzelemmel kupagyőzelem, majd a 8-at két 0-0-val kezdtem, spórolni kellett a fitness kártyákon, így kicsit be voltak lassulva a fiúk.
aztán nyertem 3-2-re, illetve 3-1-re, az 5. meccsen pedig 2-1-re, de itt valamit csalhatott az ellenfél, mert sem coint nem kaptam, se nem íródott be semmi, mintha le sem játszottam volna a meccset. rohadtul felcseszte az agyam... 2 meccsre már nincs időm ma, pedig pont meglett volna a feljutás és a 4000 coin... rohadjon meg az ilyen.. -
argentin27
senior tag
-
Nazara
őstag
Köszönöm a kiegészitést mester!

Szerény véleményem az, hogy az itt akár általad, akár más által megosztott taktikák a nevükhöz méltóan mind személyre szabottak, másnak látatlanban csak egy irányzékot tudnak nyújtani. Mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia a csúszkák hatását, ez a részletes leirás viszont segitséget nyújthat ehhez. Nekem pl. nem gond, a magasra feltolt védelmi vonal, meccsenként 1-2 gólt kapok fixen a Barcás játékstilusom miatt, de ez már a 14-ben is igy volt, most is hasonló. (csak most nem mindig tudok többet lőni
)Az igazság azonban az, hogy az első hét után abbahagytam a FUT-ot, most karrier módban tolom, egy héten kétszer/háromszor, mert ez nem idegesit fel mint az online sebesség/parkthebus őrültek gyülekezete.

-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Peace!

-
Zsohi
őstag
Valóban jó írás lett. Viszont hozzátenném, hogy csak egy jó taktika létezik a játékban: bunkerfoci...
Személy szerint én úgy érzem az idei évben az EA tönkretette a foci élményét. Bunker foci és futkozosdi dominál online ami elenne megy mindennek ami ezt a játékot(a focit) élvezetessé teszi és egyben látványossá. Egyszerűen csak görbe tükröt mutat a mai football világának. Minden ami megcsúfítja kedvenc sportunkat halmozottan jelen van, borzalmas... Már csak remélni tudom a következő évben vissza kapjuk a felhőtlen foci élményét.

-
lofagi
addikt
Azt meg lehet valahogy csinálni,hogy FUT-ban a custom tactic legyen a default és ne kelljen minden kör elején állítgatni? Illetve el is mentse amit beállítok.
-
Stylerr
addikt
Én befejeztem a személyeskedést, csak rossz volt olvasni, hogy amióta kijött a játék folyamatosan szidja, és csak sír, és szerintem itt mindenki azért gyűlt össze, hogy egymásnak segítsünk, taktikákat osszunk meg, és csapatokat rakjunk össze, nem pedig azért, hogy a játék miatt felgyülemlett ideget itt vezessük le.
-
MdewC
nagyúr
Tiszteletem kolléga úr!

Profi írás! Ha megengedsz 1 apró kiegészítést, a kollégának akinek írtad, hogy idézőjelben, kevesebb gyakorlattal, ez egy kockázatos taktika. Itt a 15-ben méginkább, mert, ahogy írtad, itt feljönnek a védők is, labdavesztésnél még egy gyorsabb 75 pace feletti CB se fog segíteni a sprinterek ellen.
Szvsz ezt gyakorolni kell online játék előtt! 
Bocsi a kiegért.

-
Nazara
őstag
Srácok, legyetek kedvesek fejezzétek be a személyeskedést, ez ugyanis tiltja a szabályzat. Eddig is jól meg voltunk itt, már a 15 előtt is, kár lenne megbontani ezt a jó társaságot.

-
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Figyelj egy kicsit ide Stylerr!!!
Azt hiszem hogy én sosem illettelek ilyen jelzőkkel hogy: balfasz és gyökér!
Úgy gondolom hogy nem vagyunk olyan jó, sőt semmilyen viszonyban hogy Te ezt megengedhesd magadnak! (nem tudom kinek képzeled magad)
Végül pedig nem tudom ki van mélyebben ha annyi intelligenciád sincs hogy tudd, kit és mikor szabad ilyen szavakkal illetni!
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Ne ásd már el mélyebbre magad, így is eléggé gyökérnek tűnsz.
-
Dinter
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Tudod majd hogy jarsz te

-
szami777
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
nehéz úgy olvasni a topicot, hogy a te panaszaidat ignoráljam, mert kb minden 4. hsz tőled származik és a te agonizálásoddal van tele.

-
Dinter
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Nem csak neki unalmas

-
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
1. Ha esetleg visszajönnék akkor hidd el hogy k...a nem fog érdekelni hogy számodra unalmas, mert van erre egy jó megoldás pl az hogy nem olvasod az én HSZ-mat!!!
2. De lehetséges hogy én is balfasz vagyok de tudom miről beszélek!
3. Amúgy Te itt valami megbízott valaki vagy itt hogy értékeld és véleményezd a HSZ-ok mondanivalóját???
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
De akkor tényleg ne gyere vissza sírni, mert rohadt unalmas. Egyébként nem lehetséges, hogy te vagy a balfasz?
-
Dinter
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Szeva
-
argentin27
senior tag
Na most végeztem végérvényesen ezzel a rohadék szarral!!!
A sok offline után gondoltam tolok egy online-t erre szanaszét védekeztem az ellent, természetesen a tetves Balotelli 10 ziccert hagy ki, az ellenfélnek 1 kapura lövése van és úgy nyer hogy egy kamu semmilyen 11-es befúj a bíró, hát pofám leszakad!!!
Tiszteletem Uraim a viszont látásra!!!
-
IntelKiller7
nagyúr
Diego Costa egy állat
Végre sikerült megvenni a BPL squadba. 4 meccs 7 gól 
Ajánlom mindenkinek! Igaz drága, de megéri gyűjteni -
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Anger management Vegitossj7 kolléga ajánlásával.

-
argentin27
senior tag
Amikor 2v1-be mész a kapusra és egy sima 3 méteres passzt elront a támadó, és amikor ziccerben hiába nyomom a lövést nem lő a támadó hanem elbotlik a labdában az mi ha nem csaláááás???
Olyan szögekből lő golt hogy az már vicc kategória!!!!
Na jól van kezdek teljesen kiábrándulni ebből a szégyen termékből!!!
-
Nazara
őstag
válasz
jeno852
üzenetére
A letámadós, agressziv és a ne legyenek nagyon elöl, az eléggé üti egymást, de ezt lentebb elmagyarázom.
Build Up Play
Speed - 65 / viszonylag gyors támadásépités, gyors passzokkal
Passing - 55 / rövid és hosszú passzok egyvelege
Positioning - Ez attól függ: Ha organised - akkor mindenki marad a posztján, nem kavarodnak a játékosok, de nehezebb kombinálni. Ha pedig Free form, akkor mindenki elmozog a helyéről, és kiszámithatatlanabb lesz a támadásépitésed.
Chance Creation
Passing - 70 - / Minél magasabb a szám, annál többet futnak üres területre támadáskor a játékosaid, várva a rizikós inditásokat
Crossing 60 - Ez minél magasabb, annál inkább befutnak a csatárok a kapu elé beadásra várva, mikor a szélen elfutsz a szélsővel - persze idén nehezebb gólt fejelni, Ibarbo még hagyján, de Sau nem igazán erre való. Ettől függetlenül én olyan 60/70-re saccolnám, hogy a két csatár lefoglalja a CB-ket, igy a CAM és a CDM második hullámban érkezhet a visszapasszra és szabadon lőhet.
Positioning - Ugyanaz mint fent, én ezt viszont mindenképpen Free formra állitanám.
Defence
Pressure - 60 - ettől függ, hogy a csapat mennyire elöl kezdi meg letámadni az ellenfelet, minél nagyobb az érték, annál feljebb tolódik a saját védelmed.
Aggression - 60 / Mennyire agressziv a játékosod, mikor az ellenfélnél van a labda - ez fontos, mert ha magasra állitod, akkor könnyű lesz a védelmed mögé belőni a hosszú labdákat, viszont a letámadásod csak ekkor hatékony.
Team Width - Ha alacsonyan tartod, akkor a csapat megpróbálja a pálya egyik oldalára szűkiteni a játékot, igy pl. a jobbra tolódó védelemben a balhátvéd befelé mozog CB-be, mig a balszélső megfelelő Workrate-tel balhátvédig zár vissza. Persze ilyenkor kiszolgáltatott vagy a villámgyors szélsők ellen, akiket egy keresztlabdával megjátszhat az ellenfél, hiszen sok előttük az üres terület. Ezért 85+-os pace-szel rendelkező, erős (min 60 strength) szélsőhátvédeket ajánlok. Ha meg magasra állitod, akkor széthúzza a csapat a pályát, de ilyenkor nehezebb létszámfölényt kialakitani az ellenfél támadói körül.
Defender Line - Offside trap: Ha az ellenfél mélységi inditással próbálkozik, a védőid megpróbálnak egyszerre kilépni, és lesre állitani a támadót. Cover - itt a védelemből kilépő védőd helyét megpróbálja egy csapattársa betölteni, ilyenkor lestaktika nincs, viszont a hátrább álló játékosod felveheti a kiugratott futó embert.
Szvsz ez egy leirás lett igy, nem pont taktika, de ez alapján el tudod dönteni, hogy mire van szükséged. Minél agresszivabb letámadást alkalmazol, annál könnyebb labdát szerezni, viszont mivel az egész csapat letámad, rengeteg üres terület lesz mögötted.
(#3204) jeno852: Ne tessék türelmetlenkedni, nem két perc összehozni egy ilyet.

-
argentin27
senior tag
most játszottam offline egy olyan meccset hogy a támadóim egész egyszerűen nem voltak hajlandóak beindulni, elindulni álltak mit a fasz, pedig be volt állítva a szokásos taktika!!!
Miért csal ez a rohadééééééééééééék????

-
Nazara
őstag
válasz
jeno852
üzenetére
Kicsit bővebben, ha kérhetjük: Lassú támadásépités amolyan Barcelonásan, sok passzal, vagy keményen letámadott ellenfél á la Borussia Dortmund? Esetleg hosszan előreivelt labdák Stoke City/West Ham módra?

(#3199) saltanus:
Jobb felső sarok, ha ott nincs, akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond.
(#3200) xsanyi77: Én odatartom a telefonomat, és levideózom, ha valamit el akarok menteni....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- 0perces Kolink KLA-003
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gabi lenne még jó a CDM posztra, mert ő gyorsabb, de csak M/M, nem pedig M/H.

Az "organized" egyik hibás eleme lenne?

Emiatt idényekkel játszottam, hogy ha már a fifa14-ben nem tudtam kipróbálni a top játékosokat. A reallal meneteltem a 7. osztályig csak győzelmekkel, viszont meguntam hogy akárki akármikor tud gólt szerezni. Csak kocogsz és ráhúzol a sprintre meg a karra és cikázol a védők között. Sok lassítást megnéztem góloknál, és mintha félnének a védők a támadóktól és elfutnak.

Pnline tolom UT-ban.XP pontok mire jók? Sík hülye vagyok hozzá.Vannak dolgok ami számomra sötét.elnézést a helyesírási hibákért! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)