- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Az milyen, amikor német kisfiú a túloldalon beszél a mikrofonba, amikor kapja a gólokat szomorkodik, de amikor meg lőtt egyet 3-0-nál, a kacsatánc gólörömnél nyomja a dalt!
Besírtam! 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Dr. Student
üzenetére
Szia,
Elméletileg minden lapot megtalálsz a saját klubban, a keresőben pedig a klub lap keresésnél megtalálod a címereknél (laptípus: címer) ott tudod aktiválni is. (PS3-on négyzet gombbal jönnek elő a funkciók, bal szélső gomb a négyesből) Egyébkét itt minden lapot megtalálsz, hasonló módszerrel pedig küldhetsz a piacra, vagy a csapatba.

-
csabesz19100
csendes tag
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy lehet magam elé engedni a labdát passz után vagy h lehet átlépni?
-
Dr. Student
senior tag
Hahó!
Két kérdésem lenne.
1. Karrier mód meddig tart ? Hány szezon lehet vele nyomni ?2. Fifa Ultimatet tegnap kezdem el, ami elsőre nagyon zsenálisnak látszik.
Nem találtam sehol, hogy már a saját klubba lévő lapjaimat hogyan tudom eladni. Csak akkor tudom amikor veszek egy kártya paklit mondjuk és akkor döntsem el mi lesz a sorsa, akkor oké.
Viszont van pár felesleges lapom amit szívesen eladnék. Ezt hogyan tudom megoldani ?
Illetve a címert választani hogyan lehetséges mert kaptam egy kártyalapot amin címer van, de azt használni nem igazán tudom.Köszii. Nagyon-Nagyon.

-
MdewC
nagyúr
Köszi szépen Srácok!

Most játszottunk septoXe kollégával, sajna csak 1et, de szivatott rendesen (mákkal egyenlítettem, tiziket buktam
), uh van hova fejlődni! 

-
Nazara
őstag
Érdemes a youtube-on szétnézni, rengeteg beginner tutorial van, meg a játékban is megtalálható az összes létező csel leirása. Ajánlom, hogy az arénában válassz egy 5*-os cselezőt (Nani, Ronaldinho, CR7, Neymar stb.) és gyakorold a kiválasztott cselt minden irányban, mert ugye a két analóg kart mindig más irányba kell mozgatni attól függően, hogy merre nézel.
Amiket én használok.
Ronaldo Chop - fej-fej mellett a védővel, gyors irányváltás - videó
Scoop turn - ez hasonló a lövőcselhez, viszont csak akkor működik, ha állsz, vagy nagyon lassan sétálsz, mig előbbit legnagyobb sprint közben is használhatod - videó
McGeady Spin/Berbatov spin - Az elsőhöz 5*-os a másodikhoz elég 4*-os cselező, de mindkettő rendkivül hatékony, mikor szélen futsz, pillanatok alatt be tudod csapni a védőt, és már le is ráztad - videó
Roulette - klasszikus Zidane csel, hasznos szembe jövő ellenfélnél - videó
Itt megtalálod kigyűjtve az összes kombinációt, érdemes megnézni őket Youtube-on, majd az Arénában begyakorolni párat.
-
boff
senior tag
EA-t hol tudom elküldeni a retkes kurva anyjába?
Legelső meccsemet lejátszottam FUT-ba amit meg is nyertem 3:1-re és a legvégén elakartam menteni egy gólt mert el sharawwi-val 30-ról bevágtam a filóba szabadrúgásból de nem mert vége a meccsnek aztán pár másodperces töltés aztán írja, hogy hiba az ea servereivel és kilépett magától az egész játékból.... Aztán lépek vissza és persze, hogy egyből a BNF felirat fogad és az ellenfélé a 3 pont..
Azt még hozzátenném, hogy fél óráig tartó laggolós meccs volt ez is. -
MdewC
nagyúr
Sziasztok!

Elnézést a kisregényért, de muszáj megosztanom a mai eseményeket!

Sikerült 2 online kupát is megnyerni!
Seria A:
Jack Frost:
Utóbbit ráadásul az egyik legszorosabb döntőben. Az ellenfélnél elől Aguero, IF Fernandinho, IF Navas, IF Pedro és Neymar támadó alakulat. Szerencsésen alakult a meccs, a 73. percben sikerült megszereznem a 2. gólom, 2-0 ide, amikor azt hittem, hogy megvan (öreg hiba, tévedtem) a meccs, ekkor Agueroval középkezdésből lőtt 1et. Jól van, nem probléma, közben cseréltem, kp-ra hoztam Marchisiot és a legkirályabb cserémet, aki létezik Mirkot (KTK poziba szoktam Tevez helyére behozni középre, hihetetlenül OP azon a poszton, nagyon meg tudja lepni az ellent a brutál labdaszerzéssel, indítással és fejesekkel.) szal gondoltam nincs para...
Ezután kaptam egy brutál támadás sorozatot, a sok kavarodás végén sikerült egyenlítenie, de csak magamnak köszönhettem! Aztán megtörtént: Neymar, 90. perc, 25 m, csavart lövés, felső kapufa, gólvonalra, gól!
(Nem hittem el.)
Középkezdésnél azonnal cseréltem, persze, hogy Ibarbo, más sansz nem maradt. Sikerült addig kavarni, amíg (2-3 passz és kiugratás), be tudtam adni és az utolsó pillanatban fejelni egy hatalmasat a kolumbiaival, hogy kiszakadt a háló! Hosszabbítás!
(Általában csak kapni szoktam ezeket a gólokat...) 
A hosszabbítás első felében sikerült a híres cserémmel
Vucsival megszerezni a vezetést, de még túl sok volt hátra. A hosszabbítás második felében kaptam egy kontrát, Aguero egy kis geci tank
lehámozta magát és egyenlített, jöhettek a tizik! Na, itt már tök mind1, reméltem, hogy jobban jövök ki belőle.
Az elsőt egyből védtem Buffonnal (pontosabban Ő védte...) Aztán az ellen is kifogott 1et, majd 5-5 után mondom lesz ami lesz, már csak a szar rúgók voltak hátra, mondom nem mozdulok, talán belelövi a kapusomba! YES!
6-5 ide! 

A kupát sikerült offline is begyűjteni, a két játékos pakkból (12-ből 1 egyedi) kétszer esett Muriel, de annyi baj legyen!
Elnézést a hosszú sztoriért!
Tisztelet!

-
Peat;)
veterán
válasz
dvtkfan
üzenetére
Nekem ma egy olyan eset volt első osztályban, hogy 85. percben benyomtam az ellenfélnek a 3. gólt, ő nullánál tartott. Az ilyenkor szokásos megállítjuk a játékot és pörögni hagyjuk a számlálót elkezdte játszani, a 3. alkalomnál letelt az idő és hoppá nem adta vissza a játékképet a csodaprogram, belefagyott a háttérben persze ment a kameramozgás, program fagyott nem a gépem. Hagytam negyed órát homokórázni, hogy ne én legyek a hibás ha előbb kilépek. Negyed óra után bezártam, visszalépek és jött a dorgálás és a 3-0-ás meccset odaadta az ellenfélnek aki baszakodott és unfair volt. EA games.

Egyébként nagyon kemény hogy semmilyen komolyabb szabályozás alá nem esnek a softwares szórakoztató programok, itt nem csak a FIFA-ról van szó, hanem a Battlefieldről is pl de ott volt az az Alien játék ami az évtized átba**ása volt. Gyakorlatilag bármit készít bárki ha jól promótálja és nagy volumenben értékesíti az adott programot akkor az a csalás/pénzmosás stb. legalizált formája.
-
Dinter
addikt
Melyik cseleket érdemes megtanulni először? Most kb. semmit sem tudok, csak össze-vissza szoktam húzogatni a kart. De azért gondolom néhány csel hasznos lenne.
-
dvtkfan
senior tag
Kész...vége...kiégtem...
Mi a tökömért van az, hogy amikor bejutok a döntőbe, akkor a játékosaim úgy játszanak, hogy nem tudnak labdába érni?????????????
Első félidőben az ellenfél elhúz 3-0-ra, de nagy nehezen a 45.perc 60. percében (volt már olyan, hogy a félidő kb tartott 4 percig, a 45.perc hosszabbítása meg 3 percig
) sikerül begyötörnöm egy gólt, így a félidőben 3-1....na mondom itt még meglehet! Elkezdődik a második félidő, sikerül gólt lőni, majd a 90.percben kiegyenlítenem, örültem is...jön a hosszabbítás, első félidejében, mintha a játékosaim a pályán sem lennének, de szerencsére nem kapok gólt...jön a hosszabbítás második félideje, na itt már érezhetően ismét a pályán vagyok, sok helyzet, de nem bírok gólt lőni...120.perc, ellenfél szélen elfut, beadja, kapus szögletre ment...filózok, hogy kifussak-e, ne fussak ki, nem futok, Vidic fejel, kapusom véd, kiüti, védőm megszerzi, abban a pillanatban ellövöm (gondoltam én hogy mind1, jók lesznek a tizik, csak gyorsan lőjem el a kapumtól), erre hátba lövi az előtte lévő játékost, visszafelé pattan a kapum felé, a kapus simán foghatná, de nem....neki be kell ütni a kapuba.................és akkor ne legyek ideges?????

-
dracox
addikt
Az szerintetek miért van, hogy az 1 órára listázott játékosokat jobban elviszik, mint a 3-6-12 óraiakat?
-
vegitossj7
addikt
egyszer nyerek úgy ebben a hónapban, hogy az ellenfél már kínjában öngólokat lő, PERSZE BAZDMEG hogy akkor basz le az origin a szerverről...

-
bmw528
tag
Különben én baromi kitartó vagyok, 6x jutottam be idáig a kupadöntőbe és minden meccset úgy játszok kivétel nélkül hogy sokkal később reagálnak a játékosaim, pedig egy órája tudom mit fog csinálni az ellenfél :-) persze egyszer sem tudtam megnyerni még...
Nekem kifejezetten sakkoznom kell, minden meccsem rossz, a játékosok erőtlenek, de azért a kedvencem az amikor vezetem a labdát senki nincs a közelemben és egyszer csak elhagyom a labdát, mindegy évek alatt megszoktam hogy szopások a meccseim, a joy azért nem repült még mert drága a DS4 bár szerintem nem sokáig fogom kibírni itt sem :-)
-
boff
senior tag
Nekem max a "kátém" aki nagyon jókat fejel van, hogy hídba visszahajlik a labdáért és befejeli
Meg el shawwari (még mindig nem tudom, hogy írják) elképesztő amit művelni tud szóval ő is kulcsember lett. Esetleg még balotellit kéne majd megszereznem a "kátém" helyére de most megvagyok vele elégedve. -
Nazara
őstag
Ismerős a helyzet, de ezért van ütős védelmem, 10 meccsen jó ha egy fejesgólt kapok akcióból. A szöglet más tészta, az tiszta oroszrulett.
De mostanában elgonoszodtam én is, második csapatnak a Portós mögé összeraktam a Galatasarayt, aztán szélen elfut, bead, Drogba, Yilmaz, Ibarbo vagy Jackson Martinez meg befejeli...

-
boff
senior tag
Pont ma volt egy meccsem ami 4:4 lett végül de a lényeg, hogy mind a 4 gólt úgy kaptam, hogy szélen felfutott valami játékossal beadta és benzema befejelte legyen bármilyen helyzetbe is, 20m-ről, 0szögből 3 ember rángatta úgy is meg volt egy sima is, hogy nem ment rá egyik védőm se. Hiába próbáltam megállítani a szélen felfutót mindegyik játékosom balfasz módjára kilépett elé ahelyett, hogy elkezdte volna ráncigálni pedig nem nyomtam túl lassan.. Mind1 1 idegesítő volt, hogy kijátszottam 4:3ra kb 88. percbe aztán felfutott és befejelte benzemával és 4:4 lett a vége..
-
Dinter
addikt
Minden tutorialban azt látom, hogy úgy kell védekezni, hogy LT-vel lelassítom. Viszont ezzel szinte lehetetlen mellette maradni, illetve mire embert váltok, és hogy az legyen akit akartam, és oda is érjek vele, már rég nem aktuális. Ti hogy csináljátok? Ill. tegnap volt egy szituáció, jött be a labda, sima gól lett volna, csak a játékos előbb levette. Azt mondta valaki, hogy ilyenkor a bal kart nyomjam, és akkor nem veszi le. Most nem tudom, hogy B mellé gondolta, vagy eltévesztette és jobb karra gondolt?
-
deszkaúr
tag
válasz
csabesz19100
üzenetére
csabesz nemtom miota fifazol de jobb ha tudod irányitott játék formájában mükszik ez a játék
lehetsz bármily ügyes szép és okos a fifa a főnök
persze játssz lelkesen én is azt teszem és reménykedjünk hogy feljebb juthatunk
én is nyomom évek óta FUT ban és idényekben is
általában sikerül eljutnom az 1 osztályokig de eszméletlen sok idegbetegség árán
szal nemtom megéti-e?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
perszse egy szép gól vagy egy győzelem sokmindenért kárpótol
-
Dinter
addikt
Sztetek Megéri megvenni meg a fifa14-et? Offline tudom tolni, de nincs otthon senki, akivel jatszhatnek, gép ellen meg nagyon unalmas. Fejlődni szeretnek benne, ezért kerdezem, hogy Online jobban lehetne-e?
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
köszi

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszönöm!

Na igen, megfontolandó, gondolom Jesus helyére gondoltad. Próbáltam már Zapatat és sima Benatiat is, mondjuk az IF verzió biztos jobb, Campagnaro is szintén. Ami rossz volt velük, hogy sokszor futották le őket, ezért döntöttem Jesus mellett. Védő létére nagyon gyors és minden adottsága megvan. Ár/érték miatt van a csapatban, de nagyon gondolkodom...

-
csabesz19100
csendes tag
Tapasztalt már valaki olyat h 1 mecset jobb ellenfél ellen megnyer szerencsével és a következő meccsen egy jóval gyengébb ellenfél ellen pedig semmi nem jön össze, mintha a gép nem engedné vagy nem értem, 4 kapufa 4 ziccert kihagyok de ugyan úgy lövöm mint eddig csak nem megy be semmi és neki meg 4 ből 4 bemegy.
-
MdewC
nagyúr
válasz
HoReSz1975
üzenetére
-
septoXe
tag
Én is nagyon szeretem a Fifát,de egyszerűen néha ugy feltud baszni.....a karrier módot pedig nyomnám ha nem lenne ilyen tetű LASSÚ, gondolom nálatok is így van????!!!!
20-30 mp-t kell várni több alkalommal is hogy oldalt váltson.....:@@@
Mikor cserélek is összevissza ugrál minden.....úgy kéne hogy mikor léptetek egyből rá váltson,ne fázis késésekkel.
A 13-ban csak-csak elfogadtam,de itt már sok,azt hitem legalább ezt kijavítják mert ez a LEGNAGYOBB baja a karriermódnak
Ez miatt élvezhetetlen. -
vegitossj7
addikt
Szerintem 3 dologgal meg lehetne csinálni az egészet:
-Mikor indításos passzt kap a csatár, akkor ne hülyüljön meg a védő, fusson úgy, mint előtte futott, ne lassuljon le, meg rúgjon luftot.
-Containing, kiszedése.-ÉRTELEMES A.I. A VÉDŐKNEK.Ha kell futnak az emberrel, nem csak állnak mint a faszENT...
Főleg a beindulásoknál totál retardáltak szegények...Az emberfogásról már ne is beszéljünk...
(Alba fogja Llorentét a szögletnél...) -
sch_a
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Hát azért Lewandowski ellenem kb. tényleg mindenhonnan gólt lő. Néha már tényleg nehezen hiszem el.
Null szögből fejjel, lábbal, 40m-ről, 16-ról ollózva, akárhonnan. 
-
vegitossj7
addikt
Nekem a legnevetségesebb rage-im:
-Lewandowski 16-oson kívűlről, a 90. percben a Nutmeg klasszik döntőjében befejeli (oldalazva, csukafejessel) az álló kapusom feje mellett,ezzel bukva azt.
-A beadásaim 90%-a.
-Utolsó meccsemen, amit toltam, a gyereknek 95-5 százalékban volt birtokában a labda és nem csinált mást, mint hogy Llorentére ívelt a szélről. 2-0-nál lekúrtam a gépet.
-Mikor 80%-ban 1v1-ben, KÉPTELENEK BELŐNI A KIBASZOTT LABDÁT. (IF Damjanovic.)
-Kompany
-1. osztály 22 pontjáról, a 7.be visszaesni ugyanazzal a csapattal
(Majd vissza is tértem.
)Én hülye, elvertem a pénzem egy IF Lewa-ra, de legalább ő lő gólokat, igaz nem egy El Arabi, de akkor is

Nem ér 800k-t, az már szent
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Sajnálattal olvasom a sok idegeskedő kommentet. Megértem azt, hogy vannak idegesítő dolgok a játékban, ugyanakkor szerintem az egyik legjobb fifa lehetne.
A csavaros passz az előző részben is benne volt (inkább könnyebb lefordulni és üres embert találni, de igazából ez részlet kérdés), sztem az túl sok előnyt nem jelent, viszont ami tényleg idegesítő, ugyanakkor teljesen "reális" lehetne, mint az életben is, rengeteg olyan szitu alakul ki a pályán, hogy a játékosok hibáznak. A gólok többségét is hiba előzi meg. Viszont amikor egy embered nem indul el, hiába húzod a kart mint állat, az rohadt idegesítő (szerencsére ritkán fordul elő, de akkor nagyon kellemetlen), még akkor is ha az valójában reális is lehetne, hogy hibázik. Ilyenkor az a kérdés, miért a mi játékosunk hibázik, miért nem az ellenfélé és ezek a hibák kiegyenlítik-e egymást meccs közben. Mert ez a kérdés, hogy meccs közben, hiszen ha a sok hibát egy másik meccsen kapod vissza, annak semmi értelme, hiszen addigra már lehet, hogy rég kiestél a ligából, kupából, valós előnyöd nem lesz, ugyanakkor az ellenfeled idegeskedik (jogosan), te meg nem érted, hogy most miért sikerül minden, ami az előző meccsen nem. Engem ez zavar a legjobban, ugyanakkor szeretem a játékot. Nem akarok okoskodni, a lényeg, hogy kitartást és sok gyakorlást, győzelmet kívánok!
Ígértem, képet a csapatról: Csapat

-
boff
senior tag
Hát ez gáz ez a játék. Gondoltam lejátszom a negyeddöntőt, kereken 10:00-kor kezdtem el a meccset és 10:44-ig tartott, gonolhatjátok mennyire volt idegesítő. Ezen kívül még úgy kaptam ki 3:1-re, hogy az ellenfél azért kapott 11-est mert mellé lőtt
Nem láttam semmi történést mellé lőtte a labdát aztán 11-es.. Mondom ok. Kb 15 másodperc volt mire elment a labda a kapuig de így se sikerült kivédeni. Aztán 35m-ről berúgott egy szabadrúgást majd meghülyült a fifa és 1 emberemre se tudtam ráváltani mindenki csak ált mint egy fasz, persze esett az eső gondolom azért. -
gardzser86
csendes tag
Szia.
Coint nem vettem. De az EA-s srác is ezzel jött hogy van 220K-m és biztos ezért ellenőrzik a fiókom.
Csak ezek szerint nem lehet gyűjtögetni coint? Ráadásul elég gáz hogy pont ünnepekre tiltanak ki amikor hosszabb időre othon van az ember.
Azért gondoltam az amerikai IP-re mert azt feltételezhetik hogy megosztottam a fiókom.
Vagy rosszul gondolom? -
fpatrik17
senior tag
Amúgy engem ebben az egész FIFA 14-ben egy dolog idegesít, de tetves mód...
13-ban megtanultam úgy védekezni, hogy már a csatárokkal letámadok, és eléállok a játékosaimmal a lehetséges passz útvonalaknak. Első osztályban úgy hoztam a mecsseket, hogy örültek a nyomorékok, ha átjöttek a térfelemre. Na 14-ben ez totál nem működik, mert a csudapasszoló játékosok, bármilyen szerencsétlen is a gyerek és ott állok egy playerrel az arcában, akkor is lányos zavarában el tudja passzolni, mert olyan kiflit teker bele a játékos magától, hogy direkt kikerülje a playeremet. Ezzel az az egy gond van, hogy ezzel megint a nyomorékoknak kedveztek. Simán végig olvasom a szerencsétlent, mit csinál, elé állok, megenném reggelire, ez meg megijed, hogy ott vagyok közel és elkezdi random baszkodni a paszzgombot. Na most pl. egy barcelona esetében, akik 999999999 passingal rendelkeznek, a nyomorult játékosaimat olyan simán kikerüli a bogyó, hogy semmi értelme az egésznek.
És tényleg ez basz fel, hogy az OP fejesek és ez a nyomorult új csilivilipassz rendszer mind-mind a nyomorékoknak segít, és így lehet az, hogy első osztályban 70:30-as labdabirtoklásnál 20:0 kapuralövésnél kapok 1 fejest, meg egy nyomorék tikitaki szutyimutyit aztán repül a kontroller. -
boff
senior tag
Már 3.-ik napja 250 zsetont kapok ettől a szutyoktól..xd Ahelyett adhatna egy keretedzést mert az most nagyon kéne, hogy tudjam folytatni a kupát mert sikerült eljutnom az elődöntőig ami rekord.

-
Genji
őstag
válasz
gardzser86
üzenetére
Az semmit nem jelent ha amcsi szerverről jelentkeztél be. Coint nem vettél?
-
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
Én most töprengtem hogy mit csináljak...végül én se nyitottam még egy 25öst hanem inkább két 7500ast esett belőle egy Garay
....Várhatja itt az ember az IF-es lapokat meg a bika játékosokat, mint a megváltást.. aztán meg sehol semmi -
dracox
addikt
válasz
danikollar
üzenetére
most nyitottam egy 25ös pakkot..... egy kemény Mandanda meg egy Defoe volt benne amit eltudok passzolni 1-2000ért....ma még várok egy kicsit és zárás előtt nyitok egyet...."csak azért, hogy ma este se nyugodtan tudjak lefeküdni persze"

-
danikollar
őstag
Tegnap a 86-ban szerzek vezetést, majd után a kapok két gólt és úgy kapok ki, dupla annyi kapura lövéssel, szóval ez az agyvérzéses állapot általános az embereknél, ahogy látom.
Voice chat van, mielőtt indítod a játékot belehet kapcsolni, ott ahogy a grafikát is állítod, csak a hangbeállításoknál. De én lelőttem, mert volt aki direkt ordított folyamatosan, hogy felbasszon. Volt olyan valaki is, akinél a háttérben spanyolul dumált a háttérben egy csaj és gyerekzsivaj hallatszott, szóval csak idegesítő.
Higyjétek el szidtam én pár embert angolul, de lepergett róluk, így kikapcsoltam inkább. -
gardzser86
csendes tag
Sziasztok.
Dec. 23. óta letiltották az ultimate timem.
Felhívtam a magyar képviseleet de csak annyit mondtak hogy a fiókom vizsgálat alatt van.
Csak 1 valami van amire tudok gondolni. Mégpedig az hogy a webes felületre bejelentkeztem olyan gépről is aminek az IP címe amerikai és ezért gondolhatják hogy megosztottam a fiókom.
Szerintetek mire számítsak.
Esetleg valakinek van valami javaslata hogy mit tudnék csinálni?Válaszokat előre is köszi.
-
Dinter
addikt
Ma voltam egy házi fifa bajnokságon. Szerintem nem a tudáson múlott, hanem hogy ki milyen jó csapatot válaszott, a következők voltak (a végeredmény sorrendjében, első legelöl: Real Madrid, Bayern München, Klasszikus XI, Chelsea, Dortmund, Németország. Én voltam a németekkel. Chelseavel játszottam negyedik helyért, de igazából igazságtalan volt az egész: Madrid ellen végig uraltam, erre 1-0-ra kikapok egy szögletgóllal. Klasszikus XI ellen ugyanez (egyébként ez egy rohadt túlerősített csapat): végig uralom a meccset, 2* annyi kapuralövés, 1-0-s vereség. Chelsea ellen ugyanígy, momentuma nem volt az ellenfelemnek, 86. percben egyszer elfut, 1-1 (ha azt megnyerem, 4. vagyok). Nagyon unfairnek éreztem, mert a többi csapathoz képest a németek sokkal lassabban fordultak, futottak, pontatlanabbul vették át a labdát. Ennek így semmi értelme nem volt, mert ha más kapja a Madridot, ő nyer (3-man akartunk vele lenni, sorsolással lett eldöntve). Na mindegy, ahhoz képest, hogy előtte 5 meccset játszottam vele, bőven jól játszottam.
-
dracox
addikt
dehogy idegesítő mikor 89.percben szerzel egy vezető gólt erre az ellenfeled 90.percben egyenlít...

-
MdewC
nagyúr
Srácok!
A web appon a csapat kezelésnél van egy share gomb, amivel elméletileg meg lehet osztani a csapatot?? Ez mennyire biztonságos?

Lehet hülyeséget mondok, csak kicsit parás vagyok, de azzal meg lehet osztani biztonságosan?Köszi!

-
Genji
őstag
Srácok BRAZIL nemzetiségű managert vennék (Xbox)! Ha esetleg van vkinek Brazil-Ligue1 hibrid csapatomhoz nagyon kellene... Köszi!

-
vegitossj7
addikt
válasz
septoXe
üzenetére
░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄
░░░░░░░▌▒█░░░░░░░░░░░▄▀▒▌
░░░░░░░░▌▒▒█░░░░░░░░▄▀▒▒▒▐
░░░░░░░▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐
░░░░░▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐
░░░▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌
░░▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒▌
░░▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒▐
░▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀▄▌
░▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▌
▌▒▒▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▌
▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▒▒▌
▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▐
▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒▒▌
▌▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒▒▌Majd ha az 1. osztály 22 pontjáról zuhansz vissza a 7. osztályba, akkor megtudod mi az a fifa rage

-
sch_a
addikt
Engem is sikerült felidegelnie a játéknak, de amikor egy ilyen csapat ragequit-el, az sok mindenért kárpótol:

Ronaldo és Benzema ráadásul IF volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
boost
veterán
válasz
danikollar
üzenetére
konzolvilagban a váci úton van kirakva gép (PS4). (volt 20.án)
-
Peat;)
veterán
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Xbox után nekem meglepő volt a pc-s puritánsága, mert ott legalább le tudtam tiltani az adott "egyént" hogy többet ne játsszak vele. Bár lehet hogy nem a fifa-ban hanem magán a live!-en.
A lagoltatás nem tudom hogy mesterségesen előidézhető-e, szerintem sokszor maga a rendszer is egy kalap *ar, mert pl az aukción is beakad, tölt, vagy a másodpercszámláló van hogy ugrál. Szerintem alapjaiban véve rossz a netes kód, de ez úgysem fog változni, hiszen EA-ról van szó. Én 2 évente azért megveszem a fifát, mert mindezek ellenére jó móka is tud lenni. -
HoReSz1975
őstag
Engem, csak egy bánt, hogy online meccsen nem lehet elküldeni a red...s k@#...a a#&.....a azt aki folyamatosan laggoltatja a játékot, vagy bármi mást csinál, én azért beraktam volna egy online chatat, vagy voice részt, hogy kimondhassuk a véleményünket a másikról, ha nem tisztességesen játszik

-
bmw528
tag
válasz
septoXe
üzenetére
Egyetértek, ps3-on ugyanez, most meg már ps4-en is, ez egy rohadt lag, lehet hogy mesterségesen előállítva hogy mindekinek legyen sikerélménye. A ps3-on mindent megnyertem, most meg a 3-4 osztályban vergődőm, szará akadt vagy kegyetlenül belassult játékosaimmal és az a röhely hogy álltalában én vagyok a jobb. Kaptam már úgy ki hogy 20-1 volt a kapuralövés aránya és vesztettem 1:0-ra, a lövések lepkefingok, a passzaimat lefutják az ellenfél játékosai, stb, Meg az milyen hogy simán vezetek 4:0-ra aztán a végén remegnem kell nehogy kiegyenlítsen mert a játékosaim sebessége lecsökken -50%-al, szóval egyetértek, ROHADJON MEG AZ EA, SZEMÉT CSALÓK VAGYTOK, SZART NEM ÉR A JÁTÉK NEMHOGY 14E-T!
-
boff
senior tag
Hát fogom a fejem rendesen.
Most visszaestem a 6.-ik osztályba itt sikerült megnyerni 2:0-ra az első meccset de kaptam egy pirosat ráadásúl az AI szerencsétlenkedése miatt mert amíg én elvettem a labdát addig pont "elesett" valamelyik játékosom kb 80m-el arrébb akibe belefutott az ellenfél játékosa és én kaptam egy pirosat. -
dracox
addikt
Azt mondja már meg valaki, hogy ugyan az a játékos hogyan lehet (CS KT JSZ) ? azt tudom, hogy pozíció váltó lapokkal, de kt meg jsz-t nem tudom hogyan hozzák össze mikor ezeket nem lehet így átváltani

-
petyusz851
tag
Mintha néha magamat látnám a szövegedbe, bírom hogy amikor előreívelek labdát a csatárnak és leakarom venni elpattan a halál nyilába amikor meg ő ível előre labdát meg kapásból ellövi gól nekem az ilyeneket vagy kifogja az a rohadt kapus vagy luftot rúg vagy fölé rúgja a francba az egész játék egy nagy csalás...

Meg a feltartások az a másik kedvencem ő feltart semmi én hozzáérek már sárga lap... -
boff
senior tag
Mostmár komolyan elmegy a picsába ez a szar játék. Eljutottam odáig, hogy 1 meccs és 1 pont kellett a maradáshoz. Amit korábban is írtam 90* csapat az ellenfél ezt most megkaptam 86* formájába. Első félidőbe kb a 30.-ikpercig már 3:0-ra vezetett ott kb majdnem kitörtem az ablakot meg minden aztán mondom jó végülis fel lehet hozni. Fel is hoztam 3:3-ra erre egy olyan fejes góllal kaptam ki szögletből, hogy kapufát fejelt az ellnfél és a kapusom fejére pattant vissza amiről bepattant.

-
Nazara
őstag
Mondjad még, pedig megfogattam, hogy a maradék 3000 fifa pontomat majd a TOTY-kor fogom felhasználni...

(#2098) lesaux: Ezen a videón a srác eléri a 20K-t és utána új célpontokat kap, esetleg próbáld meg

(#2101) septoXe: "Egyszer megnyerem a 2. ligát veretlenül....aztán meg 1 győzelmem van mindössze.....MIEZ már???? mintha egy másik csapatom lenne..... " Mintha a számból vetted volna ki a szót...

(#2103) malacka87: Szia. Nem lehet hogy a kar nem áll meg középen a helyén, hanem elmozdult? Az én sokéves X360 kontrolleremen is beragad néha.

-
csibu99
tag
Sziasztok!
PC-sek, figyelem!Van egy kis profi klubunk, már másfél éve. Az elsődleges nálunk a szórakozás és nem az eredmény (persze utóbbiért is hihetetlenül küzdünk). Ha valaki szeretne jót beszélgetni játék közben, akkor várjuk közénk.
Elvárások:
- aktív játékos (1-2 naponta jön)
- minden nap 20-24 óra között játszunk, ebben az időszakban kellene ráérni
- minimum középiskolás (van köztünk családapa is, főleg idősebbeket várunk)
- értelmes, intelligens viselkedés
- TeamSpeak és mikrofon (megfelelő) használata
- Ne csak nézz, láss is! (Tudj helyezkedni, nem szeretjük ha 5-en rohanunk ugyanazért a labdáért; tudj gyorsan, jól passzolni, ne légy önző, tartsd be a taktikai utasításokat.)Nem kötelező, de figyelembe vesszük:
- Fifás múlt (nem mindegy hogy karácsonykor vetted meg a játékot vagy már 2-3 éve játszol az aktuálissal)
- Pozíció (általában csatárban megvagyunk elől, azaz főleg középpályára és hátvédbe, esetleg kapusnak keresünk személyeket)
- Fejlettségi szint (min. 80 lenne a jó)Amit nyújtunk:
- tapasztalat
- segítség a Fifa mindennemű játékrészeihez (küldünk profi növeléseket is ha kell, FUT-ban is piaci ár alatt üzletelünk, stb.)
- jókedv, szórakozás
- Facebook csoport, illetve közös képek, videók gólokról, megmozdulásokról
- csapaton belüli FUT/egyéb bajnokság(ok)
- részletes és minden profi meccsre rámutató statisztika
- saját TS szerverHa bárki is késztetést érez, nyugodtan jelentkezzen nálam Originen: 42Csibu42 vagy itt Logouton!

Szép napot, jó játékot! -
malacka87
őstag
Hello! Kaptam egy ilyen gamepadot ismerősömtől.[link]
Van valakinek tapasztalata vele? Valami furcsa dolgot láttam hogy a mozgató kart nem kezeli rendesen a játékos magától megy fel alá néha... -
septoXe
tag
FÚÚÚÚÚ most lett elegem eből a tetvees kib*szott g*ci játékból.:@@@@@@@@@

Mindjárt kettétöröm a CD-t az biztos.....csicska g*ci playerek vannak itt.......ebben a játékban nincs igazság,dögölj meg EA .
Végigtámadom az egész meccset baz+ mind a 10 meccsen b*sszam szájba erre meg 0-0 -t játszok vagy kikapok.....és kiesek a 2. ligából .........hahahahaha
EZ KÉSZ VICC!!!!
Itt mindegy milyen csapatot teszel össze,ez úgy van beállítva direkt hogy véletlen se neked legyen jó.....
Egyszer megnyerem a 2. ligát veretlenül....aztán meg 1 győzelmem van mindössze.....MIEZ már???? mintha egy másik csapatom lenne.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Linux kezdőknek
- Látásjavító szemműtét
- Gitáros topic
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Bundle topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az milyen, amikor német kisfiú a túloldalon beszél a mikrofonba, amikor kapja a gólokat szomorkodik, de amikor meg lőtt egyet 3-0-nál, a kacsatánc gólörömnél nyomja a dalt!
Besírtam! 

Ezután kaptam egy brutál támadás sorozatot, a sok kavarodás végén sikerült egyenlítenie, de csak magamnak köszönhettem! Aztán megtörtént: Neymar, 90. perc, 25 m, csavart lövés, felső kapufa, gólvonalra, gól!
(Általában csak kapni szoktam ezeket a gólokat...)

Nem láttam semmi történést mellé lőtte a labdát aztán 11-es.. Mondom ok. Kb 15 másodperc volt mire elment a labda a kapuig de így se sikerült kivédeni. Aztán 35m-ről berúgott egy szabadrúgást majd meghülyült a fifa és 1 emberemre se tudtam ráváltani mindenki csak ált mint egy fasz, persze esett az eső gondolom azért.
....Várhatja itt az ember az IF-es lapokat meg a bika játékosokat, mint a megváltást.. aztán meg sehol semmi