Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
ez meg van már vkinek?

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most nézem, én sem kaptam meg a 11k-t a harmadosztály megnyeréséért...

-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én csak most kezdek belejönni
feljutottam a másodosztályba, de még hogy: 7 meccsen 6 győzelem egy döntetlen 
Rájöttem egyébként eddig az volt a bajom, hogy egészpályás letámadással nyomultam mindenki ellen, és a több gólt lövünk, mint kapunk nem igazán jött mindig össze. De most fullosan védekezek, és hiénaként várom a lehetőségemet

sőt, délután megszereztem egy Yaya Touré, van Persie, Suárez, Hazard stb. fémjelezte csapat skalpját is

-
pifu76
tag
valaki tudakolja már meg mivel kell elnyomni a visszajátszásokat ha az ellen, azt nézegeti merthogy el-lehet az biztos, legutóbbi két meccsemen olyan szépen elnyomták az én visszajátszásaimat mint a sicc

-
vegitossj7
addikt
válasz
csabesz19100
üzenetére
Hát ha Eto'o-ra Nasri-ra tellett, akkor szerintem fölösleges mondanom, hogy ők a beindulós passzt használják
(Jobb oldali felső [első] gomb
) -
csabesz19100
csendes tag
Hogy van az h mikor az ellenfél támad, a támadói egyből beindulnak és tudja őket inditani és mikor én támadnék Eto ,Nasri, Cazorla csak várják állva a labdát és nem mozognak be a résbe. Ez valamilyen beállítás kérdése?
-
vegitossj7
addikt
Na csináltam egy utolsó csapatot, ha ezzel nem nyerek, én hagyom az UT-t a francba

Itt -
PepLogan
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
http://www.futhead.com/14/squads/2167602/
és ez?
ez nagyon tetszik nekem. 
-
PepLogan
tag
http://www.futhead.com/14/squads/2138170/
és erről a csapatról vélemény?nem az enyém,csak hasonló kaliberűt tervezek venni
-
boff
senior tag
válasz
Fzsolt90
üzenetére
Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz / AMD Athlon II X4 600e 2.2 GHz
RAM: 2GB RAM for Windows Vista & Windows 7
VGA: Nvidia 8800 GT / ATI Radeon HD 4650
DX: 9.0cA minimum gépigény elég kamu, próbáld meg full lowon 640x480-ba és ha az hibátlan próbáld meg 1-el nagyobb felbontásba és juss el odáig, hogy játszható legyen. Amúgy windows aero-t kapcsold be és élsimítást offold mert az sokat eszik és semmi értelme főleg ha gyenge a géped.
-
bazsi0322
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Így van. Azon legalább nem kap el az idegroham és leggmentesen lehet tolni.

-
vegitossj7
addikt
Én már képtelen vagyok elviselni azokat az embereket, akiknek az a taktikája hogy, ki a szélre, be a labdát, Mandzukic gól és ezt 7-szer játsszák el velem...

Erre ugyanaz a tag jött az uccsó sorsdöntő meccsemen...
6-3 neki, Mandzukic hatot fejelt megint...

Gép kikapcs, 5 perc cigi (főleg hogy nem cigizem), gép bekapcs, átnézek a karrier módra, majd rájövök, hogy az sokkal izgibb, élvezhetőbb mint az UT.
Én csak ajánlani tudom
-
MdewC
nagyúr
Teljesen objektív véleményt most nem tudok adni, mert a cselezésüket, meg, hogy milyen magasak nem látom az app miatt, meg egyébként sem ismerem őket igazán, mert premier játékosokkal nem játszom. Formáció függő is lehet, én ált. 1 csatárral játszom (4-2-3-1), oda mindenképp fontos a gyorsaság, nem árt a megfelelő passz és fejelés sem. Ez alapján első blikkre, Rémy-t vagy Sturridge-ot tartanám meg, előbbinél a labdaátvételt és lövést tuningolnám, utóbbinál pedig a fejelést és a passzt, bár Sturridge elég magas amúgy is, sztem jól fejelhet... Ha cselezés is számít, abban nem tudok segíteni.
(Benteke-t elég sokan használják egyébként, nem tudom miért, talán ár/érték miatt, nem tudom.
)
-
MdewC
nagyúr
válasz
PepLogan
üzenetére

Tök okés, de szvsz sok a lassú játékos. Ha javasolhatok, akkor Essien helyére tenném be Fellainit és Agger helyére is gyorsabb védőt tennék, ha meg tudod oldani. Plusz leg az egyik szélre érdemes lenne min 85 vagy feletti sebességű szélsőt tenni. Ha megoldható természetesen.

-
PepLogan
tag
http://www.futhead.com/14/squads/2139651/
vélemény?
-
Nazara
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Én ezért nem nyitok, inkább gyűjtök még egy kis lóvét, aztán megveszem Kompany-t Vida mellé

-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Megint egy 4:0-ás siker mondjuk első percbe hibátlan játék utána olyan lagg, hogy semmit nem láttam de neymarral valahogy bevartam egy gólt aztán abbamaradt a lagg utána második félidőbe jött a többi de mondom én most játszatok mert happy bugmentesség van. 
-
losi73
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
hát az a pakk nyitás nálam se válik be soha

-
danikollar
őstag
De nem meccs közben gondoltam, hanem az menüben az oktatóanyagoknál a Hajdú B. szokott pofázni.
Amúgy én megint megszívtam, nyitottam egy 35k-s pakkot és egy értelmes nem volt benne. Csak töltelék játékosok, pedig az ember drága lapok miatt nyit pakkokat. De nekem ebben sincs szerencsém.

-
Gaborz1
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Valakinek biztos megéri
bár amennyi játékos nálam pihen lehetne belőlük válogatni bőven 
-
boff
senior tag
Valami történt mert idénybe megvertem a barcát 6-1-re ha jól emlékszem meg a dortmundot brazíliával 3:0-ra, idáig a brazilokkal dortmund ellenn mindig halál volt mondjuk ez se volt egyszerű meccs de lehet ez is a happy hour része, hogy jó a játék.

-
Gaborz1
senior tag
igaz hogy androidon de a happy hour-ban leesett egy robben

-
PepLogan
tag
http://www.cheapfifa13coins.co.uk/fifa-14-ut-pc-coins.html
innen van valami tapasztalat valakinek,hogyan működik?
-
vegitossj7
addikt
Aki nem találja a 35k-s pakkot, keresse a speciális paklik között, ne az arany pakliknál

-
boff
senior tag
Nem ment a fut, gondoltam játszok idényt. Felmentem a 6.-ik osztályba és szomorúan tapasztalom, hogy 3 meccsből 2 annyira laggolt, hogy 10 perc alatt sikerült kilépnem..
-
losi73
senior tag
megy az online.

-
pifu76
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
én ugyanezt mondtam tegnap, de vannak itt olyanok akik szerint nincs BUG a fifában

nincs a nagy fa..t nincs

ez nem cheat, csupán roppant irreális, az egész játékmenet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
nekem ugyanez volt tegnap, brutál gyorsan lőttem 4 gólt, majd nem tudtam semmit csinálni, majdnem kiegyenlített a srác, de 4:3 megnyertem, nálam is brutálisan belassultak a játékosok és össze vissza futkároztak a pályán, a passzokat sem vették át
érdekesek ezek a dolgok, már írtam a laggolos játékról is, ha én támadok akkor a 86 szintű csapatom alig akar mozogni, ő meg a bronz és ezüst csapatával villámgyors. Most ez valami cheat, vagy program, vagy baromi szar lett az online része a FIFA 14 és a FIFA FUT 14 -nek

-
jercsi
tag
HOgy a picsába lehet kikapni 2:0 ról 2:4 re ezt árulja már el nekem valaki ,vezetek 2.0 ra és mintha megnyomnának egy gombot az összes játékosom belassul egyik pillanatról a másikra és a fociba nem illő igazi baromságokat csinálnak én ezt nem hiszem el annyira idegesítő ilyen nem létezik fogja a gyerek és végig szalad egy játékosával a pályán és gólt lő ...és ezt percenként na neeeeee úgy hogy nem csere játékos 2. félidő felétől kapok 4 gólt ez akkora kamu....

-
pifu76
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
nekem is

a k.. anyjukat akkor ha nem lesznek pakkok

-
HoReSz1975
őstag
most mi van, leálltak a serverek
nekem azt írja ki a játék, hogy nem tud kapcsolni a serverekhez 
-
boff
senior tag
Valaki milliomosnak nincs kedve megvenni 40k értékbe tőlem valami bronz játékost?

-
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Hajdú B. az össze vissza beszél.
kirúgom a labdát a középpályán az edzők felé aztán ilyet szól, hogy "szögletre tolja a labdát a kapus" aztán megszólal a faragó, hogy "húúúú ez aztán nagy lövés volt majdnem beakadt a felsőléc alá" Amúgy fogalmam sincs miért nem kaptam meg a 13/13-ért mostmár csak arra tudok gondolni, hogy azért mert még az előző csapattal amit töröltem, már megcsináltam és lehet 2x nem ad csomagot. -
danikollar
őstag
Van a 13/13 azért mindenképp kell arany csomagot kapni, én is kaptam. Az oktatóanyagoknál viszont az utolsót, az erőnlét kártyásat azt nem veszi be. Nem tudja valaki miért? Lehet, hogy hagynom kellene valakit nagyon lepusztulni, amíg a Hajdú B. nem mondja, hogy tegyek rá kártyát és utána jó lenne?
-
boff
senior tag
Amúgy az oktatóanyagnál mindent megcsináltam már többször is kivéve a tiltott játékos cseréjét mert nincs tiltott játékosom de csak 1-et fogadott el idáig szóval lehet az miatt nem kapok arany csomagot de akkor minek írta ki, hogy már kaptam.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Alakul, alakul!

-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
az van írva hogy UK 6 PM
akkor az nálunk este 7 nem?
kafa

akkor este kinyitok egy Messit, meg egy CR7-et, aztán bódottág

vagy belelóg a bilibe a kezem

(#1021) MdewC
35k-s pakkok lesznek

-
vegitossj7
addikt
Nekem végre valahára lett, egy olyan csapatom, ami végre viszi is valamire... 100k+-os, minden motivációm benne van, kibaszott drága volt, na

EzViszont olvastam neten, hogy a 3-4-.... felállások elég OP-k, csak fent kell tartani a nyomást és megfelelő játékosokat kell a csapatba tenni.

Erre én ezzel az elég OP,(talán Pelusot hajítom ki
) de harcos kis csapattal állok ki az 1. osztályban 
Promiscuous -
boff
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
Jaja én is gondolkoztam rögtön az elején, hogy itthagyom aztán addig kajálok de 2-3 perc alatt sikerült 6-7et passzolnom és észrevettem, hogy nem túl profi az ellenfél aztán a 87.-ik percbe összejött a gól.

-
boff
senior tag
Túl vagyok életem leglaggolósabb meccsén.
Kb 30 percig tartott az amúgy max 14-15 perces meccs. Ja és persze az ellenfél csapata 100-as összhang 5* 82-es átlag és a 11-ből 9 barcelona játékos volt. De kitartottam és ezzel a csodacsapattal megvertem 1:0-ra. 
[L:/dl/upc/2013-11/05/283609_szguhhhdwxt8wa71_imag0302.jpg](IMG:/dl/upc/2013-11/05/283609_szguhhhdwxt8wa71_imag0302.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-11/05/283609_nrtebudoe8xkqshr_imag0301.jpg](IMG:/dl/upc/2013-11/05/283609_nrtebudoe8xkqshr_imag0301.thumb.jpg)[L:/dl/upc/2013-11/05/283609_szguhhhdwxt8wa71_imag0302.jpg](IMG:/dl/upc/2013-11/05/283609_szguhhhdwxt8wa71_imag0302.thumb.jpg)(/IMG)[/L](/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2013-11/05/283609_yclemtynylbdzx6a_imag0300.thumb.jpg/800)
A csapatom linkje nem jó mert nem az én csapatomat hozza be hanem valami fost, ha 4-3-3(5) felállású csapatot láttok az a jó.
-
boff
senior tag
Hát ez kész ez a fifa.. Direkt minden 1-es meccset lejátszok végig főleg ezzel a bronz csapattal még élvezem is erre belépek a web app-ba az ajándékért és kiírja, hogy nem fejeztem be a legutóbbi mérkőzésem... Meg a játékba is.
-
losi73
senior tag
válasz
danikollar
üzenetére
aha értem köszi az infot,nem igen léptem be max heti 1x

-
pifu76
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
mikor lesznek a pakkok, este 7-kor ugye?
-
vegitossj7
addikt
Hmmm....Csak én kapok megint Daily giftet, vagy más is?

Lehet az EA tett valamit ez ügyben, mert faszbukon, mikor bejelentették a 35k-s pakkokat, akkor a legtöbbet lájkolt kommentelő kérdezte, hogy mi van a napi giftekkel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Gitáros topic
- PlayStation 1 / 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Jobb oldali felső [első] gomb

)