Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Igen, pont ez az, és akkor nem említettem a hibrid csapatokat, a nemzetiség alapú csapatokat, az ezüst, bronz és ki tudja még milyen variációkat

-
evibly
senior tag
Elnyitottam ma reggel pár pakkor és meglehetpősen kegyes volt hozzám a sors:
- sima arany Diego Costa
- IF Dzeko, ami nem megy sokba, de azért jól esett
-
evibly
senior tag
Én azért ajánlom a FUT-ot sokkal inkább a seasonnél, mert jóval gyorsabb, pörgősebb a játékmenet. Simán pár fokozattal fel vannak gyorsítva a passzok, a játékosok mozgása, nekem a seasons egy hatalmas unalom, már csak azért is, mert ha a Bayernnel megyek, ami a kedvenc csapatom, akkor tuti, hogy a Real jön szembe, ami egy idő után qrva unalmas

Szerintem a FUT gyerekkorunk különböző kártyagyűjtögetős játékaira alapoz: gyűjtöd a pénzt, ha nyitsz pakkot, akkor lutri, hogy mit kapsz, utána meg kereskedsz a lapokkal. Sokkal többrétűbb, izgalmasabb, mozgalmasabb annál, hogy nyomsz meccseket egy Liverpoollal (nyilván van, aki meg azt szereti, szóval nem leszólni akarom...).
De aki itt ír róla, leginkább a kísérletezésben éki ki magát, variálja a stratégiákat, a taktikákat, próbálgatjuk az alul értékelt, de brutál sebességű, erejű játékosokat, és összerakunk pár elmebeteg orosz, meg török ligás csapatot, mert mindenhol akad pár gyöngyszem, akikkel a szezonban soha nem játszanál...

-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
most fog játszani és Di Maria CAM

valaki irta hogy szélen gatya ugy látom erre ő is rájött.. -
tigomigocika
senior tag
A srác itt kereskedik !
Hol bukik, hol nem!
Eszméletlen milyen játékosok fordulnak meg a keze alatt!!!
és milyen nyugalommal teszi ezt -
Nazara
őstag
UT-ben te állitod össze a csapatodat, ahogyan szeretnéd, amolyan fantasy módon. Persze vannak kitételek, valamilyen kapcsolatnak (liga, klub, nemzetiség) lennie kell az egymáshoz kapcsolódó játékosoknak.
És persze a gyűjtögetés a lényeg, mert hát a valódi világsztárokat elég nehéz megszerezni.
(#2590) MdewC: +1, korábban is ajánlottam már Mertesacker lecserélését, egyszerűen öngyilkosság online használni, bármennyire jó az ember. Szvsz egy Kaboul-Distin kettős bármire elég.

-
tigomigocika
senior tag
rengetegszer találkoztam ezzel a jelenséggel a season alatt ...
számomra is hihetetlen egy mondjuk pl első félidei stat
kapura menő/eltaláló lövések nálam:
18/12 0 gól nála0/0meccs végén pl 27/20 0gól nála 1/1 gól 1
a kérdésedre a válasz az hogy sokkal életszerűbb az egész!
itt sokkal jobban összhangba tudod hozni a csapatot mint bármelyik valós csapatot valaha
Csak rá kell érezni!
hidd el sokkal, de sokkal jobb mint a seasson.... -
MdewC
nagyúr
Tiszteletem!

Ha elfogadsz 1 jó tanácsot, ezt az embert teljesen elfelejted. Ha véletlenül jól is helyezkedik, annyira lassú, hogy sztem lehetetlen vele kapott gól nélkül meccset lehozni.
Sztem kínszenvedés a pali!
Nekem legalább is az lenne!
-
^Boss
őstag
na, kicsit sikerült ráéreznem, ettől még egy csaló rohadék a játék.
védekezésbe belejöttem, ha épp nem akarja úgy a gép, akkor nem kapok gólt. ez 2 szezon alatt 2 feljutást, és sok 1-0-t hozott.
amikor nem nyertem:
ellenfél 5 lövésből 5 gólt lőtt, én 12-ből 1-t (1-5 a vége)
ellenfél 1 támadásból 1 gólt lőtt, én 10+-ból szintén 1-et. Az az egy egy előrevágott labda volt, amivel nyilván az addig 2-t passzolni nem tudó végigfutott, végén csel, és csavarással védhetetlenül a kaput találta el. Tökre érdekelne, hogy a jobban játszók közül miért hagynak ki ziccereket gyakrabban, mint az atombénák, akik 100%-os helyzetkihasználással megsemmisítik az addigi 60-70 perces gyalázásomat. Ezt 3 meccsen egymás után tök ugyanúgy, mindig a Liverpool ellen szoptam be.
(én csak Seasonst tolok, nem nagyon értem az UT lényegét, esetleg valaki felvilágosít, miért tolja azt mindenki? ennyire jó?)
más: ránéztem UT-re. alig van coinom, holott a játék főmenüjében majdnem 150K-m van. miért kezeli külön ezt a játék? mire jó a másik 150K coin, ha nem erre??
-
tigomigocika
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
a minap felment Nálad a pumpa , amire mondtam , vagyis írtam , hogy ne add el ismerős az érzés...
volt egy kérdés
amire meg is kaptátok a választ

-
Zsohi
őstag
Ez a b*szadék védekezés az agyamra fog menni idővel...
Minden vereséggel végződő meccsen 1 góllal kapok ki és tenni se nagyon lehet ellene sokszor. Mikor Mertesacker 2 méter magas, de minden egyes szögletnél a 16 sarkában helyezkedik, vagy a támadásoknál a középpályán kolbászol, hogy minél könnyebb legyen lekontrázni... Ismételten szögleteknél a gép a kapufa mellé a 160 magas Cazorlát állítja, hogy a ficakba tartó fejeseket esélye ne legyen elérni... A csúcs mikor teljesen magától véletlenszerűen váltogatja az embereket a játék miközben manuális módra van állítva, így ajtó-ablak helyzetet teremtve az ellenek. Mikor a kapus a mellette lévő guruló labdát kiengedi szögire, de az ellenfélről kiguruló labda után megy. Na meg mikor pontosan az ellenfél elé üti a simán fogható labdákat már semmiség... Komolyan, ha nem megy a védők terelgetése lehúzhatod magad, mert a végére mindig többet fogsz kapni, mint amennyit rúgtál...Azt még mellékesem meg említve, hogy még mindig nem lehet menteni a kontroller asszisztokat a FUT-ban...

A legelb*szottabb rész lett a sorozatban...
-
argentin27
senior tag
Üdv!
Este hazaérve a melóból olvasgatom a mai történéseket a fórumon és mosolyogva olvasgatom a gamepad halálozási arányát egyes delikvenseknél, akkor én sem maradnék ki ez a 4. joy-om 2 év alatt, 3 Logitech és most ez az X360, de ezt nem vagyok hajlandó bántani mert nagyon jó és drága és elegem volt hogy 8-10k-ért kell mindig joy.t vennem, inkább dühömbe kiabálni szoktam!!!

Na akkor ezek után nevezzetek engem őrültnek amikor valaki 16 joy-t pusztít el!

Az én szerény 4db-ommal ártatlan báránynak minősülök!
-
zsoltirte
aktív tag
Ez egyszerűen már hihetetlen. Nekiálltam az ezüst csapatommal offline idényekbe játszani. A mostani meccsen 20 kapura lövésemből 7 kapufa lett.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
(#2575) IntelKiller7
Xbox-on 3,5 milla az egész.(#2577)
Tavaly Xabi Alonso és Modric volt a két legjobb CDM a BBVA-ba. Egyik még k drága, a másikat elvitte a Bayern. Én első körben Gabi-ra tennék egy DEF kártyát, aztán ha lesz cash azért megnézném a másik kettő csiguszt is. De Xabi Alonsonak tavaly arany lába volt, ennek a kettőnek meg passz....
-
zsoltirte
aktív tag
Minden managernél van egy szám, hogy 0 1 2 3%. Annyit kell venni, hogy ha összeadod őket, akkor 50% legyen. Ilyenkor ha aktiválsz egy szerződés kártyát, akkor +50% szerződést kapsz. Így jön a 28-ra +14 és lesz belőle 42 szerződés. Egyféle kártyából csak egy lehet, így sokfélét kell venni.
-
Stylerr
addikt
Nos, jelenleg itt tartok a BBVA csapatom fejlesztésével. [link]
Juanfrant akarom majd Arbeloa helyére, illetve Jordi Albát pedig Siqueira helyére, és talán Khedirát vagy Busquetset Gabi helyére, de sajnos ők elég lassúak, Gabi valamivel gyorsabb és jobban is lő. Ezek a rövidtávú terveim. Az viszont rohadt idegesítő, hogy hiába állítom be meccs előtt, hogy "High pressure" taktikán legyek, visszaállítja magának defaultra sokszor.. Kíváncsian várom a véleményeket!
-
MdewC
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
PC-n biztos sokkal többe kerül az tuti!

IF Tevez se volt "annyira" vészes PS3-on, PC-n mennyi most?

-
BMS
őstag
hali
Ps4-en tolom a fifát,leginkább a karrier módot...van egy oylan problémám,hogy egy angol 4. osztályú csapattal kezdek aminek a molton road van beállítva alapértelmezett stadionnak. Én átállítottam egy másikat és amikor kezdem a karriert a használt kereteket "legújabb letöltése" vagy download latest mert ugye angol arra rakom és visszaáll a molton road..de mért?
-
Kalos7
tag
Reszkess világ mert 2010 után visszatérek az online világba, mert szerdán érkezik meg a játék

Ez az 1. játék, amit eredetiben veszek meg és nem *********
Létezik még a mIRC, ahol klán szinten lehetett versenyeken indulni?
-
MdewC
nagyúr
Ez szép lenne... [link] -
zsoltirte
aktív tag
Végre megy Xboxon is a WebApp, így bevásároltam managarekből, hogy meglegyen az 50% + a szerződéseknél. Bronz, ezüst, arany lett vegyesen és úgy nézem, hogy kb 1% 200 zsetonba került, igaz én azonnali áron vettem mindet. Volt pár, de ha összességében nézem, akkor 10k-ba került az 50%. Minden szerződéshez +14-et ad, így kb 28-30 rendes szerződésnyi áron kaptam végtelen +14-t, szal elég hamar megtérül. Vegyétek ti is.

-
Zsohi
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Sajnos mindig az a szerencsétlen gamepad kerül az ember keze ügyébe.

Személyesen nekem tegnap sikerült átesnem a tűzkeresztségen, szerencsétlen kar a plafonig pattant és a PCB megrepedt. Egy Logitech F310 volt... Mondanom se kell jóérzés volt kiadni a dühöt magamból, de elég költséges módja ez a stressz levezetésének. Szóval az újabb F310 már maximum önhibájából fog a szemetesben landolni.
(#2531)
Ez a tutorial meg nem rossz, de én egy Artetával is berúgom messzebbről.

-
tigomigocika
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
attól már csak az volt jobb amikor meccs közben offoltam le a régi kart...gyorsan kar kikapcs, uj beüzemel,meccs vége szopó....uj kar off , másnap be boltba megint...mire az eladó:
"fifáztál"?
Mondom ja.. vigyorogva
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ja így már értem

Én a múlt héten vertem szét a Razer kontrollerem mert a meccs közepén beszart a sprint gomb xD -
Nazara
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Lel, én 2009-ben vettem a vezetékes X360 joy-t, és idén tavasszal ment véglegesen tönkre, de vagy kétszer biztos találkozott a földdel mesterséges gyorsulást követően...

-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
jó de ezeket a számokat 2008tól vesszük 2014 juniusáig

He leosztod nem olyan vészes átlagban
Nem, már leszoktam róla... húzós az ár így vissza nézve... -
vegitossj7
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Vehetnél nekem is kettőt pluszba

-
tigomigocika
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Fifa sorozatok

Am pont hogy nem , mert sokan panaszkodnak a gombokra h behalnak...
aerre jobban vigyázok
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
16?! Mit csinálsz te azokkal a kontrollerekkel?

PS4-nek jobb, és strapabíróbb a kontrollere mint a PS3-nak. -
Nazara
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Örülj neki, addig van egy kis nyugalmad.

-
tigomigocika
senior tag
Fasza...
leghamarabb szerdán jön a ps4 meg a fifa
-
MdewC
nagyúr
-
Kalos7
tag
Megbízható bolt ez, ahonnét megtudom rendelni a fifát pc-re?
-
drk88
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Origines acchoz.. kapsz kódot és beváltod.
-
elod22
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én ezzel az ezüst csapattal eljutottam a döntőig az új online kupában, ahol 4-1-re vezettem félidőben és kikaptam 5-4-re. Ez volt tegnap délelőtt, de még azóta se nyugodtam le

-
drk88
senior tag
Aki annyira ragaszkodik a 15packhoz meglehet venni g2a-n 2.99juróért.
-
Scale
őstag
Valaki kapott az 576-tól packos DLC-t vagy Loan Messit? Mert elvileg még ezek jártak volna alapból az előrendelőihez de én is csak ilyen szar Adidas akármilyen DLC-t kaptam..
-
tigomigocika
senior tag
-
saltanus
aktív tag
kapott dlc 576-tól szabadrúgás gólöröm ....

-
evibly
senior tag
Reggeli meglepetés: újra megy a kereskedés weben és a mobilos appban (Xbox).
"FUT Web & Mobile Companion App trading has been re-enabled for Xbox players. Game on!"
-
Chereiose
addikt
576 küldi nekem itt a dlc kódokat, pedig nem is náluk vettem..Gameshoptól meg már kaptam, azèrt ezeket is megpróbálom beaktiválni, hátha valami új.
-
fidorr
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A dlc kódot hová kell írni?

-
Backrau
aktív tag
PC-re mikor lesz már magyar nyelven a játék?
-
lofagi
addikt
Olyan hibával már találkozott valaki,hogy a billentyűzetet érzékeli aktívnak és azzal akarja irányítani a játékosokat, de hiába nyomom közben a joy-t nem vált vissza rá.
-
MdewC
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tényleg az!

Am pont ezért mentek fel a Seria árak is. Mert olcsó volt és ezért felkapott lett. Akiket az elején vettem és eladtam haszonnal:
Armero: 18->35
IF Ménez: kb +30
Tévez: 32, 67ért hírdetem...
De szinte mindenkit feléért vettem, kivéve Cuadrado.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Csatárban meg főleg drága. Pl Diego Costa 70-80-90k, Ibarbo 15-20k
És egy állat a csávó 
Az elején kellett volna venni párat belőle, és most eladni, mekkora biznisz lett volna
-
dracox
addikt
Várható egy CR SIF a mai triplázó teljesítménye után... Az a pali egy gép.
Örülök, hogy mindezt láthatom is.. 
"UI: Ronaldo foglalj helyet a 11 szék közül valamelyikére"
-
argentin27
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igaz, a BPL-ben az értelmesebbek már drégék!
Akkor marad a Seria -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
BPL drága, Searia A olcsóbb

-
Nazara
őstag
Megjött az 576-tól a DLC-kód levélben, Adidas All-star csapat, kezdőrúgás módban lehet velük baromkodni biztosan.
-
Zsohi
őstag
Na egy kisebbfajta szemléletváltáson mentem keresztül, mivel a védekezés hát nem az én asztalom az idei részben. Szóval "rúgjál többet, mint amennyit kaptál" saját monológomat meghallgatva, felállást váltottam egy 3 védős rendszerre, amivel úgy tűnik sikereket érhetek el. Az utóbbi 6 meccsen sikerült 3,78-as gólátlagot produkálnom, 2,9-es kapottal és végre nem a 9. osztályban szenvedek a bent maradásért.

-
argentin27
senior tag
Na elment az összes játékos mind egy szálig!
Erre a hülye fejemmel összedobtam egy ilyet: [link]
Maradt még 80k, sztetek a cseréket oldjam meg BBVA-ból és akkor tudok rotálni, vagy pedig egy más bajnokságból és sorcserét alkalmazzak???
Ha sorcsere akkor melyik bajnokságból érdemes hasonló erősségű csapatot összerakni sztetek???
A Bundes az felejtős mert nincs egy értelmes csatár sem.
Lehet hogy BPL kéne? Vagy SeriaA? -
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Meg kell szokni, emlékszel hogy a 14ben is mennyit idegbajoskodtunk?
Ez se lehet másként
Hozzá kell szokni hogy itt más az idegbaj tényező és aztán már is "jól" fogunk szórakozni 
-
zsoltirte
aktív tag
Kapusokkal tele van már a tököm komolyan! Hazagurítom a labdát, ő fut érte, hogy kirúgja, erre elesik a saját lábába és lefekszik a fűre kicsit pihenni. Ellen meg odafut és üres kapuba bepasszolja a labdát. Csak a feljutásom ment el sztem ezen a gólon, mert 3 meccsen nem vagyok képes 1 pontot összekaparni. Nem vagyok ideges... áááááá dehogy...

-
MdewC
nagyúr
IF BONU!!!
HAJRÁ!

-
tigomigocika
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
komolyabban a 98as fifa ota fifázok....
nyugi ne add el hallgass rám
-
szami777
addikt
-
Scale
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
És hogy tervezed eladni úgy a 15-öd hogy megmaradjon a 14 ugyanazon az origin accounton?
Mindent vagy semmit 
-
argentin27
senior tag
Már listáztem az összes játékosom, kb 120k coin lesz belőle
Ez a rész sokkal-sokkal jobban felkúr mint a 14, ezért úgy döntöttem hogy ezt a kiadást kihagyom, elvegetálok egy évet a 14-es és ha a 16-ban meg szelidítették a levágott fejű csirkéket akik szaladgálnak a pályán ész nélkül akkor szóba kerülhet a megvétele! Ja és ha a védők hajlandóak lesznek néha azért szerelni is!
Ha az is ilyen akkor végérvényesen búcsút intek a Fifának és átszokok a PES-re!!!
Elég rég óta fiázom, már az első kiadások óta, a 14-el még tűrhető volt és nem is tartottam magam rossz játékosnak vele, amit egy jó pár meccs bizonyít amit zúztunk pár kedves fórumtársammal. De ez egész egyszerűen egy kabaré számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Weboldal - Webdesign készítés
- NBA és kosárlabda topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is pont beírom vmi gebasz van, erre rájöttem hogy kell játszani. Azóta már nyertem online is több meccset, de még a vereségek se olyan elviselhetetlenek. Pech vs. szerencse.
Hozzá kell szokni hogy itt más az idegbaj tényező és aztán már is "jól" fogunk szórakozni 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)