Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17
    senior tag

Amúgy engem ebben az egész FIFA 14-ben egy dolog idegesít, de tetves mód...
    13-ban megtanultam úgy védekezni, hogy már a csatárokkal letámadok, és eléállok a játékosaimmal a lehetséges passz útvonalaknak. Első osztályban úgy hoztam a mecsseket, hogy örültek a nyomorékok, ha átjöttek a térfelemre. Na 14-ben ez totál nem működik, mert a csudapasszoló játékosok, bármilyen szerencsétlen is a gyerek és ott állok egy playerrel az arcában, akkor is lányos zavarában el tudja passzolni, mert olyan kiflit teker bele a játékos magától, hogy direkt kikerülje a playeremet. Ezzel az az egy gond van, hogy ezzel megint a nyomorékoknak kedveztek. Simán végig olvasom a szerencsétlent, mit csinál, elé állok, megenném reggelire, ez meg megijed, hogy ott vagyok közel és elkezdi random baszkodni a paszzgombot. Na most pl. egy barcelona esetében, akik 999999999 passingal rendelkeznek, a nyomorult játékosaimat olyan simán kikerüli a bogyó, hogy semmi értelme az egésznek. :W És tényleg ez basz fel, hogy az OP fejesek és ez a nyomorult új csilivilipassz rendszer mind-mind a nyomorékoknak segít, és így lehet az, hogy első osztályban 70:30-as labdabirtoklásnál 20:0 kapuralövésnél kapok 1 fejest, meg egy nyomorék tikitaki szutyimutyit aztán repül a kontroller.

Új hozzászólás Aktív témák