Új hozzászólás Aktív témák

• Dinter
    addikt

Ma voltam egy házi fifa bajnokságon. Szerintem nem a tudáson múlott, hanem hogy ki milyen jó csapatot válaszott, a következők voltak (a végeredmény sorrendjében, első legelöl: Real Madrid, Bayern München, Klasszikus XI, Chelsea, Dortmund, Németország. Én voltam a németekkel. Chelseavel játszottam negyedik helyért, de igazából igazságtalan volt az egész: Madrid ellen végig uraltam, erre 1-0-ra kikapok egy szögletgóllal. Klasszikus XI ellen ugyanez (egyébként ez egy rohadt túlerősített csapat): végig uralom a meccset, 2* annyi kapuralövés, 1-0-s vereség. Chelsea ellen ugyanígy, momentuma nem volt az ellenfelemnek, 86. percben egyszer elfut, 1-1 (ha azt megnyerem, 4. vagyok). Nagyon unfairnek éreztem, mert a többi csapathoz képest a németek sokkal lassabban fordultak, futottak, pontatlanabbul vették át a labdát. Ennek így semmi értelme nem volt, mert ha más kapja a Madridot, ő nyer (3-man akartunk vele lenni, sorsolással lett eldöntve). Na mindegy, ahhoz képest, hogy előtte 5 meccset játszottam vele, bőven jól játszottam.

Új hozzászólás Aktív témák