Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardzser
csendes tag
-
xyzikeee
aktív tag
Engem pillanatok alatt fel tud ba*** ez a játék. Hiába szeretem és évek óta játszom a fifákkal. Még nem jutottam el arra a szintre ebben hogy bár mikor azt mondhassam hogy igen, nekem egy stabil védelmem van, amin nem tudnak akár mikor átmenni. Sokszor nyerek pl meccseket mondjuk 4-3 vagy 6-4 arányban, ez vicc. Mert ha 1-2x lenne ilyen. De sokszor gólt lövök középkezdés és kapom is szlalonból a választ.
El tudja venni a kedvemet az egésztől. Ma elhatároztam hogy az UT-nak semmi értelme számomra egyenlőre mert nincsenek meg azok a játékosok akikkel tökéletesen meg tudnám valósítani azt amit szeretnék, és hát azon játékosok elég drágák lennének.
Sokkal jobban érzem magam Seasonba, ahol stabilabban tudom a taktikámat alkalmazni. Akár Barcelona, akár Realmadrid vagy Chelsea, esetleg Man. Cityről van szó, mindegyikkel tudok viszonylag biztosan játszani.
A védelem hibái azonban sokszor itt is előjönnek...A FIFA 13 volt az a játék amibe 1200 órát beleöltem, Online 1. osztály, UT elsőosztály. Pedig nem volt UT ben egetrengető csapatom, mosolyogtam is amikor a sok pénzhuszár kikapott ellenem. Ott úgy éreztem stabilabb vagyok. Nincs mese át kell szokni.
-
gardzser
csendes tag
Szerencsére én már túl vagyok a futkosós palikon.
Amióta 3. osztályba feljutottam csak ritkán találkozok olyannal aki csak futkorászik. Persze van hogy meccsenként 1x 2x bepróbálkoznak de általába már lehet értelmesen játszani.Ma feljutottam online 1.osztályba eddigi mérlegem 5 meccsből 3 győzelem 2 vereség. De az egyik mecsen olyan embertől kaptam ( 7:2 neki) aki már már mesteri szinten csinálta futkosást! Általába le tudom már védekezni őket de vele nem tudtam mit kezdeni. Vagy a védőm nem érte el vagy pont továbbtette másik emberének és azzal futott tovább... egyszerűen sanszom nem volt! Pedig eléggé sikerült már alkalmazkodnom az idei fifához ennek is tudom be a DIV1 -et.
Gondoltam megosztom veletek hogy van olyan is aki nem csak ész nélkül rohangál.
-
Kalos7
tag
-
szami777
addikt
Teljesen bekrepált nálam tegnap a játék.
Bill-en játszok, viszont tegnap, mióta bedugtam egy USB kontrollert (no name) a gépbe, hogy ketten fifázzunk barátommal, a billentyűmön onnantól nem működött az emberváltás és a sprint, bárhova állítottam át.
Ma viszont már csak Billel játszanék egyedül, kontroller be sincs dugva és nem működik se a sprint se az emberváltás. ellenőriztettem a fájlokat, semmi, kitöröltem a beállítás fájlokat, semmi.
Van valakinek valami tippje hogyan lehetne megoldani, mert ez így nem oké.
-
LendvaiFeri1
veterán
Akinek van kedve játszani, az vegyen fel.

LendvaiFeri
-
Kalos7
tag
válasz
szpal17
üzenetére
Ezért vagyok én is a Real-al.
Támadási sebesség 100 és a passzaim is "rizikósak" mert 90-es értékre van állítva.
Így a két szélen Ronaldo és Bale mint a bagzó macska úgy száguld![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha meg nem lépnek ki rám, akkor meg eltekerem a hosszúba RB+B lövéssel.Egyébként a felsőbb osztályokban sajnos a jobb játékosok ismét ki tudják használni a Ronaldo játékosokat...amit én egy kicsit csalásnak érzek(gyorsaságukat). Hiába védekezel már profi szinten, amikor lerántani, belépni, megállítani sem lehet...
Na nekem ezért van 2 vkp-ém, de ha azon is átmennek akkor jön PEPE

Aki labda nélkül is úgy felküldi a futkosó barmot.
Nagyon sok sárgát kapok egy meccsen, mert nem próbálok meg szépen szerelni, hanem ha kell hátulról is becsúszok.
Pepe-vel múltkor úgy lerúgtam a Messiét, hogy csak repült
csabesz19100
Ezzel nem csak te vagy így.
Én meg se próbálok szélről beívelni labdát.
Inkább a 16-os sarkánál elkezdek befelé menni és RB+B-vel betekerem a hosszúba.
Szögletnél pedig nem középre, hanem a 16-son kívülre ívelem és onnét ismét RB+B-vel ellövőm. -
csabesz19100
csendes tag
Sziasztok! Lehet h csak nekem ez a problémám, de rengeteg kapufát lövök.. meccsenként 1-2-3 és a sokadik játék után már idegesítő. Másnál is jelentkezik ez a probléma? A másik dolog h játszottam vagy 20 meccset de még 1 golt se tudtam fejelni beadás vagy szöglet után. Ha odáig eljutok h fejeljen az emberem és nem nyomják el akkor felé vagy mellé fejeli még akkor is ha nincs rajta védő. A harmadik problémám pedig az h viszem a kapusra ziccerben a labdát, de tényleg senki nincs körülöttem, nem is sprintelek, helyezem a lövést és vagy kapusba vagy mellé megy a labda. Nagyon kis százalékban tudom belőni az 1-1 elleni helyzeteket. Amúgy király a játék, látványra és szép, meg sok a szuper újítás. Bár itt is vannak olyan gólok amik való életben sose fordulnának elő
köszönöm előre is a segítséget! -
szpal17
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Mondjuk a szlalomozást simán kivédekezem...rég nem kaptam már így gólt. Nekem a védők előtt van védekező középpályás. Azt ráküldöm RB-vel és a hátsó emberrel meg figyelem a történéseket. Esélytelen , hogy elvigye. Most is bepróbálta a két kapott gólnál de már a körvonalnál megvolt.

-
szpal17
őstag
Azért azt ne feledd, hogy egy hét alatt jóval nagyobb a játékosok szórása az osztályokban. Nem azt akarom mondani, hogy nem gyakoroltál eleget.....csak azt, hogy a jobb játékosok már feljebb jutottak

DIV 3-ból most nekem se sikerült feljebb menni.
Megnéztem ,hogy hány játékos van ebben a 3 osztályban összesen...4 ezren se vagyunk. Alsóbb osztályok szépen megteltek
Egyébként a felsőbb osztályokban sajnos a jobb játékosok ismét ki tudják használni a Ronaldo játékosokat...amit én egy kicsit csalásnak érzek(gyorsaságukat). Hiába védekezel már profi szinten, amikor lerántani, belépni, megállítani sem lehet...
-
argentin27
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Ne is mond, még a mai napig fel tud húzni.....
Sztem én vagyok a világon a legnagyobb ellenzője ennek a szlalomozós ökörségnek, de most már eljutottam arra a szintre hogy "elfogadtam" és arra törekszem hogy minél hatékonyabban védekezzek ellene!
Persze sokszor nem sikerül, de ebbe bele kell törődnünk hogy ez a rész ilyen xar lett, nincs más megoldás mint alkalmazkodni és gyakorolni a levédekezését!
-
TommyGun
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Hát ezt nem tudom sajnos.
Más.
Tegnap toltam két online meccset de az első felbaszott keményen, az első 5 percben kaptam 3 gólt, végigszlalomozott a pályán Tevez, a védőim még a 16-osnál se nagyon csináltak vele semmit, énmeg manuálban a védekező középpályással zavartam, de képtelen voltam lekövetni pedig általában nem megy annyira rosszul a védekezés, katasztrófa hogy elmozdulnak oldalra a védőim, egyszerűen szar a AI.
Utána mikor már nem szlalomozott Tevezzel egész jó meccset toltunk, beszorítottam mint a xar a kapuja elé de nem sikerült gólt szerezni pedig volt pár komoly helyzetem. Ez a végigrohanós fos ez kegyetlenül elvan b@szva...ekkora hibát könyörgöm, Vmi itt nagyon elvan cseszve.Gépet World classon pedig már egész komolyan levédekezem, csak tilitolizik 20 méteren mert nincs passza befelé úgy eltudok zárni mindent.
-
argentin27
senior tag
Na most tapasztaltam azt amit itt már sokan leírtak, hogy jön a bűvös utolsó 5 perc és utána mintha elfelejtettek volna focizni az embereim, egy passz sem éri el a másikat és nem az van hogy megelőz és lefüleli a passzsávot hanem egyszerűen nem tud akkorát passzolni hogy elmenjen a társhoz!!!

Az elötte lévő 85 perc hibátlan volt, utána egy sima hátra passznál elcsúszik a védőm és stb....
Eddig nem észleltem, de most már értem!
Természetesen az ellen a 89. percben lőtte a gólt
-
Kalos7
tag
7. osztály 3/3 győzelem és végre nem csak olyanok vannak, akik futkosnak ész nélkül.
Hát én most eleget gyakoroltam és úgy érzem, hogy 7. osztálynál jóval magasabban játszok mert az utsó 3 ellenfél semmit nem tudod kezdeni a védelmemmel.
Én pedig vagy szétkontráztam magam vagy tiki-taka.
Éljen a bunkerfoci ez kell ide a sok futó bolondoknak.
A csávó megindul egyedül messzivel aztán egyből 4+2 védővel találja magát szembe, aztán a gyilkosommal elintézem (Pepe).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kedvencem az, hogy felnyomják a mentalitást ultra támadásra.
Megvárom míg kitámad aztán mehet a szöktetés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IntelKiller7
nagyúr
Most mi a franc baja van? Pár napig nem játszottam, erre most belépek és ez fogad. És semmit nem fogad el. Megnéztem 14-be ott is kérdezte, de ott legalább elfogadta a választ. :/
Valakinek volt már ilyen gondja?
-
MdewC
nagyúr
válasz
zsoltirte
üzenetére
Azt írtad, hogy a feljutást megadta már, szóval ha nem nyertél volna akkor szimplán csak feljutsz.

Kalos7: "Legtöbbet profiban játszottam mert szerintem az a szint, ami a legjobban vissza adja az online-t."
Ami legjobban vissza adja az onlinet, az az ultimate. De még az is kevés a 2. és 1. online osztályhoz. De az biztos, hogy gyakorlással sokat lehet fejlődni. Az tuti.
-
Kalos7
tag
1 hét gyakorlás után vissza tértem az online seasonsba és úgy nyertem 7:1-re hogy öröm volt nézni a játékomat.

Azért nem játszottam online-on 1 hétig mert botrány volt, amit műveltem és azt mondtam, hogy ennek így nincs értelme.
Szal a gép ellen toltam és nyugodtan tudtam elemezni a hibáimat és, hogy min kell javítanom.
Legnagyobb gondjaim a védekezéssel voltak.... ezért olvasgattam profik tanácsát, hogy hogyan kell védekezni.
Valamint teljesen csináltam egy új taktikát és egyéni utasításokkal együtt.
És a végeredmény az lett, hogy olyan masszív védelmet tudtam összehozni, hogy lekontrázni "nem lehet", mert a védők és a vkp-ék ésszel mennek előre, ha egyáltalán mennek.
Plusz a csatárokkal együtt mindenki vissza megy védekezni így a védelem egy beton dzsungel.A támadásaim viszont villám gyorsak, de ha kell akkor is tudok szépen járatni a labdát, ha bunkerfocival találom szembe magam.
Rengeteg meccs azzal telt el, hogy teszteltem a beállításokat és teljesen megtanultam a játékosaim minden mozgását így szinte "minden" helyzetben tudom, hogy mi fog következni.Legtöbbet profiban játszottam mert szerintem az a szint, ami a legjobban vissza adja az online-t.
Tudom a gép támadása nevetséges, de meglehet tanulni, hogy hogyan kell támadni.
És online-on ugyan azokkal a helyzetekkel találkoztam, amiket agyon gyakoroltam magam előzőleg.A védekezést pedig legendáson gyakoroltam és addig, míg a gép a MU-val kapura se tudott lőni.
Valamint a számomra jolly joker-ként használt RB+B gombot gyakoroltam, amivel 30m-ről is lehet gólt lőni.

-
zsoltirte
aktív tag
(#3354) MdewC
Lejátszottam. Kövi meccsen kikaptam, de utána lévőt behúztam és tényleg megadta a címet is. Akkor mi lett volna, ha a maradék meccsből egyet se nyerek? Bukta?
(#3365) Stylerr
Köszi, ezt nem is tudtam. Kár, hogy idén meg magyar csapatot nem lehet összerakni. -
Andris837
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem ut-ra gondoltam, hanem sima karrier módban.
-
MdewC
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De, itt vannak a válogatott mezek között.
-
ferni
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
pedig UTban vannak válogatott mezek és címerek is.
-
Andris837
senior tag
Magyar válogatott mezt be lehet valahonnan szerezni a 15-höz?

-
martoonx
csendes tag
Eleinte én is úgy gondoltam bizonyos hibák, bakik teljesen reálissá teszik ezt a játéknak nevezett akármit. De azért ennyi szerencsétlenség egymás után még a legszarabb csapatoknál sincsen.
Nem is kell plusszos kártyákat venni, a 90. pecben szinte mindenki Ronaldo és Messi lesz a kapus meg potya levente. Valami gond van ezzel az évjárattal, nem tegnap kezdtem fifázni.
Akit nem húz fel a game, az vagy nem online játszik vagy egyáltalán nem. Én sajnos nem tudok offline játszani megunom. World class meg egyszerűen meg szimpla cheat. Az a vicc lehet itt játékstílusod ahogy előbb is értekeztetek róla, de huzamosabb ideig nem tudod ráerőszakolni az ellenfélre az akaratodat. Nem lehet egyhuzamban 1 órát nyomni, kikészülsz után. Szerintem, legalábbis nálam ez van. -
PepLogan
tag
Sziasztok!
Milyen felállást ajánlotok a legjobban?Melyikben melyik poszton lévő játékosok a hasznosak,stb? -
bobooo
addikt

-
zsoltirte
aktív tag
Nah ilyenkor mi van? 7 meccs után 13 pontom volt a 4. osztályban, tehát még egyet nyerek és feljutás. Kövi meccs, totál nyugiba lehozom 3-0-ra. Ki is írja meccs után, hogy 16 pontom van, zsír, feljutok, már csak a cím a tét. Visszadob idénybe és írja, hogy hátralévő meccsek száma 3 és 13 pontom van. Kilépek főmenübe és ott meg azt írja, hogy 16 pontom van, de ha visszalépek megint csak 13-t ír. FUT idény statba jelzi, hogy megnyertem a meccset. Ha egy vacak bug miatt megint elveszi a meccsem és már nem tudom mit csinálok ezzel a szarral. Ötlet? Várjak?

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Egy tesztet persze megér!

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
ha már vettél löketet, akkor azt nem kaphatod meg, de nekem az se jött meg, amit magasabb szintű küldöt...

-
argentin27
senior tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Aham....
De viszont ha valaki nincs még azon a szinten pl 50-70-ig akkor neki meg tudom venni féláron ugye???
Vagy pl én 72-es szinten vagyok akkor ha valaki aki már 80-as az meg tudja nekem venni azt ami nekem még nem elérhetőm legfeljebb amikor én elérem akkor nem tudom megvenni. Ugye?
Mert ha ez így működik akkor tudunk egymásnak segíteni coin lökettel.
-
TommyGun
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nem lehet, ha ez azelött jut szedbe hogy megveszed max mindketten annyit nyertek hogy kevesebb FCCbe kerül megvenni egymásnak de mivel úgyse tudod mire költeni azt a pontot nem sok értelme van...
-
szpal17
őstag
Gondolom ugyanaz a keresési metódus a FUT-ban is...
Viszont ez nem jó hír. Azt vettem észre, hogy napközben jóval nagyobb a szórás a DIV-ok között, mint este. Szóval ha valakinek nagyon kell a 3 pont, az napközben csak akkor ha nagyon biztos magában
(betegség miatt most volt időm a héten játszani napközben is, előtte soha kb.) -
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
A tudatnak mindenképp jót tesz,
az pedig ha dob 5%-ot a magabiztosságon, akkor a játék is mehet jobban. 
"Kápísi?"
-
argentin27
senior tag
Valakinek van tapasztalata a 15-ben a chem lapokat illetően?
Mert a 14-ben azért annyira nem dobott a játékosokon, mint ahogy a youtube-s video tesztek is mutatták:
Most eljutottam arra a szintre hogy tudnék venni mindenkire chem-et, de vajon meg éri ilyen irányban fejleszteni a 15-ben???
-
drk88
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
nem lehet.
-
argentin27
senior tag
A fifa katalógusban van ugye a feloldható coin löket, na most ott tartok hogy az összeset felhasználtam, de írja hogy a barátnak is meg lehet venni 50%-ért.
Sztetek ha már felhasználtam az enyémeket akkor egy barát is tudna nekem venni még egyszer vagy sem?
Amúgy sztem nem, de hogy van ez valójában???Jó is lenne ha tudnánk venni egymásnak coin löketeket!!!

-
MdewC
nagyúr
válasz
cocobanana
üzenetére
Tiszteletem.

Teljesen megértem és tiszteletben is tartom amit írsz, mármint, hogy nem szeretsz kereskedni, hanem inkább játszani, nincs is ezzel gond, sőt.
(Hasonlóan én is inkább játszom, azon kívül csak a web app-on kereskedek, amikor amúgy se tudnék játszani. Egyébként maximum újra listázok, ha be vagyok lépve.)DE.
"Én valahogyan nem látok abban fantáziát, hogy most veszel olcsón x ,y játékost és akkor most ráteszek x y haszont és úgy eladom. Mert, ahhoz elsőnek is kell egy bizonyos összegű tőke, amiből tudsz játékosokat vásárolni. Most pl vásárolsz ilyen Koket, Pedrot, meg hasonló játékosokat, azokat szerintem soha a büdös életben nem tudod úgy eladni, hogy nagyon nagy haszon legyen rajtuk, ezekből legalább 20x kellene megvenni és eladni. Aminek én nem nagyon látom értelmét, de aki szereti ezeket csinálni, hát csinálja."
Igen, egy kis tőke mindenképp kell az induló kereskedéshez, ez max 20K. Amúgy nem 20x kell valamit megvenni és eladni, hanem akár több 100x ahhoz, hogy a sok kis dolog megfelelő hasznot termeljen és ezt teljesen megértem, ha valakinek nincs hozzá türelme, de persze akinek meg van, hamarabb lesz "álom" csapata, vagy mondhatnám úgy is, hogy annak a személynek biztosan lesz.

"Én szerintem akkor jó ez a játékos eladása, ha nyitsz pl egy pakkot, (nem sajnálod rá a pakk árát) és van benne pl egy olyan világklasszis játékos( aki ér mondjuk 50k-tól egészen több százezreket), akit te nem szeretsz vagy nem fogsz mellé csapatot építeni, és szépen eladod jó pénzért. De most hogy veszel egy mondjuk egy Khedirát pl 6k ért és eladod 7 k ért hát szerintem nem sok értelme van."
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet, ugyanis számtalan példát lehet olvasni akár itt a fórumon is, hogy ahhoz, hogy te drágán eladható játékost nyiss, aki nem csak visszatermeli a nyitást, hanem még extra bevételt is ad, rengeteg coint kell beáldoznod, valakinek millió után se dobott semmit! Hatalmas lutri a nyitás, coinból a legritkább esetben éri meg. Kivétel, ha vki pénzért vesz pointot, de az se egy olcsó mulatság, mert ki tudja mennyit kell költeni, hogy a random nyitás miatt essen értelmes.
Sry, amúgy, totál megértem, hogy jobb játszani, mert így van, ezt nem is kérdőjelezem meg!

-
cocobanana
tag
Szia!
Én a helyedben nem vennék , i3 4160-as procit, mert nagyon nagy előrelépés nem lesz tőle és csak pénzkidobás.. Mert igazából az is csak fizikailag 2 magos proci, mint a pentium (zárójelben megjegyzem azok igen jó erősségűek) csak az oprendszer 4 magosnak látja. Mindenképpen én gyűjtenék, egy i5-ös procira, mert az már tényleg 4 magos proci és azon nagyon jól elfut a fifa 15 és jövőévi fifa is elfog meg az utána lévő is.
A zseton gyűjtést én gép ellen szoktam farmolni. Kb 2 óra játékkal olyan 9-13k zseton jön össze , úgy hogy ebben benne van a jutalom zseton is. Én valahogyan nem látok abban fantáziát, hogy most veszel olcsón x ,y játékost és akkor most ráteszek x y haszont és úgy eladom. Mert, ahhoz elsőnek is kell egy bizonyos összegű tőke, amiből tudsz játékosokat vásárolni. Most pl vásárolsz ilyen Koket, Pedrot, meg hasonló játékosokat, azokat szerintem soha a büdös életben nem tudod úgy eladni, hogy nagyon nagy haszon legyen rajtuk, ezekből legalább 20x kellene megvenni és eladni. Aminek én nem nagyon látom értelmét, de aki szereti ezeket csinálni, hát csinálja. Én szerintem akkor jó ez a játékos eladása, ha nyitsz pl egy pakkot, (nem sajnálod rá a pakk árát) és van benne pl egy olyan világklasszis játékos( aki ér mondjuk 50k-tól egészen több százezreket), akit te nem szeretsz vagy nem fogsz mellé csapatot építeni, és szépen eladod jó pénzért. De most hogy veszel egy mondjuk egy Khedirát pl 6k ért és eladod 7 k ért hát szerintem nem sok értelme van. Persze van aki ezeket szereti így csinálni és jól is tudja,annak minden elismerésem. De nekem nem fekszik ez a stílus.
Ezeket úgy mondom, hogy most először játszok Fifa 15 FUT módjával, eddigi fifákban csak karrierezni szoktam, meg sima bajnokságokat kreáltam magamnak Viszont, nekem ez a FUT olyan mint más játékban a farmolás, ami elég monoton az elején és idő kell hozzá, viszont későbbiekben jó csapatom lesz. Mert én úgy állok hozzá, hogy tudom kell egy bizonyos idő amíg a játékban offline módban , összetudok farmolni annyi zsetont, hogy minden posztra világklasszis szintű játékosom legyen. Mert én BBVA csapatot akarok összerakni , ahol olyan játékosaim vannak mint Jordi Alba, meg Dani Alves, James Rodrigez, Benzema...stb
Ehhez az kell, hogy a gép ellen farmolom több órán át a zsetonokat. Nem sietettem magamat, azzal hogy jaj most már full jó csapatot akarok, hanem ha 1 hónap vagy 2 hónap múlva lesz meg akkor annyi. Csak sokan szerintem be van pörögve, hogy azonnal top játékosokat akarnak, mert másnak is az van.Na mind1 kicsit hosszúra sikerült.
-
szpal17
őstag
Tényleg nagyon jót tenne neki egy patch, ami az eddig kiderült hibákat kijavítaná.
Ma pl. megismerkedtem a teljesen impotens (intelligens) kapusokkal...
Eddig csak az volt szembetűnő, hogy kijönni pl. egyáltalán nem éri meg, ha oldalról vezeti rád valaki, mert simán elviszi mellette az ember. Ma kétszer kaptam 40-45-ről gólt, úgy, hogy a kapus jó helyen állt, csak a levegőbe csapott. Értem, hogy ez már a DIV 3, de azért ettől még nem kéne megváltoznia a játéknak
A másik, hogy miért DIV 1-es játékosokkal sorsol össze a gép? Nem mintha nem lennék játékba velük, de azért én mégis csak a DIV 3-ban küzdök.
-
evibly
senior tag
Ne is mondd, nálam ugyanez pepitában.
Az a helyzet, hogy a Fifa 15 nem kedvez a szép, kombinatív játéknak, és ez nagyon nagy probléma. Megy a gyors játékosok futtatása, meg a 0 helyzetből nyerés - ma itthon voltam, játszottam párat és az a tapasztalat, hogy iszonyú szenvedések mellet lehet csak nyerni, de inkább 1:1 arányban nyerek és veszítek. (ok, nem is vagyok egy pro, szóval ez rendben van is így).
Három forgatókönyv van:
1. Baromi erős ellenfől, sprintelős játékkal, küzdök, és veszítek
2. Nagyjából hasonló szint tudásban is és játékosokban is: ilyenkor megy a scriptelés (sztem), az egy gól ide, egy gól oda, a 45., 90., 120. percben szerzett gólok, amitől az ember falnak megy. Arra jöttem rá, hogy soha nem lehetsz biztos magadban, teljesen kiszámíthatatlan a játék és ha valaki megint azzal jön, hogy azért az életben is szokott ilyen lenni, akkor felrobbanok
Nem, az életben csak igen ritka az, hogy megfordul a meccs nulláról. Egy dolog kiszámítható, hogy ha vezetek 2:0-ra, akkor még bármi lehet és lesz is 
3. Jobb vagyok egyértelműen, lövöm a gólokat, végre élvezem a játékot és kilép, hogy rohadjon meg.
Mert azt is el kell ismerni, hogy az EA-nél csak a játékosok tudnak szerencsétlenebb faszok lenni. Olyan is volt, hogy vezetett vagy 3:0-ra, de támadtam ezerrel, ki is állítottak tőle egy játékost, ami utána lőttem neki 3-at. Pár perc volt hátra, érezte, hogy vereség lesz és kilépett - nem voltam boldog.

Viszont az a furcsaság van, hogy mégis jó a játék, de NAGYON kéne neki egy patch, ami ezt az ingadozást, meg a rush alapú hibákat visszaszorítja és akkor remélem jobb lesz minden

-
Barell
őstag
Sziasztok, tegnap végre meg tudtam venni a játékot majd hála istennek a Pentium G3220as procimom játszhatatlanul szaggat. Szeretnék minél előbb hozzájutni egy i3 4160hoz és az lenne a kérdésem hogy játsza-e valaki ilyen vagy hasonló procival? YouTube tele van videókkal, elvileg azon már könnyedén mennie kéne. Valaki ha mondana valami konkrétat hálás lennék!
-
argentin27
senior tag
zsoltirte:
Kíváncsivá tettél, hogy megnézzem én is ezeket az adatokat, de most nincs rá lehetőségem csak azt tudom mondani amire tapasztalatból emlékszem.
Nálam El Sharaawy, Pedro, Vela, Candreva a szélekért felelős és emlékeim szerint nem sok gólt szereznek, de gólpasszt annál többet. Én Nagyon ritkán adok be, inkább befelé cselezek és ebből vagy a kapura török vagy visszagurítom a csatároknak vagy a CAM-nek. Ebből az következik hogy hiába nem lőnek sok gólt a szélsőim de meg lehet velük bontani a középső védelmet, mert legtöbbször az RM elviszi magával az ellenfél LB és CB-jét így nagyobb üres terület marad a CS-ok és a CAM-ek előtt.Szerintem nagyon is hasznosak a szélsők.
Lehet hogy nem érzed annyira a meccseiden, de sztem nagy hasznukat veszed a védelem megbontásában!
Mondjuk ezt Te tudod.Ja ez egészből azt akartam kihozni, hogy még ha nem is a szélső adja a gólpasszt akkor is hasznos, mert bejátszod velük a CAM vagy CM-nek és az játsza tovább a CS-nak és így gól, szóval közvetetten is lehet hasznos:
Húú most lehet hogy nagy össze-visszaságot írtam, ha hülyeség akkor sorry!!!
-
gyulakr
tag
honnan van nektek többszázezer zsetonotok??? nekem csak olyan csapatom van, ami kijön 50-ből, Emenike-vel pl: Emenike + Depay
-
MdewC
nagyúr
Tiszteletem!

Nekem eddig nincs gondom a szél játékkal, sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy elég sok gólt szerzek fejesből, sokszor ez húz ki a "bajból".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont tegnap nagyon beidegesedtem. 4 meccset játszottam, 2 offline ultimaten és 2 online kupa a gyakorlás miatt. (Szerencsére nyertem mind a 4-et, nem is ez a lényeg, de...) Nos a két online ellenfelem érezhetően "gyenge" volt, legalább is ami a kreativitást érinti. Védekezés, akarom mondani szerencsés védekezés, Immobilének és Borsócskának adjuk oda előre és irány a kapu félpályánál. Hiába tudtam levédekezni, a visszavont védekezésük miatt alig bírtam gólt szerezni és nyerni a meccset, szemben offline ultimaten 4*-os csapatok ellen. Az első online meccsen a srácnak összesen két helyzete volt, a másodikból fejessel egyenlített a 88. percben, csak a hosszabbításban sikerült nyerni, a másiknál pedig megértem fordítani. Egy olyan góllal szerzett vezetést, hogy Immobile a félpályánál megindult, Barza rátapadt 30 méteren, Manolas besegített a 16-osnál, mégis átvergődött és belőtte az első helyzetét, pedig összességében nem volt gondom a szerelésekkel... Nyilván lehettem volna pontosabb a befejezéseknél, ez tény, de a játék most nagyon kedvezett ennek a stílusnak, nagyon kellett koncentrálni, hogy ne kapjak ki, pedig sokkal de sokkal jobb játékosok ellen se ennyire nehéz minden esetben... Na mind1, remélem lesz még sokkal több rutin, amivel túl lehet lenni ezeken az ellenfeleken, de eléggé meglepődtem. Ehhez képest a két ultimate 4*-os offline sokkal könnyebb volt.
-
daffy1989
tag
Lenyomtam kb 150 meccset eddig az ut kategórián belül. Ez elég sok coin-t ad és mindig feloldom a katalógusban a coin boost funkciót,amikor olyan szintre lépek. Kb ennyi. Sokat buktam most a pakkozással,de muszáj voltam kipróbálni. A játékosokat mindig kilistázom. Megnézem,hogy a kiszemelt játékosnak mi a legalacsonyabb azonnali ára a piacon és megpróbálom licittel azalatt elhozni. Pl.(kitaláció) szeretném megvenni Ronaldot. A legolcsóbban 1.000.000-ért lehet azonnal elhozni. Nem hozom,hanem keresek olyat,akire licitálnak és lassan lejár. Ha tudom,elhozom 1m alatt. Ha eljött 930.000ért,akkor listázom(eladom) 990ért. Ezen nyernék kb 10.000 coint. Mindig úgy lövöm be az árakat,hogy az általam kiadott árra ráteszek még kb 10%-ot(ez változhat,ha költök rá szerződést,módosítókat). Mivel én olcsón veszem,nem adom drágán. Az EA 5%-os levonása után is marad profit.
-
-
daffy1989
tag
Nyitottam pár pakkot,kár volt. Egy El Shaarawy volt a legjobb,ami jött,a többi 1000 coin körüli játékos.
Mikor van pakk akció?
A következő két pakk árát befektettem egy Rakiticbe,megvettem 8500ért és rányomtam egy cam->cm átalakítót.(ezt 2400ba szereztem). Remélem megérte. Hátul a Casilla-Carvajal-Varane-Miranda-Juanfran tökéletes védelem az én szintemen. Elöl a Hernandez-Bacca duót valami oknál fogva nagyon jól használom(vagy jók is). A kp-m kicsit szellős volt,ide vettem Rakitic-et,Benat és Illarra mellé. -
^Boss
őstag
válasz
zsoltirte
üzenetére
nekem 4-3-3 a felállás, és így termelnek a játékosok (sajnos csak netről nézem, így assistot nem látok) - ha többen is vannak egy sorban, azok a cserék, sérülés esetén vagy fáradtságnál ők kezdtek
Medel 21/2gól
Hamsik 21/8gól - Strootman 14/2
Pjanic 22/8 gólIturbe 24/6
Icardi 23/11 - Dempsey 23/8
Asamoah 23/6 -
^Boss
őstag
srácok, ha a chem 100, de van 1 kilógó ember (piros majdnem midnenfele), az rontja nagyon a dolgot? untradable Raul Meirelesem van, kp-ra cserének jó lenne, de az olasz keret nem szereti..

-
ali75
aktív tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Tisztelet!Nekem is így van.A 14-ben szerettem a szélekkel játszani,viszont nem vagyok az a beadogatós befejelős ember,inkább guriga+gyors kontra játék híve vagyok.A 15-ben próbáltam a tavalyi szélső játékosokkal a játékot és jó pár meccs után nekem is feltünt hogy a szélsők nem hatékonyak vagy ha igen közép felé húzódnak és lőnek gólt.Röviden csak szenvedtem velük,így váltottam így a 4-2-3-1-re ahol ugye a 3 CAM nagyon hatékony különösen nálam Isconak megy nagyon,nálam hihetetlen a pali középső CAM és tarthatatlan.
-
zsoltirte
aktív tag
FUT online idény eredmény 40-18-34 eddig.
Összes lőtt gól 174, meccs átlag 1,89
Összes kapott gól 166, meccs átlag 1,80
Passz pontosság 72%
Birtoklás 52%
Hogy miért is írom ezt? Nos ezért -->
Általában 4-1-4-1 vagy 4-2-3-1(2) felállásban játszok és most nézegetem, hogy kivel mennyi gólt rúgtam és hány gólpasszt adott. És azt nézem, hogy a két szélsővel nagyon kevés gólt rúgok és igazából gólpassz sincs túl sok. Pl Candrevaval 50 meccsen 4 gólt rúgtam és 11 gólpasszt adtam. Nem sok mi? EL Shaarawy 57/9/4, Pepe 42/5/3, Asamoah 43/6/4, Bonaventura 18/3/1, Florenzi 21/6/0. Utolsó kettő inkább alsóbb osztály online + vegyes offline. Azt nézem, hogy a KK KTK poziba viszont jobban termelik a játékosok a gólokat és én is gyakran befelé viszem a labdát, gondolom ezért van ez. Szélen bazdelőrefussutána nem az én világom, tehát aki így játszik annál biztos más eredmény van. Azon filózok, hogy hogyan lehetne jobbá tenni a csapatot és már nem sok új játékost tudnék venni, azok is rohadt drágák, szal a játékomon kell valamit finomítani. Ez másnál is így van vagy én játszok velük rosszul? Ezzel a felállásban ez mennyire normális eredmény? Tudnátok bemásolni saját példákat?
Amúgy nincs valami jó videós taktikai bemutató erre a két felállásra? Leginkább támadás érdekelne. Kivi vagyok más hogy játszik így. Nem Ronaldo, Bale és hasonlókkal, hanem átlag játékosokkal.

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Na majd kipróbálom őket, mert változtatni kell a csapaton, de nekem Chicarito-nak kb. a seggéről is bepattan a labda.
Még a nagy dögöket is lefejeli ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
argentin27
senior tag
JK-ba próbáld ki Vela-t nagyon ügyi.
Chicarito nálam béna volt, ziccergyilkos volt, alig lőtt be valamit. Most Rodrigo az ászom eddig 3 meccs 8 gó, Dos Santos-al jók együtt.
Ha Isco béna akkor csak Cerci jöhet szóba, imádom CAM-be, jól osztogat, jól lő, gyors és ami fontos 4* skiller!
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Én ezzel a BBVAkerettel indulok neki a 10.osztálynak. Borsócska nagyon termeli a gólokat. Isco kb. az üres kapu mellé gurít 200%-os helyzetből.
Quaresma meg csak egy kisebb CR pótló jobb old-on, de még ő sem mutatott sokat... 
-
argentin27
senior tag
Én kamázom a kis mexit, nem olyan gyors mint Deulefou de ügyesebb, jőkat lő és a finess-e is jobb, mondjuk a mexi sem lassú!
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Őt nem próbáltam még.
-
MdewC
nagyúr
Lehalt a PSN.

(Vagy nem tudom, de barátokat nem látok...)
-
Backrau
aktív tag
PC-re mikor lesz már magyar nyelven a játék?
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Sokat gondolkoztam Mirandán, de akkor jól tettem, hogy nem vettem meg.
Más felállásba lehet beférne Pedro a kezdőbe, sőt biztos, de ide kell a masszív középpálya, esetleg Griezmannal, vagy Deulofeuval fogom rotálni. -
argentin27
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
THX

Az általad leírtak alapján:Bravo nem igazán győzött meg, a magas lasztiknál elég bizonytalan és lassú sztem cserélem ter Stegen-re!
Pedro-val annyi a kis gondom hogy sokszor nem érzem azt az 5*-os wf-ot, mert amikor helyzetbe kerül és ballal kell lőni vagy csak betekerni zizzerben akkor 70%-ban vagy el lővi a bánatba vagy alig pöcköl bele, de jobbal ügyes. 1 Próba Griezmann
Miranda helyére gondoltam Machit mert sokszor könnyen elveszíti az egyensúlyát és felborul, bezzeg Pepe-t nem lehet még tankkal sem felborítani, hátha Maschi szívósabb egy kicsit. Ja most nézem hogy Machi-nak a balanca és a streght-je is jobb plusz m/h , Miranda pedig m/m , OK csere!!!
Mandzu-t lehet bepróbálom Rodrigo mellé hátha beválik a tank az ügyes Rodrigo mellett.
-
drk88
senior tag
Most hallottam először Dzsudzsákot h mondják a kommentátorok xD "Dzsudzsuszák"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stylerr
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Griezmannt azért szeretem jobban mert bal lábas, de Pedro is elég jó, de nálam Griezmann a kezdő.
Mascheranoval max annyi a probléma, hogy egy kicsit lassú, de M/H, tehát nem húzódik előre, így nem kell nagyokat visszasprintelnie.
Ter Stegen van mikor hibázik, de melyik kapus nem, viszont sokszor óriásikat véd.
Mandzukic pedig átmegy mindenkin, 87es physicalja van, jól lő és mégjobban fejel!
Ő inkább tényleg ilyen befejezőember, Griezmannal, Deulofeuval és Cercivel szoktam inkább sprintelgetni, de Mandzukiccal is lehet menni rendesen, nem fújja el a szél a srácot! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Majd jelentsetek!
Reméljük kitart a lendület.